středa 13. února 2013

RYCHLÝ PARTY LOOK

Hezký večer!

V pátek jsem vám psala, že se chystám večer na párty a dneska vám ukážu jak jsem se nalíčila. Ona to byla zase docela rychlovka protože jsem veškerý čas, který jsem na přípravu měla jsem věnovala vlasům a na líčení mi zbylo pár posledních minutek :D (vůbec to ale nechápu, dala jsem si na přípravu cca 2 hodiny a pak jsem prostě zase nestíhala, máte to taky tak?) Někdy vám ukážu i trochu propracovanější líčení, nebojte ;)


No, když tak nad tím přemýšlím ,tak vlastně není nic moc ukazovat, toto líčení je opravdu primitivní, zvládne ho i naprostý začátečník :) Navíc na fotce nevypadá tak dobře jako ve skutečnosti, ach jo :D


Toto jsou produkty, které jsem použila :) BB cream od Skin 79 je naprostá bomba, kterou teď v zimě nedám z ruky (na léto budu muset sehnat něco jinýho, zas tak bílá v létě nebývam :D), Dermacol fixační pudr, tvářenku Essence z kolekce Home sweet home a rozjasňovač také od Essence. Na oči pak bázi od P2 (chybí na fotce, omlouvám se ), na tu jsem pak nanesla krémové oční stíny od Catrice (odstín 030 star was here) a protože se mi zdály docela tvrdé, na ně jsem ještě nanesla práškový šedý stín taky od Catrice (odstín 130 Sitting on a volcano). Pod obočí a do vnitřního koutku jsem ještě nanesla první a druhý stín z paletky MUA Undressed (už se mi ulomilo zavírání, sakra!)...pak jsem stíny hezky rozblendila aby nebyly vidět přechody. Nakonec pak řasenku od Gabriella Salvete - Diamante a bylo téměř hotovo :) Ještě jsem pusu přetřela rtěnkou P2 v odstínu Notting hill (na tyto rtěnky bude brzy článek, jsou fantastický!)


Příště budou i fotky celého obličeje slibuju ;) Bohužel na všech vypadam jako blbec, to jsem opravdu publikovat nemohla :)

Líbí se vám moje líčení? A jak se na párty líčíte vy? A taky věčně nestíháte jako já? :D

7 komentářů:

  1. Krásné líčení, taky si musim už konečně nějakou MUA paletku pořídit, vypadaj úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka stínů je moc krásná :)
    A líčení se povedlo, takové jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Nemám ráda když to s ním někdo přehání. tohle je tak akorát :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka je krásná i líčení:), já na párty nechodím:D tudíž mám o problém méně, nemusím řešit jak se líčit, většinou se doma povaluju s přítelem u TV s miskou čipsů:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No hele já taky skoro nikam nechodim...tohle byla vyjímečná akce :) Většinou chodíme jenom s kámoškama na vínko ale že bysme si šli někam trsnout to taky moc né...

      Vymazat
  4. zajtra ma čaká párty.. dík za tip ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tmavé líčení je nejlepší ;) zvlášť okolo očí, barevné stíny se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezké líčení:) povedlo se ti:) tu paletku chci!

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)