středa 5. listopadu 2014

OBLÍBENCI ZA ŘÍJEN

Zdravím vás u dalších oblíbenců!

Neskutečný jak to letí, přijde mi, že nedělám nic jiného, jen píšu oblíbence :D Máte taky takový pocit? I když musím říct, že já mám z konce roku většinou takovej pocit každej rok.....prostě říjen, listopad, prosinec utíkají nejrychleji, leden, únor, březen zase nejpomaleji :)
1. nejoblíbenější nový produkt - kosmetiku od Avonu jsem hodně dlouho přehlížela ale pak mamina přitáhla katalog, tak jsem pár věcí vyzkoušela :) Mezi ně patří i tohle třpytivé tělové mléko s vůní bambuckého másla, vanilky a koření. Jakmile totiž něco voní vanilkou a skořicí, musím to mít, přes to vlak nejede :D A i jinak jsem z mléka docela nadšená, hezky hydratuje, je příjemné a navíc se po něm hezky třpytí pokožka, takže doporučuju. Jo a navíc je dvoubarevné, zajímavý detail.
2. nejoblíbenější starý produkt - tak tady je to jasná volba, svou MAC tvářenku v odstínu Dame prakticky nedávám z ruky. Mám jí už přes rok, používám ji prakticky denně a stála vypadá skoro netknutě, takže v tomto případě se ta investice opravdu vyplatí :)
3. nejoblíbenější produkt na rty - podzim patří tmavým rtům, to je jasná věc. V říjnu jsem nejvíc nosila asi tuhle krásnou barvičku od Sleeku, pokud vám utekla moje recenze na tyto matné lip creamy, najdete ji zde.
4. nejoblíbenější lak na nehty - další produkt od Avonu, já se nepoznávam :D Tenhle lak na nehty ostatní blogerky docela chválily, tak jsem si hned dva odstíny objednala. A opravdu nejsou vůbec špatný! Akorát vám neřeknu název odstínu, na té flaštičce prostě není :/
5. nej produkt na vlasy nebo tělo - kdo by neslyšel o suchých šamponech od Batiste? Já jsem měla nejprve mini verzi s vůní třešní, ale až tahle tropical si mě naprosto získala. Účinky parádní, cena příznivá a ta vůně? Bezkonkurenční! Vždycky jsem milovala suchý šampon od Lee Staford, ale teďka nějak nevím nevím, který z nich je lepší. Řekla bych že účinky jsou stejné ale Lee Staford je opravdu silně předraženej.
6. nejoblíbenější random produkt - teď se asi divíte proč sem cpu fotku jogurtů, ale ukázat vám je prostě musím :D Asi jste si už všimly, že jsem vánoční nadšenec a miluju vše, co se nějak týká Vánoc. Tyhle Müller jogurty jsou z vánoční limitky, která ale k nám do obchodů nedorazila a myslím, že ani nedorazí. V tom vlevo jsou malinkaté perníkové sušenky ve tvaru sobíků a v pravém zase výborné vánoční kuličky :)
7. nejoblíbenější kousek oblečení - v říjnu nám už značně přituhlo a tak jsem vytáhla svoje oblíbené tlusté svetry. Tenhle je můj oblíbený, je z loňska z C&A a je děsně moc příjemný, i když se v něm občas trochu cítím jako medvěd :D Ta pohodlnost a teplíčko je ale přednější, takže je to v posledních dnech moc velký oblíbenec.
8. nejoblíbenější doplněk - jelikož se mi zase ozvala moje alergie na kovy, nemohla jsem na krku nosit prakticky nic. Když už jsem si tedy něco vzala, byl to tenhle nenápadný love náhrdelník z Bershky, který mám hodně ráda.
9. film/seriál, který mě nejvíce zaujal - Zmizelá. Jednoznačně. Musíte vidět....já se nemůžu dočkat až ho uvidím znova. Za mě jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděla. Jak říkám....prostě to musíte vidět.
10. nejposlouchanější písnička - asi jsem se zamilovala do Eda Sheerana a do jeho klipu Thinking Out Loud. No řekněte sami, viděli jste někdy krásnější klip? Strašně se mi líbí když někdo umí hezky tančit....ach jo, proč už jsem nesehnala lístky na jeho únorový pražský koncert? Budu brečet :(




11 komentářů:

  1. Bomba! :)) Ty jogurty vypadají dokonale, škoda že u nás nejsou k sehnání nu ...
    Jinak v neděli jsem s mamkou dělala objednávku v Avonu a něco z této řady jsem si objednala také, tak už se nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od Avonu mám taky, je skvělý ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný článek, dneska jsem se na řetízek s přívěskem love dívala v Gatu :) Gel lak z Avonu mám taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Zmizelá z roku 2012 nebo 2014? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě MAC a Sleek, obojí má perfektní barvu!

    OdpovědětVymazat
  6. Lístky se ještě dají sehnat, já sehnala na inzerci, i když o 500 dráž, ale kvůli Eda to obětuju, už dva roky jsem si přáda ho vidět <3

    OdpovědětVymazat
  7. Na Batiste šampon se chystám už dlouho, ale pořád se bojím, že mi na vlasech nechá bílý prášek...

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)