pondělí 12. ledna 2015

WISHLIST DO ROKU 2015

Než se vrhneme na takové ty klasické články jako jsou oblíbenci, recenze a randomy, mám tu pro vás ještě jeden přací článek. Jedná se o wishlist s věcmi, které bych si letos ráda pořídila. Samozřejmě nevím jestli si pořídím všechno, to spíš asi né, přeci jenom se jedná o hodně hodnotné věci...ale většinu bych si ráda koupila. Přestanu utrácet za blbosti, budu si šetřit a věřím, že to půjde. :)
1. kvalitní štětce - štětců mam hrozně málo, proto nutně potřebuju rozšířit sbírku o pár nových kousků. Líbí se mi ty od značky Zoeva ale jsou dost drahé, takže ještě uvidím jaké si nakonec vyberu :)

2. Urban Decay Vice 3 paletka - do téhle paletky jsem se úplně zamilovala. Ty barvy jsou tak krásné! Navíc v mé sbírce nejsou skoro žádné barevné stíny, takže by se mi opravdu hodila. Ale jestli si jí koupím, tak už si letos žádnou jinou paletku nepořídím, tak!

3. Marc Jacobs parfém Daisy Dream - Jelikož mi nedávno došly 2 parfémy, musím nutně doplnit sbírku, ráda totiž parfémy střídám. Tahle vůně je poslední dobou dost profláknutá ale je opravdu krásná, jako stvořená na jaro a léto.

4. iPod Nano - můj iPod Shuffle mi už moc nevyhovuje, strašně mi chybí displej, takže bych si ráda koupila tento v nějaké neutrální barvě. Navíc cena je docela v pohodě, takže myslím, že dárek k narozeninám je jasnej :)

5. Too Faced Melted - boží jsou tyhle rtěnky! Moc bych si jeden odstín přála, ale tenhle bod zas tolik nehoří a po ostatních položkách na seznamu přeci jenom toužím víc.

6. Válenky UGG - tyhle válenky jsou můj sen a přeju si je už asi dva nebo tři roky. Vím, že stojí opravdu moc peněz, teď v zimě si je určitě kupovat nebudu, ale příští zimu bych si možná radost udělat mohla, co říkáte? :D

7. Yankee Candle svíčka - pokud sledujete můj Instagram tak víte, že jsem si nedávno pořídila svou první Yankee svíčku. A řeknu vám....tyhle svíčky jsou jako droga, koupíte jednu a hned chcete další :D Moc bych si přála vůni Fresh Cotton nebo Soft Blanket.

8. Nars stíny - o těchto stínech jsem vám už psala, láska na první pohled. Hned jak jsem je v Sephoře vyzkoušela jsem věděla, že jeden odstín prostě potřebuju. Bohužel u nás v Plzni Nars nevedou, takže pro ně budu muset do Prahy a momentálně vůbec nevím kdy se tam zase dostanu :(

9. Fujifilm Instax mini polaroid - tenhle polaroid jste už viděli v mém vánočním wishlistu. Bohužel mi ho ale Ježíšek nepřinesl, takže si ho přeju dál a doufám, že letos už to prostě vyjde a bude můj!

10. Nars korektor - o tomhle korektoru básní většina blogerek a já ho díky nim dost nutně potřebuju :D Nedá se nic dělat, dokud ho nebudu mít, nebudu klidně spát :D

11. Laky na nehty OPI a Essie - laky na nehty se stávají mojí velkou závislostí a já bych tak ráda rozšířila svou sbírku o nové odstíny :)

12. Mini Mac by Rebecca Minkoff - tuhle béžovou kabelčičku tak moc chci! Opravdu bych si jí hrozně moc přála, ale nejsem si jista jestli na ní zvládnu našetřit, uvidíme :D

Tak to je vše, prosím, nepište mi, že jsem rozmazlená, když si přeju tolik drahých věcí....ale jsou to jen přání, já se samozřejmě nezblázním když mi na ně ve finále nezbydou peníze nebo to prostě nevyjde :) 

10 komentářů:

  1. Zoeva štětce mám taky na wishlistu, mám tři a jsou hrozně fajn. Nechala bych si líbit klidně celou sadu :) (a kdyby jen štětce od nich, že :) A Rebecca... to je můj sen, ještě nemám vyhlídnuto, odkud vůbec objednávat, takže klidně ocením nějaké tipy, jestli už máš dobrou stránku :) Já si tak říkám, že bych si na ni mohla nechat přidat na narozky :)
    Nars korektor mám, je fajn, akorát já bych ocenila lepší výdrž, protože třeba mac prolongwear mi vydrží déle, ale zase méně kryje a trošku vysušuje a mac se také hůř blendí. Na to mi přijde lepší ten Nars. Kolikrát je kombinuju, dospod dám mac a přes něj Nars(moje kruhy jsou fakt obří a hodně tmavý), on to ten mac tak nějak přilepí ke kůži :) Ještě bych chtěla vyzkoušet od Estee double wear, ten by měl mít podobné lepivé schopnosti jako mac, tak třeba by i tak hezky kryl jako Nars :)
    Yankee mi naštěstí nevoní, takže tam neutratím... a ostatní populární voňavý svíčky se u nás těžko nakupují... U paletek bych zase radši Too faced, mám od nich jednu a kvalitou mi přijde o kousek lepší než UD. Navíc mě i víc oslovují barvami. Ale paletek pár mám a oči si nemaluju každý den, takže to asi oželím :D Já jsem ve výsledku spíš na krémové stíny tužce, protože s dětma to ráno v rychlosti napatlám na víčko, rozmáznu a běžím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju moc za obsáhlý komentář ;) jinak stránky zatim vyhlidnuté nemám, budu to asi řešit až budu mit našetřeno nebo se alespoň k tomu budu blížit :D

      Vymazat
  2. Pěkné, pěkné. Jsem zvědavá na UD. Viděla jsem, že Lucka z Get the louk ji dostala k Vánocům a nemůže si ji vynachválit :)

    http://www.obycejny-blog.bogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zoeva štětce jsou fajn, mám tedy jenom na oči, ale vyhovují mi.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný wishlist. Určitě by se mi tak polovina věcí také hodila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký wishlist :)
    Vice 3 vypadá božsky 💜

    OdpovědětVymazat
  6. O tom polaroid foťáku som počula veľa, keďže som ho chcela aj ja :3 Len problém je v tom, že ak sa odfotíš tak po 2-3 rokoch farba úplne zmizne a ostane biely papier. Ako neviem to z vlastnej skúsenosti ale písali o tom už viacerí :/

    OdpovědětVymazat
  7. Daisy Dream voní opravdu božsky ♥

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)