neděle 9. listopadu 2014

SPOTŘEBOVÁNO V.

Je to až neskutečné kolik produktů jsem schopná vypotřebovat za tak krátkou dobu, vždy než stihnu článek nafotit a připravit, tak vypotřebuju dalších x produktů :D Takže to znamená, že se asi ze spotřebována stane pravidelná měsíční "rubrika" protože pak je tady toho zbytečně moc...vlastně bude nejlepší když mi dáte vědět jestli vás tenhle typ článků na blozích baví, co si budeme povídat - píše ho skoro každá blogerka a já nechci sepisovat něco, co vás ve finále nebude vůbec bavit číst :)
Balea sprchový gel s vůní kokosu a nektarinky - Balea sprchové gely si kupuju jen když mě hodně zaujme vůně, což se v tomhle případě stalo. Když jsem ale byla tak v půlce balení, tak mě ta vůně začala neuvěřitelně štvát a těšila jsem se až sprcháč vypotřebuju. Hydratací taky zrovna dvakrát nevynikal, takže za mě konkrétně tento sprcháč těžkej průměr....ale jak říkám, já zas z těch Balea sprcháčů tolik odvařená nejsem.
Koupila bych si tento produkt znovu? Když Balea přijde s nějakou voňavou limitkou tak ano, tuhle vůni už ale určitě ne.

Sprchový gel Dove Caring Protection - můj velký oblíbenec. Jeden z nejlepších sprcháčů jaký jsem kdy měla. Moje povídání o něm je zde.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano!

Timotei Pure suchý šampon - hm...tenhle šampon není špatnej, ale že by to byl zase nějakej extra zázrak to říct nemůžu. Znám prostě lepší suchý šampony, ale bát se ho nemusíte, svojí službu odvádí dobře - ale pozor, trochu dělá bílé fleky.
Koupila bych si tento produkt znovu? Myslím, že bych se mu nebránila, ale svoje oblíbence mám jinde.

Nivea micelárka - za mě jedna z nejlepších micelárek. Samozřejmě záleží jakou máte pleť, co od micelárky očekáváte, zda s ní odličujete i řasenku...mě ale tahle Niveácká maximálně vyhovovala, určitě po ní zase někdy sáhnu. Komu uniklo moje srovnání micelárek, najde ho tady.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě.

Elseve Total Repair Balzám na vlasy - pro mě zase jeden z mnoha balzámů - uhladí vlasy tak, že se potom hezky rozčesávají ale o nějaké nápravě nebo obnově vlasů nemůže být řeč. Šampony a balzámy Elseve mají ale jedno významné plus, provoní vlasy na dlouhou dobu a voní opravdu nádherně - hlavně červená řada na barvené vlasy.
Koupila bych si tento produkt znovu? Konkrétně tento balzám asi už ne.

Loreal Paris řasenka Miss Manga - dneska to je spotřebováno oblíbenců protože tuhle řasenku mám taky moc ráda :) Dělala krásné, výrazné řasy bez x vrstev a hlavně vydržela děsně dlouho! S těžkým srdcem jí říkám sbohem a přemýšlím jakou řasenku si pořídím teď, do zásoby :D Recenze tady.
Koupila bych si tento produkt znovu?  Ano!

Carmex balzám na rty - nejlepší balzám na rty! Na podzim a zimu u mě naprostá nutnost, bez něj bych asi nepřežila a to myslím zcela vážně. Myslím, že pokud ho ještě nemáte, tak ho nutně potřebujete! Sehnat už dneska jde skoro na každym druhym eshopu.
Koupila bych si tento produkt znovu? Budu si ho kupovat až do konce života :D

Ryor výživný krém s ceramidy pro normální a smíšenou pleť - tenhle krém mi vyhovoval hodně. Nebyl moc hutný, jen takový lehoučký, na léto prostě ideální. Navíc voněl tak trochu jako pánská kolínská a to se mi hodně líbilo :D Takové vůně já můžu. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Klidně. Vyhovoval mi.

Ziaja noční krém kozí mléko - co se týče nočních krémů, tak mám raději když už se jedná o trochu hutnější krém, který pleť přes nos vyživí a dodá jí hydrataci. Tenhle to splňoval na jedničku a dost přemýšlím, že si ho na zimu zase pořídím.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě.

Nivea intimní gel Double Effect - co tak říci o intimním gelu....no, byl moc příjemný a nedráždil, to je asi nejdůležitější. Skvělé na něm bylo, že byl určen i k holení....stejně mám ale asi radši zelený mentolový Chilli gel :)
Koupila bych si tento produkt znovu? Asi ano, ale můj extra oblíbenec to není.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil, užijte si neděli! V neděli se nic nedělá, pamatujte na to :D

9 komentářů:

  1. Spotřebováno mám ráda, pak se člověk dozví, co opravdu stojí za to;) Řasenka Miss Manga mě zaujala,možná na ni juknu až mi dojde má Maybellinka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám takovýhle tip článků moc ráda a inspiruje mě to, co si třeba koupit a co ne, takže je určitě dělej dál:)
    Já mám zas mentolový balzámek od eosu a ten mi na chladné dny taky moc vyhovuje. Zelený Chilli gel miluju ze všech int. gelů nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  3. suchý šampon od Timotei jsem měla a vůbec jsem si nestěžovala :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé máš ve spotřebovaných hodně mých oblíbených výrobků. Sprcháče Dove miluju, Elseve taky, i když zrovna kondicionéry jsou pro mne výrobky spíš "do počtu", ale jejich šampóny a masky mám moc ráda a taky nemůžu zapomenout na Carmex, ten je super. A ještě Ziaju zbožňuju!

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Nivea intimáky mám moc ráda, ale vadí mi, že nemají pumpičku. O tomhle double jsem ještě neslyšela, vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  6. s Carmexem souhlasím..suprově dokáže zatočit s popraskanými rty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem oba Nivea produkty a super :) a řasenka byla jedna z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám tyto typy článků ráda :), takže určitě dál piš. Carmex bych ráda vyzkoušela, Nivea micelárku za chvilku taky dopotřebuju a je to teda velký oblíbenec
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Spotřebováno a nákupy mám asi nejradši. Taková malá inspirace, co si příště prohlédnout v drogérce :)
    Timotei šampón jsem měla a nedopotřebovala. Byl to ten nejhorší sucháč, co jsem kdy vyzkoušela. Dělá mi šílený bílý fleky, který nejdou ani za nic vyčesat (mám tmavé vlasy). Za mě je lepší Schauma nebo Batiste, i Lee Stafford pro tmavé vlasy mi vyhovoval víc :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)