pondělí 27. května 2013

KOSMETICKÝ WISHLIST ANEB CO SI KOUPÍM AŤ SE DĚJE CO SE DĚJE :)

Ahoj!

Nevím jak vy, ale já si wishlisty dělám hrozně ráda, mám pak všechny věci, co si chci koupit pěkně pohromadě a nekupuju si už nic bokem (trochu kecám no :D)...
Takže k věci....vytvořila jsem si tento wishlist na kterém jsou spíš samé dražší věcičky, které jsem ale odhodlaná si koupit :) Musím ale přestat utrácet za oblečení, za které utratim většinou tak 90% peněz :D Neříkám, že si všechno z kosmetického wishlistu pořídím do měsíce (takovej boháč nejsem) do konce léta by to snad ale šlo, musím se přeci taky trochu rozmazlovat ne? :)

Mac rtěnka - už pomaluju ale jistě vybírám odstín, Mac rtěnka bude snad jedna z prvních věcí které si splním :) Četla jsem o nich, že jsou kvalitní, tak snad mě nezklame ;)

Linky od L´oreal - tady nevím, buď si pořídím tyhle nové se štětečkem, co jsou na obrázku a nebo vychvalovanou tužku Silkissime, uvidíme ;) Každopádně linky používám skoro každý den a hrozně ráda zkouším nové....

Chubby stick od Clinique - tady si nejsem ještě úplně jistá, možná sáhnu po nějaké levnější verzi třeba od Revlonu (napodobeniny Chubbíků mají dorazit i do drogérek - přijde s nimi značka Catrice). Každopádně po Chubby sticku toužím už straaašně dlouho a i když to je předražená sranda tak já ho asi potřebuju :D

Čistič štětců - tady je obrázek čistě informativní, opravdu nepotřebuju čistič štětců od MUFE. Spíš objednám nějaký z ebay, nechce se mi za něj moc utrácet ale potřebuju ho jako sůl :)

Tvářenka Mac - další věc, kterou si hodlám splnit co nejdříve :) Nejsem sice moc tvářenkový typ, ale po nějaké pěkné tmavší tvářence toužím už dlouho a Mac tvářenky se mi líbí opravdu hodně, takže do ní pudu!

Bronzer - další informativní obrázek, bronzer od Nars si asi nekoupím...já vlastně zatím moc nevím, jaký brozer si koupím...Nevíte o nějakém dobrém, který by stál za to si ho koupit? Bronzer je pro mě na léto nutnost :)

Clinique hydratační gel pro smíšenou a mastnou pleť - tuhle věc nutně potřebuju na léto, kdy mě opravdu dost trápí mastná pleť :( Opět trochu drahá sranda, ale jsem rozhodnutá si jí koupit (až našetřím samozřejmě :D)

CHI silk infusion - klasika, můj oblibenec, který mi už došel takže potřebuju nové balení....kdyby vás zajímala moje recenze, velké srovnání olejíčků na vlasy najdete TADY

Šampon a maska na vlasy L´oreal Intense Repair - tohle bude na léto, kdy mám vlasy většinou jak slámu, výborná věc! Navíc už mi dochází moje oblíbená Gestil Wonder maska (recenze ZDE) takže je čas vyzkoušet něco novýho :)

Chanel rtěnka - trochu můj sen už od mala přiznávam (no dobře, tak někdy od 13ti, kdy jsem se začala trochu zajímat o svůj vzhled :D)...Nejsem si jistá jestli si jí koupím, ale toužím po ní opravdu dost...určitě bych ale sáhla po nějakém neutrálnějším odstínu, když už takovou drahou rtěnku, tak ať jí alespoň unosím :)

Po čem prahnete vy? ♥



4 komentáře:

  1. úžasný wishlist! přiznám se, že úplně všechno bych si taky přála!:) nejvíc rtěnku od Mac!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbí rtěnka a tvářenka od Mac, ty bych si přála také :) Ráda bych taky vyzkoušela CHI olejíček, četla jsem na něj tolik kladných recenzí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je přímo božský wishlist! Hned bych tohle také brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chubby stick mám a zase až taková výhra to není :D hihi, pořád zůstávám nejvěrnější Lip seduction od Dermacol :))
    neverfullcloset.blogspot.cz
    XOXO

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)