středa 31. prosince 2014

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK SE SIGNALEM

Zdravím vás u posledního článku v tomto roce!
I já jsem se zapojila do soutěže se Signalem, které jste si jistě všimly i na ostatních blozích. Jak se tedy správně přichystat na Silvestrovskou party? Určitě to chce zářivý úsměv a svěží dech, ke kterému vám právě dopomůže Signal White Now. Opravdu musim říct, že tato pasta je tou nejlepší bělící pastou z našich drogerií. Já si mírného rozzáření zubů všimnu hned! Není to samozřejmě vybělení jako takové, na to byste potřebovaly bělící pásky, ale myslím, že tahle pasta rozhodně stojí za vyzkoušení :) Jediné mínus, které na této pastě vidím je, že opravdu hodně barví modře a obarví vám tak i kartáček :)
Dalšími věcmi, které nesmí chybět při přípravách na pořádnou party je určitě pořádná dávka šminek, já volím buď jemně třpytivé oči, linku a výraznou rtěnku nebo naopak výrazné oči a nude rtěnku s leskem. Je na vás kterou variantu zvolíte, určitě také záleží na příležitosti, na jakou party jdete, jestli na party do klubu nebo třeba na haus party. To samé platí i o oblečení, na party v klubu bych určitě volila nějaké pěkné šaty, na domácí zase něco pohodlného ale zároveň šmrncovního. Nesmí chybět ani oblíbený parfém a také výrazné šperky, které naprosto zbožňuju. Napište mi jak se chystáte na dnešek vy! ;)
Zároveň bych vám ráda popřála krásný a hlavně šťastný nový rok 2015! Jsem ráda, že se rády vracíte na můj blog a čtete moje články, děkuju vám moc, mám ty nejlepší čtenářky na světě :)

5 komentářů:

  1. Přeji ti hodně uspěchu, lásky a štěstí do nového roku!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastný Nový rok i Tobě! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že jsi měla krásný Nový rok, jako asi my všichni <3 =)
    Právě jsem objevila tvuj supr blog a moc se mi líbí! Hned jej zakládám k oblíbeným a ráda si ho projdu celý, moc moc chválím!;)
    Krásný den i tobě;)
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný nový rok i Tobě :) Já si Silvestra užila moc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)