neděle 17. února 2013

DALŠÍ DÁVKA BEAUTY KRABIČEK - LADYBOX

Ahoj!

Jaký máte dneska den? Já takovej trochu lenivej, venku je hnusně a já bych jenom spala, válela se nebo si prohlížela blogy :D Máte to taky tak? Už se strašně moc těšim na jaro...:)

Dneska se mrkneme na zoubek únorovému Ladyboxu, který jsem si objednala spíše ze zvědavosti a taky kvůli tomu, že mám hrozně ráda překvapení :D No ale jelikož jsem si řekla, že 300 se dá utratit i lepším způsobem než za kosmetiku, kterou třeba ani nevyužiju, takže si budu kupovat už jen jeden boxík měsíčně ;)


Co se týče krabičky, tak té se nedá vytknout vůbec nic. Pevná, bytelná, matná, černá krabička na mě působí opravdu luxusním dojmem ;) Celá tato krabička byla zabalená ještě v jedné růžové krabičce. No upřímně řečeno, by mi asi vyhovovalo víc kdyby měla ta krabička nějakou neutrální barvu, kurýr se na mě uculoval jak blbeček když mi jí předával :D "Dobrý den, jedna růžová krabička od společnosti Ladybox, chichi" :D

Takže balení dá se říct super. Teď přejdeme k tomu nejdůležitějšímu - k obsahu. Vezmeme to kapánek svižněji, nechci vás unudit, je taky dost možné, že už máte krabiček plné zuby :D


Lavera vzorky - ty dám mamince, nechápu, proč do těch boxíků furt cpou nějaké omlazující krémy, já se jima ve 21 opravdu mazat nehodlám.
Micelárka Lirene - ta mě potěšila, plánovala jsem si jí koupit, slyšela jsem na ní hodně chvály. Už jsem jí párkrát vyzkoušela a zatím mi přijde bezva, ale Bioderma odličuje lépe. To stopro.
Nobilis Tilia čokoládový balzám - no tak tohle je fantazie. Jestli něco miluju tak je to vůně čokolády (a taky kokosu, aaahhh) a tohle voní jako tabulka té nejlepší čokoládky. Použít se dá na celé tělo, jako masážní olej (balzám taje s teplotou těla) nebo jako lubrikant - :D.
Sans soucis hydratační krém na obličej - značku vůbec neznám ale ráda zkouším nové věci takže super ;) Už jsem ho zkoušela a zdá se mi bezvadnej - lehkej, hydratační - takové krémy mám ráda ;)
Rtěnka s leskem Fleur de Santé - pro mě naprostej krok vedle. Tuhle značku už nemůžu ani cejtit a doufám, že už v žádném boxu nic od nich nenajdu. Navíc barva, která mi přišla mi ani trochu nesluší, takže mám další dárek pro mamčulu :)
Balzám na rty Lavera - balzámů není nikdy dost...ale tenhle neurazí ani nenadchne. Prostě normální jelení lůj.
Smoklin 10 tobolek + detoxikační čaj - No, nevím úplně jestli to do beauty boxů patří ale mě to ňák extra nepohoršilo. Tyto tablety jsou určeny jak pro aktivní, tak i pro pasivní kuřáky. Mají silné antioxidační účinky a chrání tělo před škodlivými vlivy kouře. Nemyslím si, že 10 tobolek na mne bude mít nějaký zvláštní účinek ale vyzkouším je ráda.
Biosilk silk therapy - jelikož mám doma ještě půlku většího balení Biosilku, tak mě tento produkt moc nepotěšil. Navíc jsem se stala velkou fanynkou CHI, ale o tom bude brzy článek ;)


V krabičce samozřejmě nechyběl ani dopis od Lady, který obsahoval popisy všech produktů v boxíku. Takže žádná novinka :)

No musim říct, že se mi tohle vydání docela zalíbilo....stejně ale víc fandím Senzaboxu, je mi prostě sympatičtější ;) Takže pápá Ladyboxíku! :D

Jak se líbí vám únorové vydání Ladyboxu? Kupujete také nějakou krabičku krásy? :)

11 komentářů:

  1. Já byla z týhle krabičky nadšená,moc se povedla. Jinak objednávám oba boxíky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych taky chtěla, ale je mi líto těch peněz, né vždycky se mi obsah líbí :)

      Vymazat
    2. Tak já si řikám,že nekouřim,nepiju. Vlastně peníze dávám jen do tohohle,sem tam si koupim jinou kosmetiku,oblečení nakupuju převážně ve slevách,to samý knížky,tak proč bych si nedopřála tohle. A přítel řikal,že to neni obětování peněz,ale investice do sebe. :D
      Tak ne vždy se trefěj do vkusu,to je jasný,ale v každym bude něco,co prostě budu chtít a pak mi bude líto,že to nemám. :)

      Vymazat
    3. No to je právě to proč jsem si objednala únorovej Senzabox, když jsem se dozvěděla, že tam bude něco od Lush :D Bylo by mi pak děsně líto, že jsem si ho nekoupila :D A to jsem měla původně v plánu koupit jen Ladybox :D

      Vymazat
    4. No právě. :D Já první objednávala jen Ladybox a od ledna objednávám oba. :)

      Vymazat
  2. Čím více čtu o různých micerálkách, tím větší chuť mám taky nějakou zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přidala jsem si tě na základě Votocvohoz, psala jsi mi do diskuze, máš moc pěkný blog :-) Ale únorový LB nic moc. Já mám objednaný Senzabox, ty taky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju ti :) Jinak Senzabox mám taky objednanej, moc se na něj těším, něco mi řiká že tohle vydání bude super :D

      Vymazat
  5. Plně souhlasím s každým podrobným popiskem. Lavera vzorky letěly do koše, rtěnko-lesk super, barvou se mi trefili a biosilk krásně vyhladil vlasy.. Až na to, že jsem jej napatlala místo šamponu no :))

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)