sobota 28. února 2015

SPOTŘEBOVÁNO VI.

Ahoj!

Na poslední únorový den jsem si pro vás připravila další, pěkně nadupané spotřebováno ;) Taky máte takovou radost, že už bude březen? Březen totiž znamená jediné - konečně přijde jaro! Nemůžu se dočkat, až uklidím zimní bundu na dno skříně, co vy? :)

Loreal Paris Elnett sprej s tepelnou ochranou - tento sprej byl skvělej, krásně voněl a vlasy po něm byly krásně hladké a hebké, do jaké míry chránil vlasy před teplem nevím ale řekla bych, že si vedl dost dobře. Akorát, že vůbec netuším jestli se dá koupit i tady, přivezla mi ho sestra ze Švýcarska. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Pokud by to šlo tak určitě, spíš si ale myslím, že se u nás neprodává.

Nivea oční odličovač voděodolného makeupu - tuhle flaštičku tu mám už vypotřebovanou šíleně dlouho ale do spotřebována se, nevím proč, dostává až teď. Každopádně recenzi jsem psala, najdete jí tady. Bohužel mi po něm opravdu hodně pálily oči, takže za mě určitě nebrat.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ani náhodou!

Nivea deodorant Pure & Natural - Nivea deodoranty patří k mým úplně nejoblíbenějším a tenhle nebyl výjimkou. Krásně voněl, neštípal (ano, hodně deodorantů ve spreji mě fakt hodně štípe) a pocení - tedy spíš nepocení - taky v pohodě. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, Nivea deodoranty mám moc ráda.

Suchý šampon Batiste, mini cestovní verze - poslední dobou moje nejpoužívanější značka suchých šamponů. Poměr cena/kvalita je podle mě bezkonkurenční. Akorát, že raději než tuhle třešňovou verzi mám verzi Tropic, ta voní po ananasu a kokosu ♥
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, ano, ano!

Lush Snow Fairy sprchový gel - naprostá zimní must have. Poprvé jsem si ho koupila asi před třemi roky a od té doby si svou vílu objednávám každé Vánoce. Letos jsem akorát měla trochu pocit, že mě vysušuje....bohužel nevím, jestli je to vina sprcháče nebo moje, jak už jsem tady několikrát psala, letošní zimu jsem fakt sušenka.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, jeho čas přijde zhruba tak za 9 měsíců.

Parfém Lady Gaga Fame - poměrně hodně sladká voňavka, kterou jsem si ale neskutečně oblíbila....až mě zamrzelo, když jsem na sebe stříkla poslední kapičku. Navíc se mi strašně líbilo, že je parfém černý....ta Gaga prostě furt musí mít něco extra :D
Koupila bych si tento produkt znovu? Někdy možná ano, ale vyloženě "moje" vůně to nebyla.

Parfém Kate Moss Kate - Naopak tohle je naprosto moje vůně. Zbožňuju jí a musím jí mít doma furt připravenou. Voním se s ní už nějakých 6 let a stále mě neomrzela. Navíc není vůbec drahá! Akorát, že se strašně těžko popisuje, ale určitě jí někdy očuchejte ;)
Koupila bych si tento produkt znovu? Stoprocentně!

Loreal Paris Triple Active krém na mastnou pleť - s krémy na pleť se moc nevyplatí experimentovat, tenhle mě bohužel moc nenadchnul. Pleť po něm byla lepkavá a ne moc vyživená. A voněl tak trochu pánsky, což mi teda nevadilo ale věřím, že někomu by mohlo.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ne, nesedl mi.

Alverde gel na obočí - jeden z mých nejoblíbenějších produktů na obočí. Myslím si, že obočí mám docela pěkné a tak když pospíchám a nemám čas na tužku a stín, stačí obočí projet tímhle gelem a je to! 
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě ano!

Maybelline Affinitone pudr - na tenhle produkt vlastně ani nevím co bych napsala. Takovej nemastnej neslanej, vyloženě mi nevadil ale úplně jsme si nesedli :D Ale já nejsem bohužel moc pudrovej specialista, ale Stay Matte od Rimellu mám každopádně raději.
Koupila bych si tento produkt znovu? Někdy možná ano, ale v blízké budoucnosti určitě ne.


Přeju vám krásný sobotní večer a uvidíme se u dalšího článku! :)

8 komentářů:

  1. Tak já naopak ráda Affinitone, ted používám Stay matte a nechápu moc jeho oblibu :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Od Lorealu mám z tejto rady mini lak na vlasy, kúpila som si ho v Anglicku, krásne vonia, ale tiež mám pocit, že u nás sa nepredáva. Zaujal ma ten gél na obočie, občas mám dni, kedy by sa mi zišiel, preto mi toto odporúčanie padlo vhod a pri najbližšej návšteve drogérky si ho rada čeknem:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Alverde gel na obočí si chci taky koupit. Už jsem na něj četla spoustu recenzí a musí být fakt fajn ;) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zcela souhlasím. Na gel čtu dobré recenze a časem si ho pořídím. Momentálně má ale přednost paletka na obočí od Essence. Doufám, ji seženu, že nebude vyprodaná.

      Vymazat
  4. Já jsem měla ten krém od L'oréal a mě teda naopak vyhovuje i když pleť po něm trošičku mastná je :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kate Moss taky miluju. Používám ji už taky hodně dlouho a nemůžu se jí nabažit. Mimochodem za tu cenu má skvělou výdrž :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá spotřeba, na ten gel od Alverde si dělám zálusk :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. parfémy od Lady Gagy miluji, voní božsky <3 zrovna používám ten nový, Eau de gaga a cítím ho na sobě
    celý den dost intenzivně :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)