pátek 5. prosince 2014

KOSMETICKÝ NEW IN

New in, ať už kosmetický nebo s oblečením a doplňky tu nebyl neuvěřitelně dlouho, takže se to dneska budu snažit napravit. Klasicky jsem zase na pár věcí zapomněla, ale není jednoduché si vzpomenout co všechno jsem si za tak dlouhou dobu koupila :D Taky musíte omluvit, že teďka to s četností článků nebylo nic moc. No spíš nic než moc. Je to strašně složité když přicházíte domů kolem 4 hodiny a už se stmívá a je takřka nemožné něco vyfotit. Teď už ale budu mít až do konce roku volno, takže se snad můžete těšit na spoustu článků. Plánuji také nějaké ryze vánoční články, hlavně inspirační, co na sebe ke stromečku, adventní výzdoba a tak :) Snad to vše stihnu tak jak chci, přeci jenom nám už do Vánoc tolik času nezbývá! 
Nejvíce jsem za poslední dobu nakupovala laky na nehty, jakmile se totiž přiblíží čas Vánoc, začnu být naprosto úchylná na všechny třpytky, flitry, glitry....prostě čím víc lesku a kýče, tím líp :D Takže do mé sbírky přibylo i pár třpytivých top coatů. První je krásně vánoční Glitter Bomb od Rimmel, stříbrný třpytkatý je od Milani a na nehtech vypadá úplně nádherně, fialová kráska od NYC, které tak nějak furt nemůžu přijít na chuť, další je naprosto božský zlatý lak od P2 a poslední je zelený top coat od Essence z kolekce "Come to Town", kterou můžete momentálně pořídit v Tetě. Jinde jsem jí zatím neviděla.
A s laky na nehty ještě nejsem u konce. Pokoupila jsem totiž i pár klasických barev. První tři laky jsou od Avonu a nejsou kupodivu vůbec špatné, oblíbila jsem si je. Při další návštěvě Německa jsem neodolala a musela si koupit další P2 matný lak s koženým efektem, tyhle laky jsou prostě pecka a kdyby jste na ně někdy narazily, tak rozhodně neváhejte. No a jako poslední je moje velká láska od OPI, konečně ho mám!
Když už jsem dělala tu objednávku z Avonu, přihodila jsem i tenhle sprej na urychlení usychání laku. No, zatím si myslím, že je naprd a ještě šíleně mastný.
Protože mi pomalu ale jistě vysychá moje poslední řasenka, byla jsem nucena si pořídit novou. Moje volba padla na hodně vychvalovanou 2000 Calorie od Max Factor. Zatím z ní mám pocit takový, že jsem v životě neměla tak krásně oddělené řasy! Určitě bude časem recenze. Do sbírky mi přibyla i nová trojka stínů, první jsou nové stíny od Milani, na které jsem byla opravdu hodně zvědavá a momentálně je pilně testuji, ale pigmentace fakt moc pěkná. Další jsou stíny od Catrice z kolekce "Feathered Fall", celou kolekci jsem vám ukazovala zde. Na tuhle limitku v Rosmannu určitě mrkněte, především stíny opravdu stojí za to. Ten modrý je skutečně parádní, nádherná měňavá modrá. Světle hnědá je také hezká ale z té už docela dost opadávají třpytky bohužel. Poslední věcí jsou tyrkysové linky od Essence, které jsem našla ve výprodejovém košíčku v Rosmannu za 30 korun, tak jsem je jen tak na zkoušku vzala.
Na věci na rty jsem docela zatížená ale to už asi víte. V Německé drogerii Müller jsem ukořistila super rtěnku Catrice z limitky "Check & Tweed", která k nám bohužel ještě nedorazila a kdo ví, jestli někdy vůbec dorazí. Odstín se mi ale jaksi nedařilo věrně vyfotit, tak snad příště. Dále jsem si v Kiku koupila tento roztomilý kokosový balzámek a odolat jsem nemohla ani nové kolekci rudých rtěnek od Loreal. Vybrala jsem si odstín Blake a stoprocentně si musím ještě skočit pro Friedu. No a posledním úlovkem jsou tužkové rtěnky od Maybelline, které také nejsou vůbec špatné a asi si ještě skočím pro další odstíny. 
Nový, světlý makeup na zimu jsem potřebovala jako sůl, o tom jsem vám už říkala. Moc jsem si přála vyzkoušet Healthy Mix od Bourjois a tak teď pilně testuji a zkouším. Odstín mi sedí skvěle a i ostatní vlastnosti jsou vynikající, zatím nemám co bych mu vytkla a tak aspiruje na umístění "nejlepší makeup co jsem kdy vyzkoušela" :D
Od zastoupení Dove jsem dostala na vyzkoušení novou řadu Dry Oil, která je určena pro suché a namáhané vlasy. Už se moc těším až začnu testovat, hlavně na ten suchý olejíček jsem hodně zvědavá :)
Z Avonu jsem pak ještě objednala čokoládový peeling na tělo, který není úplně tragický, ale je na mě až moc jemný. Mám ráda když je peeling trochu hrubší, aby kůži pořádně obrousil. Voní ale opravdu věrně po čokoládě ;) Další je třpytivé tělové mléko, které jsem vám už ukazovala a které mám naopak hodně ráda. No a odličovač očí byla nutnost, jsem zvědavá jak si povede tenhle od Garnier.
A jako poslední tu máme zubní pastu Signal White Now, se kterou plánuju takový menší projekt, který už jste mohly na některých blozích vidět. Toni&Guy heat protection sprej jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, a když jsem ho viděla v Rosmannu ve slevě a ještě v tomhle krásným kytičkovanym obalu, nemohla jsem jinak :)

Kdyby vás zajímaly konkrétní odstíny laků, rtěnek nebo stínů, zeptejte se v komentářích, ráda vám odepíšu :)

10 komentářů:

  1. Laky sis koupila krásné :-) Ten roztomilej balzamek z Kiku jsem nakupovala k Vánocům

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva věcičky. Do Kiku chodím docela často, ale toho roztomilého balzámku jsem si nevšimla. Budu to muset napravit, vypadá fakt hezky. Je dobrý?

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to jakoby kokosová vazelína :) ale ja jsem si ho hodně oblíbila, je na rtech příjemný :)

      Vymazat
  3. krásné laky a ten balzám se Santou je boží <3

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, tak z týchto nákupov by som ti hneď zopár vecičiek ukradla :) trblietavé aj nude laky sú krásne, tiež tiene od Catrice a Milani, Blake je top :) make-up od Bourjois som používala dlhšie, je výborný, takže skvelá voľba
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha mikulášska Giveaway o limitku od Alverde a make-up Catrice
    www.mybeautygram.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvy laků a super věcičky :)
    Ráda bych Tě pozvala na můj blog, kde právě probíhá vánoční Giveaway o kosmetiku Essence :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Noo, tak to jsou pěkné nákupy! Líbí se mi hlavně laky a stíny Catrice.

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, to je hromada! Porad uvazuju o Blake....

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)