neděle 16. listopadu 2014

TAG: PRÁVĚ TEĎ!

Už si vlastně ani moc nevzpomínám kdy naposled tu byl nějaký tag....trošku jsem pohledala a našla tento docela zajímavý tag o tom co mě právě v tuhle chvíli baví, co mě štve, co používám a tak. Snad se bude líbit! :)

1.) Co právě čtu?
Odpověď jednoduchá - nečtu. Strašně jsem na čtení zanevřela, raději si přečtu článek na blogu než abych vzala do ruky papírovou knihu. Přitom jsem největší milovník knih, miluju jak voní. Dřív jsem přečetla knížku za dva dny, teď mi to trvá dva měsíce. Každopádně se snažím o nápravu, kterou chci rovnou spojit i s procvičováním angličtiny. Včera jsem si koupila knížku celou v angličtině, tak uvidíme jak se s tím poperu. Je na vánoční téma a po prolistování mě hodně zaujala, tak uvidíme. Nečetla jí náhodou některá z vás?
2.) Co nejvíc poslouchám?
Jak už jsem psala v oblíbencích, tak u mě prostě momentálně vede Ed Sheeran. 
3.) Nejoblíbenější parfém?
Loni k Vánocům jsem dostala Chloé a od té doby je to moje nejoblíbenější zimní vůně. Je hodně květinová, což já popravdě moc nemusím, ale získala si mě a já se teď nevoním ničím jiným.
4.) Momentálně používaný make-up?
Já všeobecně moc na makeupy nejsem, v létě používam jen ty hodně lehké nebo žádné, v zimě si ale moje pleť trochu toho vylepšení žádá. momentálně tedy používám Dermacol Imperial makeup, který na mě ale už za chvíli bude tmavší, takže plánuju koupi nového. Nejspíš Bourjois Healthy makeupu, na který čtu jen samé kladné recenze.
5.) Co teď nejraději nosím?
Momentálního počasí si docela užívám protože jestli něco na podzimu miluju, tak je to rozhodně móda. Vrstvení, šály, kotníčkové boty, vestičky....v posledních dnech jsem si hodně oblíbila zejména mojí novou vestu z C&A a tartanovou šálu, kterou mi loni přinesl Ježíšek :)
6.) Oblíbené jídlo?
Nevím, jestli jsem to už na blog někdy psala, ale pravidelně s příchodem zimy u mě nastává nechuť k jídlu. Na nic nemám chuť, nic mi nechutná.....dokonce ani oblíbená ovesná kaše. Je to tak. Takže jako těžko říct jaké je mé momentálně nejoblíbenější jídlo....možná mandarinky, ty mi zatím nevadí :D
7.) Co mě momentálně ničí?
Nejvíc mě ničí moje rozbité auto. Prostě se můžete spolehnout, že týden kdy auto potřebujete úplně maximálně, vám nenastartuje. Zákon schválnosti prostě.
8.) Raduji se z?
Z nádherného podzimu, nakupování dárků a vánočních dekorací a taky čekání na Ježíška....ale to jste asi čekaly, co? :D
9.) Na co se těším?
Fotka mluví za vše ♥
10.) Můj momentální wishlist?
Svůj vánoční wishlist jsem přidávala v minulém článku, ale sestavila jsem takový mini wishlist s věcmi, který bych si chtěla ještě do konce měsíce pořídit :)

5 komentářů:

  1. Ta velvet lipsticks je skvěla ja ae tesim jeste na ruzovou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag :) knížka má super vánoční obal ale asi bych nic moc nepřečetla protože jsem angličtinu neměla 5 let a zase s ní začínám :D !

    OdpovědětVymazat
  3. S čtením knih to mám stejně! Nemám na ně moc čas (ok, radši momentálně upřednostním seriál), ale když jsem zjistila, o kolik levnější jsou knížky v angličtině, tak jsem si koupila hned tři. :D Takže teď čtu If I Stay a nemůžu se od toho odtrhnout. Tak ať to máš stejně.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný tag :) Já teď zase čtu jen četbu k bakalářské práce nebo seminárkám do školy :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. krásny tag, tiež mám chloe, v obchode mi nejak neučarovala, no teraz jej nemám, čo vytknúť:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)