úterý 19. února 2013

TAKOVÝ MALÝ NEW-IN...

Zdravím svoje čtenářky!

Dneska vám ukážu pár věciček, kterými jsem si v poslední době udělala radost ;) Radost nemám ale jenom z hmotných věcí ale třeba i z toho, že jsem se konečně dokopala k založení Paypalu :D Jak já se těším na to, jak budu veškerý peníze nechávat na ebay :D Jinak jestli nakupujete na ebay tak mi můžete do komentářů házet odkazy na nějaký krásný, levný věcičky bez poštovnýho, díky :* :D

Tak především mi radost udělala tahle krásňoučká parka! Ještě větší radost jsem měla když jsem zjistila, že je zlevněná z 1300 na 500 ;) No to jsem jí tam přece nemohla nechat, to je jasný! Má kožený rukávy a oddělávací kožíšek ;) Jak já už se těšim až jí na jaře vytáhnu...:)

Taky mi konečně dorazila košile s pejskama z Ahaishopping. Dodání sice trvalo něco přes 3 týdny ale to čekání se vyplatilo...na těle vypadá úchvatně ;)

První šálku jsem ukořistila v Tescu asi za 120 kč...potřebuju něčím přeci rozbít nudné tmavé outfity, ne? ;) Druhá s lebkama je z HMka, přibližně za 170 kč.

Tyhle vesmírné šatičky jsem vám ukazovala ve svém jarním wishlistu, a nyní se vám už můžu pochlubit, že už jsou na cestě ke mě! Teď jenom pevně doufám, že mi budou slušet :D Najdete je tady.

A čím si děláte radost vy?

12 komentářů:

  1. Krásná košile :) Díky bohu za Paypal :)
    Můj úlovek z e-bay, ta béžová :)
    http://www.ebay.com/itm/Korean-Women-Lace-Sexy-Clutch-Shoulder-Purse-Handbag-Tote-Bags-Boston-S322-/261079046735?pt=US_CSA_WH_Handbags&var=&hash=item3cc9861a4f

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta je krásná, taky jsem už na ní koukala ;) Díky za tip!

      Vymazat
  2. ta košile s psiskama je super :D

    OdpovědětVymazat
  3. úžasné věci sis pořídila!:) ta parka!<3 úplně si mě inspirovala, musím taky začít nakupovat na ebay:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta parka je moc hezka a ten satek s lebkounama jsem taky v HM okukovala:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vesmírné šaty jsou ze skvělé látky, jen bych brala jiný střih

    OdpovědětVymazat
  6. Kde ste zohnali tie vesmíne šaty?

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)