pátek 8. února 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL - ODLÍČENÍ

Ahoj!

Řekla jsem si, že si pro vás připravím něco jako pleťový speciál. Dnes vám ukážu čím se každý večer odličuji, příští týden si dáme čištění pleti a pleťové masky, no a nakonec se mrkneme na nějaké moje krémíky ;)
Budu děsně moc ráda, když mi třeba pod dnešní článek napíšete čím se odličujete vy, jestli jste moje výrobky zkoušeli, jak vám vyhovovaly a tak dále :D



Takže ze všeho nejdřív se samozřejmě vrhám na odlíčení očí. Produktem N. 1 je pro mě určitě dvoufázový odličovač od Ryoru, který mi vyhovuje po všech stránkách. Jeho mastnější složení mi vůbec nevadí, i když je pravda, že na celý obličej bych ho asi nanášet nemohla. Především na něm oceňuju to, že odlíčí naprosto všechno. S nějakými linkami se třeba pere i Bioderma, Ryor je ale hravě zvládne.
Občas také použiju na kompletní odlíčení Sensibio micelárku od Biodermy, kterou nejprve odlíčím oči a pak  i celý obličej. Zvládne totiž všechno ;) Hlavně jí mam ráda třeba na cesty, člověk si zabalí jenom jednu flaštičku a krém a nemusí nic víc řešit :) Ještě mám v zásobě také micelárku ze zelené řady - Sébium. Ta je taky fajn, akorát jsem někde četla, že se s ní oči odličovat nesmí. Tak nevím.
Někdy také na odlíčení použiju kompletní odličovací mléko od Garnier, které lze použít jak na oči tak na zbytek obličeje ;) Dříve jsem ho měla docela ráda ale nyní mi přijde, že spíš líčidla rozmatlá po obličeji než aby je pořádně odlíčilo. Musím ale říct, že nádherně svěže voní po hroznovém vínu.

kompletní odličovací mléko - Garnier


Na dočištění celého obličeje pak použiju buď osvěžující pleťovou od Garnier (stejná řada jako odličovací mléko) nebo jednu z micelárek od Biodermy ;) Jinak tahle pleťová voda je skvělá, narozdíl od mléka jí mam fakt ráda. Pleť po ní nelepí a je krásně osvěžená. Doporučuju! 
Jinak všechny tyto připravky nanáším na vatový tampónek (to je asi jasný že jo :D). Tampónky jsou ale kapitolka sama o sobě, většina těch které jsou dostupné v drogériích jsou prostě strašný. Buď se rozdělujou, nebo škrábou...nejhorší jsou za mě jednoznačně tampónky Bel, od těch jsem měla skoro odřený obličej :( Neobsahují totiž 100% bavlny ale jen asi 80%. Jinak jednou jsem si dobré tamponky koupila v Kauflandu a slyšela jsem, že úplně nejlepší prodávají za pár korun v Lidlu, takže se tam na ně musim jít mrknout :)

To je pro dnešek vše, užijte si víkend a vy, co dneska razíte na nějakou párty, tak si jí pořádně užijte... já razím taky ♥ :D

12 komentářů:

  1. Ty toho máš strašně moc! :D
    Já mám nějaké odličovací ubrousky a odličovač na oči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tolik né ;)
      No a já věděla že jsem tam něco zapomněla přidat...oblíbené vlhčený ubrousky od Nivei...nevadí no:D

      Vymazat
  2. Odličovací emulzi od Ryoru mám taky a je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. tu biodermu jsem měla v malém balení z castingu na elite model look, když už nic, tak aspoň micelárku mi dali :D napiš pak čím krémuješ! :)

    closet-gourmet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tu emulzi od Ryoru mám a je to n.1 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odličovací emulzi od Ryoru ráda nemám, vůbec mi nesedla :( Za to zelená Bioderma je mým miláčkem.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa akurát minula Bioderma a veľmi som trpela keď som sa musela odličovať Niveou :D Inak som mala sébium a rozmýšľam či si ešte raz zoberiem tú istú alebo skúsim sensibio
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ten od Ryor musím vyzkoušet!!!! Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  8. JÁ jsem měla ten Garnier a super :-)) Je to moje nejoblíbenější odličovák, jako jeden z mála mně neštípe

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)