sobota 7. března 2015

KOSMETICKÉ NÁKUPY

Začneme tou největší peckou...prostě tím nejlepším kosmetickým úlovkem za poslední dobu. Je jím tento Dual-Intensity Eyeshadow od Nars. V nejnádhernějším odstínu Callisto. Přála jsem si ho už té doby, co jsem na něj koukala kdysi v Sephoře a celou dobu - až do teď, jsem na něj myslela dnem i nocí. Tyhle stíny jsou vážně vážně super, nádherně pigmentovaný, třpytivý, mají nádherný magnetický pogumovaný balení. No nic, rozplývat se budu až v samostatném článku, tenhle stín si ho teda rozhodně zaslouží :)
Potřebovala jsem nutně novou řasenku a tak jsem se nechala zlákat reklamou a kladnými recenzemi a sáhla po Lash Sensational od Maybelline. Pilně testuju, zatím mi přijde fajn i když pár výhrad k ní mít budu, recenze bude brzy :)
Po dlouhé době jsem zavítala i k Essence stojanu a hned jsem ulovila rtěnku z nové Nude limitky (prý se produkty z téhle limitky zařadí do stálého sortimentu, tak uvidíme). Na tyhle rtěnky se určitě podívejte. Za cenu 60 korun podle mě v drogerii lepší rtěnky prostě neseženete. Sice na rtech moc nevydrží, ale jinak jsou fakt skvělý. Tahle rtěnka vůbec nezalézá do vrásek, je na rtech příjemná, na takové to normální denní líčení je podle mě ideální. Já si plánuju zajít ještě pro jeden odstín :)
Jak víte ze Spotřebována tak mi došel můj oblíbený gel na obočí od Alverde. Takže jsem potřebovala rychle nějakou náhradu a jelikož měli v Rosmannu zrovna akci na tento nový gel Brow Drama od Maybelline, řekla jsem si, že ho prubnu. Bohužel musim říct, že mi tento divný kartáček moc nevyhovuje a ani s výdrží a celkově s celým produktem nejsem moc spokojená. Takže příště radši žádné experimenty :D
Tuhle limitku sprchových gelů Balea jste už určitě zaznamenaly, určitě je běžte očuchat, nádherný svěží vůně! Mě nejvíc zaujal kokos s ananasem, jak jinak :D
Jestli jsem si něco už dlouhou dobu přála vyzkoušet, byla to tahle čistící šlehačka Hydrabio Mousse od Biodermy. koupila jsem si jí jednou hrozně spontánně když jsem šla do dr. Maxe pro nějaké léky a vůbec toho nelituju! Tohle je prostě skvělá věc, kterou teď používám téměř každý den a vám jí doporučuju taky. Mám jí ve sprše, kde se s ní odličuju a musím říct, že ta šlehačková textura mě vážně baví :D
A nakonec tu mám dvě micelárky, na které jsem teda hodně zvědavá. První je od Eucerinu, která byla jako dárek k Marianne (běžte koupit, konečně docela fajn dárek k časopisu podle mě), a druhá od Ryoru, kterou jsem měla na seznamu už dlouho a patří k posledním micelárkám z drogerie, které jsem ještě nevyzkoušela.

Vidíte, že s s kosmetikou docela držím na uzdě a kupuju jen to co opravdu potřebuju. Snažím se šetřit, abych si mohla kupovat kvalitnější věci, které mi vydrží delší dobu a myslím, že se investice opravdu vyplatí :) Přeji vám krásný slunečný víkend!

9 komentářů:

  1. Tak ten stín vypadá naprosto kouzelně :) už se těším na podrobnější recenzi, Balea sprcháč mám také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten stín od NARS je vážně luxusní :) řasenku mám taky a jsem s ní celkem dost spokojená, ovšem taky pár výhrad mám :) děkuji za tip na rtěnku, vypadá moc hezky tak po ní kouknu, miluju nude rtěnky, kor které nezalézají do vrásek!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne vecičky, najviac ma zaujali tiene, takže sa teším na recenzošku a tá micelárka od Ryoru vyzerá tiež super ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na tu recenzi řasenky, NARS jsem už viděla u Lucky Dejmkové a ty si ho nemohla vynachválit :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ten stín!!! Aaaaach :) jiné moc pěkné nákupy. Musím kouknout v drogerii po Essence rtenkach a nových sprchacich.

    OdpovědětVymazat
  6. Nová limitka sprcháčů od Baley vypadá dobře, hlavně ty obaly ♥ Musím to jít čuchat :D

    OdpovědětVymazat
  7. ten sprcháč musí určitě božsky vonět, miluji totiž ananas i kokos <333
    těším se na recenze, hlavně na tu řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Baleu miluji!! rtěnka od Essenc vypadá pěkně!

    OdpovědětVymazat
  9. Stín má krásnou barvu :) Zajímavější kartáček jsem neviděla :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)