středa 11. března 2015

WISHLIST Z PARFUMS.CZ

Na jakém eshopu nejraději nakupujete kosmetiku? Já jednoznačně na parfums.cz ;) Mají tam všechno na co si vzpomenete, od drogerkové po luxusní parfumérkovou kosmetiku, parfémy...navíc často dochází k obměně sortimentu, nově můžete v nabídce najít třeba balzámky na rty Eos a Carmex, kosmetiku Makeup Revolution London, která je v poslední době hodně oblíbená, nebo produkty mojí oblíbené značky the Balm. Musím říct, že produkty této značky chodím očumovat až moc často :D Takže dnešní článek bude tak trochu wishlist, ale spíš to bude takový nákupní seznam, co při příští objednávce z parfums musím bezpodmínečně hodit do virtuálního košíku....třeba se taky inspirujete ;)
Mým největším přáním je určitě Daisy Dream od Marca Jacobse. Tenhle parfém si mě získal hned na první přičichnutí. Řeknu vám jak voní. Jako léto. Léto v lahvičce. Jak u většiny parfémů nedokážu rozeznat jednotlivé složky, tak u tohohle je překvapivě cítím poměrně jasně. Hlavně cítím ovoce, kterého je v parfému teda požehnaně. Základ tvoří kokosová voda, hlavu parfému pak grapefruit, ostružiny a hruška. Tahle kombinace zní dost dobře, což? :) Parfém je hodně svěží, lehký, ale taky tak trochu exotický...řekla bych, že na jaro a léto je prostě ideální, pro mě pak naprostej must have, je to tak :D Ve složení ale nechybí ani květiny, takže i milovnice květinových vůní si přijdou na své. Obsahuje třeba jasmín, který já osobně moc ráda nemám, ale v kombinaci s ovocem, pižmem a dřevem....prostě paráda. Ale končím už se superlativy, nebo si ho budete muset koupit taky a pak budem vonět všichni stejně :D 
Ne, ještě si prostě neodpustím ódy na flakónek. Tohle je pro mě dokonalost. Nejhezčí flakón parfému od Marca, jednoznačně. Ta kombinace světle modrého parfému, bílé kytičky, zlaté detaily....už se těším až se mi bude hezky vyjímat v koupelně na poličce :)
Pokud byste po něm zatoužily, stejně jako já, tak ceny jsou následující: 30 ml za 1093 kč, 50 ml za 1286 kč a 100ml za 1624 kč. Jestli si třeba nejste jisti, zda to bude vůně přesně pro vás, můžete si objednat třeba jen odstřik 1 ml za 28 kč :)

Multifunkční paletka Autobalm California od the Balm
Druhou věcí na mém zatím pomyslném nákupním seznamu je tahle krásná paletka od the Balm. Koukám po ní snad už od Vánoc a přijde mi fakt boží. Tak třeba ten obal. The Balm má perfektní papírové obaly to všechny víme....ale tenhle je prostě děsně vtipnej :D Takovej pěknej řidičák i s mapou kolem zrcátka :D Samozřejmě po ní ale netoužím je kvůli obalu, paletka obsahuje 2 oční stíny, jeden středně hnědý matný a druhý tmavě hnědý třpytivý. Dál pak obsahuje i rozjasňovač a tvářenku v krásném studeném broskvovém odstínu, který je pro mě jako stvořený. Možná by ten světlejší stín mohl mít trochu studenější podtón, jinak se mi zdá ale paletka prostě perfektní. Hlavně je ideální na cestování, máte rovnou tři produkty v jedné malé paletce! To se mi fakt líbí a já myslím, že jí potřebuju čim dál tím víc :D Pokud vás tahle paletka zaujala ale třeba se vám moc nelíbí odstíny, tak se mrkněte ještě na její sestřičku z Havaje protože ta má taky něco do sebe ;) Já vlastně stále nejsem rozhodnutá která je hezčí....Hawaii má hezčí odstín tvářenky ale u Californie se mi zas děsně líbí ten třpytivý stín, no, bude to ještě velké dilema :D
Cena paletky je 500 kč.
TIGI Bed Head Styling stylingový krém pro uhlazení vlasů
Jestli mě něco hodně baví vybírat, jsou to přípravky na vlasy. V drogerii si vlasové přípravky už skoro vůbec nekupuju, raději dávám přednost kadeřnickým značkám, které mi prostě sedí víc. Od značky TIGI jsem už pár věcí měla a všechny hrozně krásně voněly a až na pár maličkostí mi i dost vyhovovaly, takže jsem si vyhlídla dalšího kandidáta na vyzkoušení. Je jím tento krém na uhlazení vlasů, s příznačným názvem "after party". Po party máme vlasy strašný asi všechny, navíc taky často dost smradlavý od kouře a tak. No a tento krém vám musí zákonitě pomoct pokud nemáte čas si vlasy umýt. Já opravdu hodně trpím na poletující mini vlásky, takže by se mi tahle vychytávka dost hodila. Navíc jsem na tento krém zatím četla samá superlativa, takže mám velké choutky ho vyzkoušet. Moc se mi líbí, že to není jen takový krémík na uhlazení, ale má o vlasy i hloubkově pečovat,vyživovat a dodávat přirozený lesk. Pokud jste ho zkoušely, tak mi dejte vědět jaký je, nerada utrácím za něco co za to nestojí.
Cena krému je 266 kč za 100 ml.

No jak tak na ty ceny koukám, tak si budu muset objednávku rozdělit do dvou nebo konečně začít šetřit nebo opravdu nevím :D Všude jsou teďka samá lákadla, samé hezké botičky, kosmetika....asi potřebuju vyhrát milion :D Jaká kosmetická věcička je na vašem seznamu přání na prvním místě? 

4 komentáře:

  1. Na parfums jsem nakupovala jen 1x a to byla moje první objednávka kosmetiky na internetu. Pak jsem si ještě objednávala něco od značky Moje a víckrát jsem kosmetiku po netu nekupovala :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Na Daisy Dream si taky brousím zuby:D Je to úžasná vůně!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. Daisy si chci taky koupit, ale eau so fresh :) a na parfums nakupuji často ;) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Já si zatím z Parfums neobjednávala, ale mám v plánu si od nich objednat tělový sprej od VS. Mimochodem, tvůj blog sleduju už dlouho a mám ho moc ráda :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)