čtvrtek 11. prosince 2014

OUTFITY KE STROMEČKU

Řešíte co si vezmete na Štědrý den na sebe nebo si klidně na štědrovečerní večeři necháte tepláky a papuče? Pro mě je tedy docela nemyslitelné abych si nechala tepláky, přeci jenom, Štědrý den je jednou za rok a je to pro mě velká sváteční událost, takže se chci hezky nastrojit :) Dokonce docela dlouhou dobu dopředu vymýšlím co si obléct...po asi dvou letech kdy jsem měla takový "volnější" oufit složený z legín a svetru, bych letos ráda zvolila nějaké pěkné šaty. Pokud se mi ovšem podaří do 14 dnů nějaké pěkné splašit :D Připravila jsem si pro vás takové 3 koláže vánočních outfitů, dva slavnostnější a jeden hodně pohodlný právě pro ty, pro které je pohodlí nadevše :)
První outfit je můj nejoblíbenější protože právě něco obdobného plánuji obléci já. Nějaké slavnostnější šatičky (tyhle mě zaujaly, moc se mi líbí ten límeček, podobné jsem viděla v Pimkie), výrazný náhrdelník, červená rtěnka....boty samozřejmě berte s rezervou, nejsem blázen abych doma chodila v podpatkách :D
Druhý outfit, je taková alternativa v případě, že bych nesehnala žádné pěkné šaty. Vzala bych si černou pouzdrovku a třpytivých topů je teď všude plno, určitě bych nějaký pěkný sehnala. Brurgundy rtěnka a lak na nehty ve stejné barvě rozhodě nesmí chybět ;) Jinak omlouvám se, že jsem na koláž použila zrovna Wellingtonky, je jich teďka všude nějak plno :D
A poslední outfit! Jak už jsem psala, tak je hodně pohodlný a ležérní, myslím, že pokud trávíte Štědrý večer třeba jen ve dvou, tak je to ideální varianta. Černé legíny, vánoční svetr, který má určitě doma každá z vás, to všechno doplněné zlatými hodinkami a jednoduchými náušnicemi, to přeci nemůže nikoho urazit :)

Už máte vybraný outfit na letošní Vánoce?

3 komentáře:

  1. Krásné outfity, moc se Ti koláže povedly :). Já si vezmu buď černé, krajkové šaty nebo červené rozevláté se saténovou mašlí v boku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. ještě přemýšlím, co si vezmu, rozhodně nezůstanu v pyžamu ani teplákách :D
    zvažuji sako a bílou košili :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)