čtvrtek 21. února 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL II. - ČISTĚNÍ A MASKY

Dnes máme na programu další díl z mého pleťového seriálu :D Představím vám pár produktů, které používám na čištění pleti a taky pár masek, které se snažím používat pravidelně...ale spíš je používám jen když si na to vzpomenu...většinou to ale je 1 nebo 2 krát do týdne ;)


Čistící gely a pěny:

Čístící pěna Fleur de Santé - tuhle pěnu jsem začala používat poměrně nedávno, byla totiž u nějakého časopisu jako dárek ( taky vám tato značka už leze na nervy? Mám takovej pocit, že jí cpou snad všude :D) Tahle pěna není nic moc, pleť sice vyčistí, ale mě osobně moc nevoní, takže za plnou cenu (cca 300 kč) bych si jí opravdu nekoupila. Momentálně tuhle pěnu střídám s gelem od Nivei.

Osvěžující čisticí gel Nivea - tak tohle je věc na kterou nedám absolutně dopustit. Mám už několikáté balení ;) Gel odstraní veškeré zbytky makeupu a všechny nečistoty opravdu důkladně. Navíc ten krásnej pocit, který pak budete mít...pleť je pak úplně krásně rozzářená a opravdu osvěžená. Já tento gel používám hlavně po ránu ;)

Sebamed olivové mýdlo na obličej - toto tekuté tělové a obličejové mýdlo bylo v jednom z boxíků. Musim říct, že sama bych si ho asi nikdy nekoupila, tahle značka mě nijak moc nebere :D Musim ale říct, že jsem si ho docela oblíbila a to i přesto, že je olivové a já všechno co obsahuje olivy ze srdce nenávidim :D Ještě, že z něho ty olivy nejsou vůbec ale vůbec cítit.

Masky:

Mask of Magnaminty od Lush - moje neoblíbenější maska. Pleť krásně vyčistí a vyhladí a hlavně po ní mizí černé tečky ;) Obsahuje taková hrubší zrníčka, které pleť obrousí a tak ta je pak krásně rozzářená ;)

Yver Rocher Cure Solutions - tuhle masku jsem dostala jako dárek k nákupu na eshopu Yves Rocher. Sama bych si jí asi nekoupila, cena je asi 400 kč. Tahle maska je fajn, hlavně oceňuju, že dokonale vyčistí póry a neztuhnou mi po ní rysy v obličeji :D Doba působení je totiž pouhých 5 minut ;)

Freeman masky na obličej - tyto masky mám hodně ráda. Teď mám doma pouze tenhle pytlíček ze Senzaboxu, ale kupuji si i plná balení ;) Tahle ananasová mi ale moc nevyhovuje, mnohem radši mam okurkovou nebo avokádovou.


Čím čistíte a maskujete vy?

8 komentářů:

  1. Já si plánuji pořídit od Freemana okurkovou masku, jsem ráda, že jsi jí zmínila :)

    OdpovědětVymazat
  2. mask od magnainty mám taky a jsem s ní též spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. S Freemanem jsem rovněž hodně spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se roky přesvědčuju, že vyzkouším Magnaminty a ne a ne se k tomu dokopat :D No ale uvidíme, třeba jednou časem :D Používám na střídačku dost věcí, mám gely od Nivei, nějaká mýdla z lékárny, Mary Kay. A masky Freema jsou božské :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam doma tiez pomerne vela masiek ale najlepsie su tie od Himalaye :)

    Inak ak máš rada telové oleje tu je tip na jeden vážne super: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/bio-makadamiovy-olej.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já z těchto produktů vyzkoušela jen Mask of magnaminty a byla jsem s ní spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jeden z těchto přípravků nemám vyzkoušený, tak třeba vyzkouším co nejdřív..:)
    PS: Ráda bych tě pozvala do své první GA, kterou plánuji již BRZY ukončit.. :)
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/02/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  8. momentálne na čistenie použivam Nivea čistiacu penu a som s nou fakt spokojná, je jemní a flasticka naozaj dlho vydrží.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)