středa 11. února 2015

RECENZE: MASKA NA VLASY MACADAMIA NATURAL OIL

Zdravím vás po neskutečně dlouhé době u recenze ;) Dneska mám pro vás recenzi na produkt na vlasy, který zná určitě každá z vás. Jedná se o svatý grál hodně blogerek, masku na vlasy Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask. Jakmile je totiž nějaká věc takhle hodně oblíbená, strašně mě láká jí vyzkoušet, takže jsem jednoho dne i já hodila tuhle masku do virtuálního košíku. Očekávání bylo opravdu hodně velké, čekala jsem vlastně, že po této masce budu mít vlasy jak z reklamy :D Né, tak to samozřejmě trochu přeháním, ale znáte to, když něco vyhovuje ostatním, modlíte se aby to byl stejný zázrak i pro vás.
Oficiální popis masky a návod k použití:
Maska Macadamia Natural Oil Care je ideálním řešením pro velmi suché a poškozené vlasy, které ztrácí svůj lesk a vitalitu. Maska regeneruje a hydratuje vlasy do hloubky, zvyšuje jejich elasticitu a dlouhodobě zajišťuje jejich zdravý vzhled. Jedinečná kombinace vzácného makadamiového a arganového oleje společně s výtažky z mořských řas, promění vaše poškozené vlasy v zářivou hřívu plnou lesku. Díky exkluzivní masce Macadamia Natural Oil Care budou vaše vlasy již po prvním použití dokonale vyživené, zregenerované a plné života.
Malé množství přípravku aplikujte do ručníkem vysušených vlasů. Masku nanášejte rovnoměrně pomocí hřebenu tak, aby se přípravek roznesl po celé délce vlasů. Nechejte působit 7-10 minut, poté masku důkladně smyjte vodou. Dále můžete vlasy upravit dle potřeby. Pro dosažení optimálních výsledků používejte masku 1-2x týdně.
Podle popisu a milionu juchacích recenzí to prostě zákonitě musel být pro moje přesušené a žehlením namáhané vlasy zázrak. Škoda, že tomu tak nebylo. Čtěte dál.
O obalu se tu moc rozkecávat nebudu, protože prostě není vůbec důležitej. U takových věcí jako jsou masky, šampony a tak to prostě neřeším. Víceméně mě obaly zajímají jen u dekorativní kosmetiky. U vlasové kosmetiky mi jde spíš o funkčnost, i když zrovna masky moc funkční nejsou, ani bych nespočítala kolikrát mi ve sprše upadlo víčko a podobné radosti :D 
To nejlepší na této masce je podle mě její vůně. Ano, bohužel to nejsou účinky, ale k tomu se ještě dostanu. Vůně je nádherná. Hodně intenzivní, cítím jí z vlasů opravdu hodně i druhý den po umytí. To je určitě plus, mám ráda voňavé vlasy. Ovšem kdybych měla vůni popsat, tak nevím jak. Voní spíše ovocně, hodně svěže, prostě moc hezky.
Konzistence masky je opravdu hodně hodně hustá a jak vidíte na fotce má takovou mléčnou až béžovou barvu. Z vlasů nestéká a i když kelímek obrátím tak se maska nevykydne, prostě opravdu velká hustota. Stačilo jí tak opravdu malinkaté množství, já už jí používám několik měsíců jedenkrát až dvakrát týdně a stále mi zhruba tak čtvrtina masky zbývá.
Konečně se vrhneme na to nejdůležitější - na účinky. Masku jsem používala 1-2 týdně a nechávala jí působit zhruba na 10 minut. Ovšem zkoušela jsem i 30 minut a účinky měla stále stejné. Někdo jí nechává i přes noc ale to já si dost dobře neumím představit, mít vlasy v ručníku celou noc, nevím, to by mi bylo asi dost nepříjemné a asi bych si ještě zašpinila povlečení :D No každopádně jsem se řídila návodem a účinky se prostě nedostavily. Já fakt nevím co je špatně, jakto že všichni jsou z ní unešení a mě nedělá s vlasy nic. Akorát je uhladí a provoní ale to přeci zvládnou i mnohem levnější masky. Strašně moc mě to štve ale tuhle masku prostě pochválit a vlastně i doporučit prostě nemůžu. Za tu cenu prostě ne. Mě víc vyhovovala třeba maska Gestil Wonder neboli býčí koule :D Což jsme tedy opravdu nečekala.
Podle mě tuhle masku budete milovat nebo nenávidět. Určitému typu vlasů určitě sedět bude, pokud jí tedy chcete vyzkoušet, musíte to prostě asi risknout abyste se dozvěděly do jaké skupiny budete patřit vy. Já sama jsem tuhle recenzi docela odkládala, furt jsem si říkala, že ten zázrak ještě přijde, prostě musí! No a nepřišel....možná si jí ještě někdy koupím, ale momentálně jí vnímám trochu jako vyhozené peníze bohužel. Přeci jenom 500 je dost peněz za masku, alespoň pro mě. 
Když se navíc svým laickým okem kouknu na složení, tak jako podle mě nic z čeho bych si měla sednout na zadek. Spíš naopak - co myslíte? :)

Takže závěrečný verdikt je takový, že mě maska nevyhovovala protože jsem prostě nezaregistrovala žádnou změnu. Vlasy mám stále suché, žádné vyživení se u mě bohužel nekonalo. Ale jak říkám, od její koupě vás odrazovat nebudu, třeba právě pro vás to bude ten zázrak jako pro spoustu ostatních ;)

Masku jsem pořídila na parfums.cz za 436 kč za 250 ml. Je to jedna z těch nejnižších cen za kterou jsem jí našla. Všude jinde za ní chtějí okolo 600 kč. A ještě jedna omluva na závěr - dneska si blogger dělá co chce a furt mi mění písmo, velikost a tak dále, takže pardóóón :(

A mě teď samozřejmě strašně moc zajímá jestli jste masku zkoušely a jestli vám vyhovovala nebo jste jako já byly spíše zklamané ;)

6 komentářů:

  1. Masku som neskúšala, no čítala som tiež len pozitívne recenzie, tak ma táto tvoja prekvapila :) Samozrejme každý má iný typ vlasov a mne tiež niektoré masky nespravia nič :) Momentálne používam nejakú hĺbkovú masku od Syoss a zatiaľ som spokojná :)

    More than Fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak! Konečně někdo, kdo na ni má stejný názor. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Strašne ju chcem vyskúšať :]
    www.klikninablog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem po ní taky koukala :) to já si nechávám masky na vlasech třeba 2 - 3 hodiny :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla malé balení a neudělala mi s vlasy taky vůbec nic. Účinek jako klasický kondicionér. A to mám vlasy suché a vlnité, tak jsem čekala, že pro ně bude fajn :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně jsem nad ní přemýšlela, ale moje vlasy jsou takové rozmazlené, že by jim to taky nic neudělalo (jako 3/4 přípravků, které si s nadšením a ne za malé peníze pořídím).
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)