úterý 24. března 2015

DOVE PURE CARE DRY OIL VLASOVÁ ŘADA NA SUCHÉ A MATNÉ VLASY

Dneska se podíváme na zoubek Dove Advanced Hair Series, konkrétně řadě Pure Care Dry Oil. Tato řada je určena pro suché vlasy bez lesku, protože jim má dodat vláhu, vlasy mají být jemnější, lesklejší a dokonce by měly mít až pětkrát hedvábnější strukturu. Já jsem tuhle řadu testovala opravdu poctivě, abych vám mohla podat co nejobjektivnější report. Teď už jsem u šamponu a kondicionéru na dně, takže je konečně ten správný čas, jdeme na to!

Šampon
Ten jsem si opravdu hodně oblíbila. Strašně dobře pění (to je pro mě hodně důležité, z nepěnících šamponů docela šílim) a vlasy jsou po něm fakt jemné, nezatížené a nadýchané. Dokonce jdou poměrně dobře rozčesávat i bez kondicionéru, což se mi moc často nestává. Šampon samotný má takovou zlatavou barvu a gelovější konzistenci. Trochu menší výhradu bych měla k vůni, která není zas tak moc můj cup of tee. Zezačátku mi poměrně vadila, ale zvykla jsem si na ní a momentálně jsem schopná jí tolerovat :D V popisování vůni nejsem dobrá ale cítím trochu květiny...no, řekla bych že je docela výrazná a rozhodně nebude vonět všem. Naštěstí není z vlasů cítit dlouho, pro někoho to ale může být docela mínus. Každopádně šampon za mě - na drogerkovou vlasovku - fakt super!

Kondicionér
Kondicionér mi naopak moc k srdci nepřirostl. Zase ta vůně, která je u něj ještě výraznější než u šamponu a účinky asi jako většina kondicionérů. Uhlazení a lepší rozčesávání. To určitě, ale nic víc. Zase ale naopak vlasy neuplácl, což taky pár kondicionérů umí. Je trochu hutnější takže z vlasů nestéká. Barva je žlutá, ale to ostatně vidíte na fotce :) Prostě pro mě jen další kondicionér v řadě - neurazil a nenadchl, ale špatný taky rozhodně není. Ještě by se možná hodilo říci něco k obalům, které jsou podle mě perfektní - líbí se mi jak barevně, tak funkčně, tuby jsou prostě skvělá věc!
Suchý olej
Do řady ještě patří suchý olejíček, který se vtírá do konečků. Já olejíčky na vlasy miluju, protože jsou záchranou pro suché vlasy, které bohužel vlastním. Já ho tedy nevtírám jen do konečků, ale zhruba od uší dolů, mým vlasům to rozhodně neuškodí. Navíc s tímhle olejíčkem se nemusíte bát mastných vlasů, krásně se do nich totiž vsákne a po mastnotě ani památky. U olejíčku si na vůni stěžovat nebudu, je totiž krásná, jemná, nevtíravá....opravdu voní moc hezky. Navíc olejíček má krásné skleněné balení, žádný plast! Za to určitě palec nahoru, vypadá to luxusně, i když na cestování to asi moc nebude. Navíc má olej 100 ml, takže vám vydrží fakt hodně dlouhou dobu. Mě tenhle olejíček fakt dostal, používám ho moc ráda, vlasy jsou po něm krásně jemné, hladké a voňavé. Určitě je lepší než suchý olej, který jsem měla předtím, od Elseve. Jestli na něj tedy někdy narazíte, tak se nemusíte bát si ho pořídit :)

Celkově si tedy myslím, že se tahle řada dost povedla....ještě větší chválu jsem četla na řadu Oxygen & Moisture, která mě teda taky neuvěřitelně láká a moc ráda bych jí vyzkoušela :) Přeci jenom, objemu ve vlasech není nikdy dost ne? Totiž - objem dělá dojem :D

5 komentářů:

  1. Oo nevypadá to vůbec špatně a dost mě láká ten olejíček. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze. :) Já sice moc drogérkové šampony nepoužívám, ale ten olejíček se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Dove jsem měla zatím na vlasy jen kondicionéry a super :) Jinak mám ráda Dove sprcháče a spreje

    OdpovědětVymazat
  4. Na tuhle řadu se musím podívat :) láká mě stejně jako nová růžová řada od Garnier :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek, hodně mě zaujal ten olejíček :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)