pondělí 2. února 2015

ZIMNÍ OBLÍBENCI

Jak jste možná zaregistrovaly, za listopad a prosinec nebyly oblíbenci. Bylo toho prostě moc, nestíhala jsem a tak jsem se rozhodla, že udělám mimořádně zimní oblíbence ;) Jinak....štve mi, že už nejsem na blogu tak aktivní, ale blog je můj velkej koníček, kterej mě moc baví a když prostě nemám náladu fotit, psát článek, nejde mi sepsat pořádně ani kloudnou větu, tak prostě nepíšu radši vůbec nic. Nechci se do toho nutit, z článku je to pak znát a stojí za prd. Tak se na mě prosím nezlobte, snad se to brzy zlepší :)
1. nejoblíbenější nový produkt - tahle kategorie je více než jasná. Skoro nic (jedna věc asi ano, ale na tu si počkejte do jednoho z dalších článků) mě v poslední době nenadchlo jako právě tenhle makeup. Jakoby ho někdo vyráběl přesně na můj typ pleti! Krásně mi sedne, nezvýrazňuje póry ani suchá místa, která momentálně mám, odstín také super. Já nemám co bych vytkla. Zkuste ho! :)
2. nejoblíbenější starý produkt - jak už jsem naznačila v bodě jedna, poslední měsíce mě trápí sušší pleť, na kterou vůbec nejsem zvyklá. Po zbytek roku mívám pleť spíš mastnější a tak jsem potřebovala něco hodně hydratačního abych se zbavila pocitu pnutí a také šupinek kolem nosu. Sáhla jsem po klasice všech klasik, modré Nivee. A až do konce zimy jí nedám z ruky!
3. nejoblíbenější produkt na rty - protože mám rty momentálně dost suché, rtěnky šly stranou a já se snažím rty co nejvíc promazávat nejrůznějšími balzámy. Moc jsem si oblíbila tento obyčejný kokosový balzám z Kiku. Je to prakticky jen kokosová vazelína ale musím říct, že jsem si ho opravdu moc oblíbila ;) 
4. nejoblíbenější lak na nehty - na plné čáře vítězí laky Sally Hansen. Mám jich už několik a nemůžu si je vynachválit....perfektní štětečky, dobře se mi lakují, stačí pouze 2 vrstvy a ani výdrž není vůbec špatná. Oblíbila jsem si především tmavě červenou a takovou zvláštní zlatohnědou barvu. Určitě se po nich mrkněte, často je mají v Tetě ve slevě za 70 korun ;)
5. nej produkt na vlasy nebo tělo - a jsem tu zase s tou Niveou :D Stejně jak obličej, tak i celé tělo mám hodně suché a tak používám tohle tělové mléko na velmi suchou pokožku, které mi je opravdu hodně příjemné a kůže je po něm pěkně promazaná a hebká. Letos se moje kůže opravdu zbláznila, taková sušenka jsem opravdu už dlouho nebyla :D
6. Nejoblíbenější random produkt - jednoznačně Yankee Candle. Jak vosky, tak i svíčky. Ty vám ukážu zase v nějakém z příštích příspěvků. Každopádně pokud jste alespoň vosk od Yankee ještě nezkoušely, tak vřele doporučuju. Z tak velké škály vůní si prostě musí vybrat každý, ale pozor, některé vosky voní opravdu hodně jemně, jiné zase až moc intenzivně. Lepší je si předem najít na netu co na tu danou vůni říkají ostatní :) Mimochodem doporučuji vůni Silver Birch - pro milovníky pánských parfémů je to to pravé ořechové ;)
7. nejoblíbenější kousek oblečení - řekla bych, že nejnošenějším kouskem musí být určitě tento sobíkový svetr z HMka z Norimberku. Stál asi 10 euro a je moc příjemnej a hlavně teploučkej, toho si cením asi nejvíc :D
8. nejoblíbenější doplněk - může tady být něco jiného než šála nebo čepice? Ne nemůže, v zimních měsících jsou to totiž pro mě ty nejdůležitější doplňky na světě. Moc jsem si oblíbila tuhle čepici z F&F, ke které mám ve stejné barvě i šálu. Moc se mi líbí, že je čepice z pevného materiálu, drží tvar, takže pěkně trčí do výšky, to se mi líbí ;)
9. film/seriál, který mě nejvíc zaujal - v uplynulých 3 měsících jsem viděla opravdu hodně filmů ale nejlepší se mi zdál film "Na hraně zítřka" s Tomem Cruisem. Toma sice moc nemusím, stejně jako tyhle typy filmů o mimozemské civilizaci, ale ty jo, výjimka potvrzuje pravidlo - tenhle film je fakt super! Má strašně zajímavej nápad....viděly jste?
10. nejposlouchanější písnička - Listen to the man od George Ezry! Asi za to může i Gandalf v klipu ale tahle písnička mi prostě vlezla pod kůži a nehodlá vylézt :D

6 komentářů:

  1. Svetr je moc hezky a YC jsem si take zamilovala. Film jsem videla v kine a by super:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svetřík je hezkej :) A ty balzámky jsem kupovala kamarádkám k Vánocům
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetr je vážne vtipný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. jéé ten svetřík je krásnej! já mám podobný z Gatu :). Jinak tu niveu teď v zimě taky používám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)