sobota 3. ledna 2015

DÁRKY OD JEŽÍŠKA

Vítám vás na mém blogu i v novém roce!

jak už jsem psala v předminulém článku, tohle povánoční období prostě nenávidím. Jakmile se na Tři krále odzdobí stromeček, tak pro mě začíná období ničeho. Člověk se nemá prostě na co těšit, jaro daleko, narozeniny taky, letní dovolená ještě dál...prostě moje nejneoblíbenější období. Musím si ho tedy co nejvíce zpříjemnit, třeba návštěvou Primarku, plánuju si prostě dělat často takové malé radosti, ať se mi tohle období líp snáší :) 
Ale teď už jdeme na ten slibovaný článek s dárky od Ježíška! Nefotila jsem všechny, na krásnou a hlavně teploučkou zimní bundu jsem zapomněla, spodní prádlo, drobnosti a peníze logicky nefotila. ;)
Pro někoho asi nepochopitelná věc, ale tyhle Star Wars Vansky jsem si strašně moc přála :) Dokonce jsme si s přítelem věnovali pod stromeček úplně ty samé navzájem :D Schválně si přečtěte loňský vánoční random, psala jsem tam jak nejsem fanda Hvězdných válek a přítel mě nutí se na ně s ním koukat....no, a tady vidíte výsledek :D
Další botičky. Tentokrát už zimní a extrémně pohodlný. Většinou mě z podpatků neskutečně bolej nohy, tenhle mini podpatek ale zvládám v pohodě, takže jsem moc spokojená :) Navíc vypadají na noze vážně fantasticky ♥
Dostala jsem dvě knížky, což mě už snad konečně donutí pravidelně číst. Chtěla bych každý měsíc přečíst alespoň jednu knihu. Na obě se moc těším a furt jsem na vážkách kterou začnu :D
Nádherné zlaté tričko, které se hodí třeba na večer nebo na nějakou slavnostnější příležitost klidně ;)
Tímhle dárkem mě přítel opravdu hodně překvapil. Hledá se Nemo je můj nejoblíbenější animák a já jsem ho dostala na Blu-Ray! Ta kvalita obrazu je neuvěřitelná, tento dárek mě opravdu hodně potěšil ;)
Náušnice ve tvaru perliček nosím strašně ráda, ty zlaté jsou perfektní!
Pokud si vzpomínáte na můj vánoční wishlist, vzpomínáte si jistě i na tuhle šálu ze Zootu, po které jsem tak moc toužila :) Ježíšek se wishlistem řídil a tak jsem její hrdou majitelkou! Je perfektní...pokud se vám taky zalíbila, tak šup na Zoot, mají na ní zrovna slevu :)
Po hrníčku ze Starbucks jsem už snila taky pěkně dlouho ;)
Nový telefon jsem prostě potřebovala jako sůl! Můj starý Samsung by už stejně do pár měsíců definitivně dosloužil, takže mobil byla opravdu důležitá položka na mém seznamu. Huawei Ascend P7 jsem měla vyhlídnutý už dlouho a je opravdu super ;)
Kosmetika Clinique mě už také delší dobu lákala, hlavně jejich dramatically defferent moisturizing gel. Od Ježíška jsem dostala jejich 3-fázovou péči a korektor, takže jsem hodně zvědavá jak si u mě povedou :) Nemáte náhodou s touhle řadou zkušenosti? Já jí začnu používat až na jaře, momentálně je moje pleť na sušší straně, takže používám hodně výživné krémy :)
Dvě věci z dekorativky, ze kterých jsem naprosto unesená a nadšená. Vánoční limitka od MAC mě neuvěřitelně nadchla, hlavně jejich paletky mi nedaly spát. Ježíšek moje prosby vyslyšel a nadělil mi tu nejnádhernější paletku ve fialových tónech! Určitě jí na blogu uvidíte mockrát, ale řekněte, existuje něco nádhernějšího než je tenhle obal?
Dalším produktem je rtěnka od Nars v odstínu Natalie. Ty nové kolekce rtěnek a stínů mě doslova nadchly. Nádherný jednoduchý magnetický obal, kvalita také neuvěřitelná. Rtěnka je opravdu skvělá, pokud vám není líto dát 900 za rtěnku, tak do ní jděte ;) Já nutně potřebuju ještě alespoň jeden odstín....i když ty stíny jsou taky boží, ach jo :D
Jako poslední tu mám další položku z wishlistu a to je tahle kráska od Vans. Vans kabelky miluju, jsou opravdu hodně kvalitní a dobře zpracované. Určitě doporučuju se na ně mrknout, jsou v takovém tom ležérním stylu, takové ty hranaté kabely se mi moc nelíbí ;) A omlouvám se, že je fotka focená s bleskem, původně jsem na ní zapomněla a tak jsem jí musela fotit až večer :)

Tak to je pro dnešní článek vše, musím říct, že jsem opravdu musela být celý rok strašně moc hodná, když se Ježíšek rozhodl mi nadělit tolik krásných a drahých dárků. Doufám, že tenhle článek nebudete brát jako že se třeba vychloubám, tak to opravdu není. Jen vím, že je tenhle typ článků hodně oblíbený ;) Do komentářů mi napište co krásného jste dostaly pod stromeček vy!

28 komentářů:

  1. S tými knihami si to dobre rozmysli, lebo keď začneš Nesbom, nebudeš chcieť čítať už nič iné...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné dárečky jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty Vansky bych si pořídila taky, a to jsem viděla SW, když mi bylo pět (vážně), pamatuju si střípky a jména postav, ale nemám už tušení, jak šel příběh. :-D Tenhle set Clinique jsem měla překvapivě taky vyhlídnutý, ale nakonec jsem dala přednost jiné alternativě, tak alespoň doufám, že ti poslouží. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne darecky, brala bych tu salu. :) psala jsem na blog taky takovy clanek tak kdyztak mrkni :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi krásné dárky :) Moc se mi líbí kabelka Vans a boty. Ten Huawei Ti závidím :D, měla jsem ho na zkoušení a je úžasnej
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne darčeky, tie Vansky sú božské, star Wars zbožňujem :*
    O mojich darčekoch si môžeš prečítať tu ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/cim-ma-jezisko-prekvapil-tento-rok.html

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi úplně všechno, ty botky jsou supr originální :) ! Krásné dárečky :*

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárky, Ježíšek byl u tebe opravdu štědrý :)

    OdpovědětVymazat
  10. No tak ty Vansky jsou pecka, za ty by mi přítel utrhl ruce, musím se po nich mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta paletka MAC je nádherná, stejně tak ty hnědé botičky <3

    OdpovědětVymazat
  12. Ta zlatá halenka mě naprosto okouzlila, moc pěkná :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné dárečky :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Kde jsi sehnala ten ruzovy kryt na huawei? Taky mam ascend p7, chci ruzovy kryt, ale nemuzu sehnat.. :(

    OdpovědětVymazat
  15. hehe, k Vánocům jsem také dostala kabelku VANS a jsem vážně moc mile překvapená, protože mají nádherné kousky a já je považovala za takovou ne příliš atraktivní, "skejťáckou" značku :D hrníček mám také a miluju ho! <3 moc se mi líbí ty hnědé botky, nemají chybu - nevíš, kde je "Ježíšek" sehnal? :D ;) tuhle řadu od Clinique jsem zkoušela a z tohoto tria mi vyhovoval pouze krém, zbytek si s mou pletí nerozuměl :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíšek je sehnal v CCC ;) a máš pravdu, ten krém je z toho tria opravdu nejlepší, zbytek nic moc :(

      Vymazat
  16. Fakt překrásné dárečky, to byl teda celkem bohatý ježíšek, já dostala jen dva dárečky, ale oba jsem moc chtěla, takže z nich mám velikánskou radost, chtěla jsem čelovku od nitecore a pak nějaké kvalitní pecky do uší, ale chtěla jsem zlaté... tak nakonec mamka vybrala od rýdla, ale jsou fakt nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  17. To mě se líbí ta kosmetika, clinique je fajn a mac bych chtěla vyzkoušet, ale v Brně snad není žádná jejich prodejna nebo nevím, kde by se prodávala a pak knížky, ty ocením vždycky :) Já letos dostala nové hodinky prim, zlaté náušnice, tělovou kosmetiku, knížky (severské krimi), velikánksou šálu, aby mi nebyla zima, nově boty na běhání a taky tu nitecore čelovku :D (přítel má strach, když běhám po večerech, bydlíme totiž na kraji vesnice, takže běhám u lesa a je fakt, že jsou tam občas místa, kde není skoro vůbec vidět). No a to je asi všechno. I když teď jsem měla taky takový vánoční dárek - příteli jsem dala lístky na imagine dragons a dostal samozřejmě dva, takže jsme si to skvěle užili.

    OdpovědětVymazat
  18. Tento rok mi udělali doma radost krásnými růžovými běžeckými botami od Nike. Už jsem je měla vyhlídnuté předtím, ale čekala jsem na slevy. Takže už aby bylo venku hezky:)
    http://www.mujbeh.cz/nike-flyknit-racer-526628-60711

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojda, nevím jak vy, ale já se snažím kupovat Vánoční dárky průběžně během roka. Je pravda, že člověk má občas problém najít dostatek prostorů k tomu, aby jsme dárky mohli schovat. My naštěstí máme s manželem malé dítko, které to zatím nijak zvlášť neřeší. Teď jsem však koupila dárek manželovi, protože o tom stále mluvil, že by takovou svítilnu chtěl. Zrovna jsem měla více peněz tak jsem jí objednala. Svítilna z nitecore.cz přišla a já jsem musela improvizovat. S manželem před sebou nemáme žádné tajnosti takže nakonec jsem mu musela říct, že se jedná o vánoční dárek a odvezla jsem ho k rodičům. Příště budu asi objednávat zrovna na adresu rodičů.

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Sašenko. Děkuji ti za tip. Momentálně sháním pro manžela dárek k narozeninám, které má za dva týdny a musím uznat, že i díky tobě mu objednám tuto svítilnu http://www.nitecore.eu/nitecore-hc50-celova-svitilny-cree-xm-l2-t6-760-lm-1x18650-nebo-2xcr123a. Bude se mu rozhodně hodit do jeho jeskynních expedicí.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Sašenko. Děkuji ti za tip. Momentálně sháním pro manžela dárek k narozeninám, které má za dva týdny a musím uznat, že i díky tobě mu objednám tuto svítilnu http://www.nitecore.eu/nitecore-hc50-celova-svitilny-cree-xm-l2-t6-760-lm-1x18650-nebo-2xcr123a. Bude se mu rozhodně hodit do jeho jeskynních expedicí.

    OdpovědětVymazat
  23. Ježíšek byl letos úžasný. Jako kdyby tušil, že napadne tolik sněhu. Dostala jsem od něj čelovku od Nitecore. Již zde o ní jsou zmínky, ale musím říci, že je opravdu okouzlující a vždy mi dodá dostatek světla při zpáteční cestě na běžkách.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)