úterý 17. února 2015

RADOSTI VŠEDNÍCH DNŮ....

Konečně jsem našla diář podle mého gusta. Tak dlouho jsem vybírala až jsem sáhla po klasice a koupila si Moleskine diář ze Star Wars edice. Akorát jsem asi měla spíše zvolit týdenní verzi, mám denní a zjišťuju, že tolik toho většinou v plánu nemám abych popsala celou stránku :D Teď jsem momentálně ve fázi tunění diáře, ráda bych o tom i udělala článek, společně s nějakými eBay tipy na diářové nezbytnosti ;)
 Asi jsem to tady na blogu vůbec nezmínila ale přes Vánoce a celkově zimu jsem úplně ze své snídaňové rutiny vyřadila veškeré kašičky. Vůbec jsem na ně neměla chuť, raději jsem si dala třeba vánočku s kakaem :D V únoru jsem se ale ke kaším vrátila, nakoupila jsem si své oblíbené Nomina instantní kaše, které jsou vynikající, určitě je zkuste!
Zase jsem začala číst a mám z toho velkou radost, nakupuju knížky ve velkém a místo abych jako první v obchoďáku zamířila do HMka, radši jdu do knihkupectví. Miluju vůni knih. Teď momentálně čtu svého prvního Nesba a zatím jsem docela nadšená ;) Ale mám před sebou ještě víc než půlku, časy kdy jsem přečetla knížku během 3 dnů jsou prostě nenávratně pryč....
O výprodeji Yankee Candle jsem vám tady na blogu psala, tak doufám, že jste taky ukořistily nějakou voňavou svíčku. Já jsem objednávala nadvakrát a už jsem majitelkou dokonce 5 svíček! :D Na to že jsem ještě do Vánoc neměla ani jednu je to docela slušnej výkon. Další dvě vám ukážu zase někdy příště ;)
Velkou radost mi udělal i kryt na telefon jak jinak než z eBay. Musím říct, že od té doby co mám mobil na který jsou dostupné kryty, tak jen vybírám další a další :D Ebay je prostě zlo, já to říkám furt.
Poslední a možná i největší radostí je paletka Urban Decay Vice 3! Přála jsem si jí od té doby co jsem jí viděla u Lou a byla jsem z ní úplně fascinovaná. No a pak, na výletu v Drážďanech mě přítel překvapil a koupil mi jí! :) Jsem z ní nadšená a musim říct, že mě nezklamala....lepší stíny jsem ještě nezkoušela.

A co dělá radost vám? :)

14 komentářů:

  1. ahoj, prosím z kolika gramů připravuješ tu jáhlovou kaši? :-) a promixuješ ji s mlékem nebo vodou? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takové krásné radosti ti úplně závidím. Především Vice 3, ta je naprosto dokonalá. Doufám, že si jí časem taky pořídím. Obal na mobil vypadá super. Teď jsem si koupila nový telefon, takže je na čase mu pořídit nějaký ten cool kabátek :)

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tak tu Vice 3 ti závidím, máš skvělého přítele :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Samé krásné věci, ty instantní kaše mě zaujaly, tuhle značku jsem asi ještě nikde neviděla. Jinak Nesba čtu taky, ale postupně od první knížky a jsem nadšená! Teď mě čeká Pentagram, tak jsem zvědavá, jaká tam bude zápletka :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věcičky :) Já ráda snídám ovesné kaše, které si sama připravím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. samý skvělý věci, diář je perfektní! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Na těch kaších ujíždím taky! Jsou fakt dobré a zdravé :-) A Vice 3...no nemám slov :-)

    OdpovědětVymazat
  8. krásné věci, hlavně ten diář Star Wars <3

    OdpovědětVymazat
  9. já ti tak závidím :-D, že máš telefon na který jsou kryty... na můj Prestigio jsem nic nenašla
    no a TFIOS <3
    jo a souhlasím, že ebay je zlo... právě dneska mi přišel "Okay? Okay." přívěšek :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vůně Fireside treats je naprosto úžasná:))

    OdpovědětVymazat
  11. mne robia tiež radosť sviečky a dobré knižky :3 Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  12. skvely random:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  13. Já si kupuji ovesné kašičky od Emca :-) a taky jsou výborné. Ty tvoje neznám, ale pokud na ně narazím, nebudu váhat :-) Jinak nádherný obal na mobil!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. zbožňujem nesba!!
    a tvoj kryt na telefén- roztomilý!:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)