středa 26. listopadu 2014

TY NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ SVETRY

Dnešní článek bude ryze inspirační, ukážu vám totiž ty nejkrásnější vánoční svetry a garantuju vám, že alespoň jeden po "přečtení" článku budete potřebovat :D Připravila jsem dvě varianty, první pro ty, kteří rádi objednávají ze zahraničí a druhou pro ty, kteří preferují kamenný obchod protože co si budeme povídat, je mnohem lepší mít věc u sebe hned než na ní čekat dva týdny nebo i déle :D
Sobíci jsou klasika, která snad nikdy nevyjde z módy. Tyhle dva svetříky mě zaujaly asi ze všech nejvíc. Nejspíš asi proto, že nejsou tak moc typicky vánoční, ani nejsou v takových těch typických vánočních barvách....né, že bych neměla ráda červenou a zelenou, to určitě né, ale tyhle dva jsou prostě jiný a to se mi na nich právě tak moc líbí :)
Svetr vlevo je také extrémně cute, nezdá se vám? Karkulka s vlkem je fakt vtipná :D Jo, tento svetřík by mě rozhodně neurazil :) Jinak všechny tyto svetry jsou z eshopu Sheinside a většina vánočních svetrů je ve slevě, tak na ně mrkněte :)

A teď už inspirace z našich luhů a hájů aneb nádherná vánoční kolekce z F&F. Jestli vás svetříky zaujaly, tak si pospěšte, do neděle by totiž měla platit sleva 30% na veškeré oděvy :) Já to jdu dnes taky omrknout, tak si třeba nějaký z těchto svetříků odnesu. :)

Máte už vy svůj vánoční svetřík nebo stále hledáte ten pravý? 

9 komentářů:

  1. Já jsem objevila svetr se sobíkama v Gatu ;) sice není červený protože v červené se mi nelíbil ale je velice pěkný, takový méně nápadný což se mi na něm líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné jsou..hned bych si vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že jich potřebuju hned několik :D Jsou krásné všechny, měla bych problém si vybrat, kdybych musela jen 1 :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. neeee prostě best off je tam ten a už ho mám v česku jdu psát na GLS kvůli opětovanému doručení =) Víkend bude ve znamení soba =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ty svetry hodně líbí, ale moc si je nepořizuju, protože si říkám, že bych je nosila jen v prosinci :DD

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. Neviem prečo ešte nemám sobí svetrík!!! ten v úplne prvej rade vpravo sa mi páči najviac :) asi si doplním šatník o nejaký pekný vianočný infantilný svetrik :) vďaka za tipy
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Vždycky když nějaký vidím tak bych ho uplně chtěla uplně z toho mám vánoční náladu:D ,ale pak si řeknu zaplatiti tolik penez abych ho na sobě měla 3x to asi ne:D

    OdpovědětVymazat
  8. Teď jich je v obchodech vážně plno. Moc pěkné mají v Mark&Spencer a taky jsem měla nutkání si nějaký koupit, ale není to zrovna věc, co se hodí ke všemu a vím, že za chvíli bych na sebe byla naštvaná, že jsem se neovládla:))

    Jinak z těchto se mi nejvíc líbí ten první béžový se sobem!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Super vánoční svetříky :) Ráda bych Tě pozvala na můj blog, kde právě probíhá vánoční Giveaway o kosmetiku Essence :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)