sobota 11. května 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE DUBNA

S lehkým zpožděním vám dnes přináším další oblíbence - tentokrát za měsíc duben (neskutečně to letí, dyť nedávno byly Vánoce!)


1. Panenský kokosový olej - na kokosový olej jsem slyšela tolik nadšených ohlasů, jsou ho plné blogy...a tak když mi přistála v mailu nabídka na zrecenzování kokosáku, neváhala jsem ani minutu :D Určitě bude detailnější recenze, testuju ho již nějakou dobu a musim říct, že je prostě skvělej! Voní jako pravej kokos, žádná umělotina, nic takovýho....první tejden jsem k němu čuchala snad každých pět minut :D Navíc dokáže úžasně zregenerovat vlasy...no, těšte se na recenzi! :D
Cena: např. ZDE za 175 kč.

2. Krémovo-gelové oční stíny Maybelline Color Tattoo - pokud by někoho zajímala recenze na tyto stíny, mrkněte SEM. V dubnu jsem tyto dva nové odstíny nosila opravdu hodně, vlastně jsem skoro nic jinýho nenosila když tak nad tím přemýšlím :D Hlavně ten růžový - na ten odstín nedám dopustit :)
Cena: jak kde ale většinou kolem 149 kč.

3. Balea kokosový balzám na vlasy - tohoto balzámu (a především pak šampónu) je všude až příliš, takže jsem se rozhodla, že recenzi na něj vynechám - ačkoliv jsem s ním opravdu moc spokojená. Šampón je taky dobrej, ale kam se hrabe na balzám. Vlasy uhladí (rozčesávají se jedna báseň) a provoní, za 30 korun opravdu neprohloupíte pokud si ho koupíte ;) 
Cena: v DMku ho koupíte myslím za 29 kč.

4. Rtěnko-balzámy Maybelline Color Whisper - před ňákou dobou jsem psala recenzi, naleznete jí ZDE. Moje nadšení přetrvává, plánuju si koupit další odstíny, škoda jen že stojany s nima jsou všude naprosto vybrakovaný! Mrknu se po nich v Německu, jedu tam zase na pár dní :)
Cena: nepamatuji si přesně, ale pohybuje se v rozmezí 100-149 kč :)

5. Gabriella Salvete lak na nehty z kolekce D´amore - no, víte...kvůli těmto opravdu nádherným lakům jsem si sundala gelové nehty a to už o něčem svědčí :D Už jste o nich určitě slyšely, schnou do matna a jsou takové jakoby pískové...prostě mají na nehtech moc pěkný efekt :) Ukázala bych vám tuto fialovou barvičku (konkretně je to odstín 02 Sapphire) i na svých nehtech, po sundání gelovek ale nejsou v moc dobrém stavu :( Nechám je pár měsíců zregenerovat a pak se ke gelovým nehtům vrátím.
Cena: 69 kč.



5 komentářů:

  1. Včera jsem si koupila balzám i šampon od Baley akorát s vůní manga a aloe vera a třešňový šampon. Ten kokosový olej vypadá fajn, na co všechno se to dá používat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no skoro na všechno co tě napadne :D Na vlasy, na tělo, na odličování, na vaření....;)

      Vymazat
  2. Kokosový balzám také miluji:))

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosový olej je prostě nejlepší věc na světě a tyhle laky od GS zbožňuju!

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)