středa 18. března 2015

NÁŠUP FOTEK Z INSTAGRAMU

Jestli na něco pravidelně zapomínám, tak je to dělat každý měsíc článek s instagramovými fotkami :) Tyhle typy článků vás baví ale já na ně prostě nevím proč zapomínám. Prostě co si nenapíšu, to nevim, máte to taky tak? :D Tak dneska trochu nášup fotek, ale vám to určitě vadit nebude :) Jaký máte vůbec týden? Mě zítra čeká preventivní prohlídka u doktorky, kterou bytostně nenávidim (tu prohlídku, ne tu doktorku...i když, doktory obecně moc v lásce nemam :D), takže jsem už dneska z toho celá nesvá :D Vy ale mějte fajn den, když je tak krásně!
a začneme jídlem, jako první jsou valentýnské lívanečky k snídani ♥ /// pokračujeme výborným burgerem z plzeňského Delishe (doporučuju, pokud ještě neznáte) /// snídaně, kterou bych mohla jíst bez problému až do konce života - tvaroh, směs oříšků, maliny, borůvky, to vše přelité javorovým sirupem :) /// a končíme valentýnským steakem, mňam!
Všechny milujeme tulípány! /// cupcaky mě děsně baví, zrovna tohle jsou red velvet cupcakes s krémem z mascarpone /// no a tady už mé první makronky v celé své kráse /// další kytice tulípánů, kupuju si je pro radost každý týden :)
Nars Callisto - můj nový miláček, nosím momentálně každý den /// jakmile se udělalo hezky, dostala jsem zase neskutečnou chuť na pořádně ledový smoothie z jahod, malin a borůvek /// nákup ze zdravé výživy, zelánky už tedy příště mít opravdu nemusím :D /// vylepšování diáře - článek na toto téma se spoustou kravinek z eBay bude příští týden!
už jsem nevydržela a po více než roce šla zase na gelovky, je to moje prokletí ale ty ruce s nimi prostě vypadají vždy upraveně a to mi dost vyhovuje /// a tady už první vlastnoručně udělaný burger....i bulky jsem dokonce pekla sama a to už je co říct :D /// poslední objednávka Yankee Candle, Tulips je vůně přesně pro mě :D /// a nakonec moje miminko, které mi dělá radost každý den, je neuvěřitelně šikovná a chytrá, mopsíci jsou prostě úžasný ♥

9 komentářů:

  1. Uplne se mi sbihaji sliny, domaci burger, cupcaky a ty krasny makronky. Miminko je uzasny ;)
    Beauty ofpink/ Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyz jsem videla ten burger, rikala jsem si, ty jo, ten je jak od nas z Plzne z Delishe...a on jo :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Mopsík je roztomilej :) a všechny ty dobroty vypadají fantasticky

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky a skvělá inspirace. Hlavně ty tulipány, pro nějaké si na víkend zajdu. Ať máme doma taky trochu jaro :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotky :) a ty makronky a cupcaky se ti povedly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelé fotky, cupcaky a makronky sú úplne k zahryznutiu!! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. boží, boží, jaktože na tebe narážím až teď? :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)