úterý 7. května 2013

DUBNOVÝ SENZA SENZABOX!

Hezký večer!

Nevím jak to teďka bude s články a s blogem celkově...za měsíc státnicuju, ach jo...zní to příšerně :D Budu se snažit přispívat co nejvíc, předpřipravila jsem si pár článků abyste se mi tu nenudili :D Ale nevím, nechci státnice ňák podcenit ale už teďka vim, že se to prostě nestíham všechno naučit :D Jestli někdo z vás už má státnice za sebou, tak mě musíte nějak psychicky podpořit, jinak mě z těch všech starostí klepne pepka :D


Dneska se podíváme na dubnový Senzabox, který mě fakt dostal ;) Takže nejdřív balení....ačkoliv zelenou nesnášim, tak mě tahle krabička vůbec neuráží, dokonce se mi i docela zamlouvá ;) Je taková hezky jarní...


A co mě už vůbec neurazilo, tak to je obsah krabičky ;) Mrkneme se tedy na jednotlivé produkty, některé z nich jsem už vyzkoušela, některé zatím ne :)


Jako první jsem vybalila krásnou zlatou obálečku se šesti vzorky asijských BB krémů. Většinu z nich jsem ještě nezkoušela, takže jsem z nich měla obrovskou radost ;) Na léto si ale dám o BBček trochu oraz, začínají na mě bejt trochu moc světlý (alespoň ty asijské)...zároveň ale musím vymyslet co si budu na obličej patlat v létě :D Takže otázka pro vás...co používáte v létě?

Další byl vzoreček BB krému od Vichy. Tenhle vzorek jsem už vypotřebovala a musim říct, že byl příííšernej! Krém byl poměrně dost tmavej, na obličeji mi flekatěl a ještě jsem se leskla jak diskokoule :D Trošku to rozetřít šlo, ale dost špatně...byla to práce na několik minut...

Od Vichy krabička obsahovala i vyhlazující a rozjasňující krém s kombuchou IDEALIA. Přemýšlela jsem nejdřív jestli ho nemám darovat mamině, nakonec jsem si ho ale ponechala a dobře jsem udělala. Po pár použitích mi přijde opravdu fajn, dobře se roztírá a není hutnej ;)

Rexonu maximum protection antiperspirant jsem chtěla vyzkoušet, takže jsem se zaradovala když jsem ho vyndala z krabičky :) Od doby co ho mám ho používám každý den a jsem z něj nadšená. Zaznamenala jsem menší pocení a navíc tenhle antiperspirant tak nádherně svěže voní...tu vůni cítím celý den ;) Je sice trochu zvláštní se natírat antiperspirantem na noc, už jsem si na to ale zvykla...za mě je tenhle produkt fakt dobrej a myslím ,že bych vám ho mohla doporučit.

Dalšími výrobky jsou šampon a maska pro jemné vlasy WELLA. Možná jste už slyšeli, že většina těchto produktů byla prošlých a ani moje nebyly vyjímkou :D Zjistila jsem to ale až po prvním použití a vlasy mi nevypadaly, za což jsem fakt ráda :D Každopádně šampon i maska moc hezky voní, víc je hodnotit nechci...použila jsem je jen asi dvakrát, takže je zatím nechci nijak hodnotit :)

Dalším věcí, která mi udělala moc velkou radost je vosk do aromalampy Yankee Candle. Dostala jsem vůni A child´s wish a jsem s ní moc spokojená. Jedná se o krásnou svěží, jarní vůni. Já bohužel aroma lampu nemam, vosk jsem tak dala do skříně a teď mi krásně voní oblečení. Doporučuju!

Posledním výrobkem je krém na ruce Ziaja z kozí řady. Ten zatím na svoje použití čeká v koupelně, momentálně mám rozděláno několik dalších krémů, takže si ho nechávám na horší časy :D Kozí řadu mám ale ráda,takže si myslím, že mě krém nezklame ;)


Samozřejmě nechyběl ani Senza dopis a nějaké letáčky a slevová kartička na BB krémy :)

Co říkáte na dubnový Senzabox? Líbí se vám stejně jako mě? Taky mi nezapomeňte do komentářů připsat co používáte na obličej v létě ;) 

14 komentářů:

  1. Já byla unešená,povedená krabička. Jinak v létě používám normálně make-up,stejně jako v zimě,na podzim a na jaře. :D Mám doma ale jeden BB od Dermacolu a to jsem si řekla,že si schovám k moři,ano,i u moře se maluju. :D Bohužel mě ale letos moře asi nečeká :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, na mě je v létě makeup docela těžkej...potřebovala bych něco lehčího, tmavšího...:D A nebuď smutná, já taky letos k moři bohužel nejedu :(

      Vymazat
    2. Já se na dovču tak těšila, ale tak místo toho snad bude bydlení. :)

      Vymazat
  2. Pěkný výběr ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě Ti budu držet na státnice palce, ať je zvládneš. Já je dělala loni a byl to pro mě děs. Co studuješ v Plzni za obor? Já jsem byla taky na FF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. studuju Humanistiku ;) a děkuju za držení palců, budu to potřebovat ;)

      Vymazat
    2. Byla jsem tam na Obecných dějinách. Ono dost záleží na tom, koho budeš mít v komisi a jak se vyspí:-)

      Vymazat
    3. No s mym štěstím chytnu nějakýho nevyspalýho blbce bohužel :( :D

      Vymazat
    4. Já na ně měla právě štěstí, dají se opakovat ještě v září a v lednu. Nikdo se tě ptát nebude, kdys je udělala, hlavně, že je budeš mít.

      Vymazat
    5. To je taky pravda, ňák podvědomě spíš počítám s tím zářím no :D ale díky za podporu, potřebuju jí jako sůl :)

      Vymazat
  4. Ta svíčka musí krásně vonět!:) tenhle boxík se určitě vydařil!:) A budu Ti držet palce Šári!:) To nějak zvládneme!:) I když se to taky nikdy v životě všechno nenaučím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Markét, no snad to klapne, budu potřebovat hodně štěstí :D

      Vymazat
  5. je tak to ti poslali samé dobré věci (teda já bych všechny využila :)
    kolik Senzabox stojí? uvažuji, že si také objednám :)
    http://exceedyourshadow.blogspot.cz/
    K.K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stojí 319,- kč a objednat si ho můžeš zde http://www.senzabox.cz/ ;)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)