neděle 2. listopadu 2014

MALÉ PODZIMNÍ RADOSTI

Krásnou slunečnou neděli! 

Dnes tu pro vám mám článek tak nějak o všem a o ničem, týká se totiž mých podzimních radostí :) V poslední době nakupuju kosmetiku a oblečení hodně málo, spíš všeobecně kupuju nejrůznější kravinky jako jsou vánoční dekorace a tak :D Už se nemůžu dočkat až to vše vybalím a vyzdobím si byt ♥ A taky samozřejmě šetřím co se dá, pár dárků už mám ale většinu ještě musím pokoupit....jak jste na tom vy s dárky?

Ještě než se do toho pustíme, tak bych vám chtěla říct, že jsem si založila ASK. Odkaz máte TADY nebo v levém panelu. Klidně se ptejte, uvidíme jak dlouho to vydržím :D
V první řadě jsem si koupila tuhle nádherně vonící vanilkovou pěnu do koupele, která mě trochu zklamala protože toho do vany musíte vylít hodně abyste vůbec nějakou pěnu měly :D Ale nevadí, plánuju objednávku z Lushe, tak už se těším na balistiky :) Další jsou roztomilé kapesníčky, košíčky na cupcaky a také vitamin C, který je v tomto počasí opravdu hodně třeba :)
Blbosti z Kiku, na to mě užije. Látky jsem si koupila jako dekoraci na skleničky s pečeným čajem, který budu vyrábět, tácek byl ve slevě takže to byla jasná volba, kapesníčky Hello Kitty (řekněte mi kdy už dospěju?! :D) a nakonec to go kelímky na kafe ;)
Jaký by to byl podzim a zima bez svíček? já si to neumím bez nich představit. Růžová pudrová je novinka z Ikea, ostatní dvě třpytkaté jsou z Lidlu, mrkněte na ně pokud jsou u nás k dostání (kupovala jsem je v Německu), protože byly strašně levný a opravdu nádherně voní a to i když hoří, takže provoní celou místnost....hnědá voní po jablkách a skořici a bílá je klasická vanilka.
Rozhodla jsem se, že je zase čas trochu vybělit zoubky a tak jsem si z eBay objednala bělící pásky od Crestu. Ještě jich pár přiobjednám a pustím se do toho :) A náhrdelník je další eBay úlovek za pár drobných ;)
Když už jsme u těch náhrdelníků, tak vám musím ukázat i tenhle, který jsem si naprosto zamilovala, protože je kvalitní a hodí se ke všemu ♥ Opět eBay, ale to vám už asi ani říkat nemusím, chichi :D
K podzimu také patří sezónní dobroty, takže jsem se pustila do pečení a upekla výborný podzimní mrkvový dort. Hned se mi vstávalo líp ;) Mimochodem můžete vidět další tentokrát vánoční tác z Kiku :)
Netřeba slov, kakaová ovesná!
A jdeme na ty vánoční dekorace/blbinky/nezbytnosti. Bačkůrky poslední dobou nesundám z nohou a světýlka s mašličkami jsou uloženy v krabici až přijde jejich čas...
Další várka. Jmenovky na dárky, mini rolničky z eBay, květináč na vánoční hvězdu, andělské zvonění ke kterému mám už od mala takový citový vztah a tak jsem si ho musela pořídit i k sobě do bytu, a nakonec zlatá svíčka z Ikea.
A další. Dekorace na okno, stojánky na svíčky, další jmenovky na dárky, podtácky ve tvaru vloček, čajovky a dekorační kuličky :)
A na úplný závěr tu mám včerejší nákup v Dmku, ukořistila jsem krém z vánoční Essence limitky (docela mě zklamaly, vůně nic moc teda :-/ ), pak BB na vlasy aneb už vážně neví co by vymyslely, měla jsem na něj kuponek a vyšel jen na 60 korun, tak jsem si řekla proč ho nezkusit. No a také vánoční máslíčka od Alverde, loni jsem je nesehnala takže z nich mám neskutečnou radost!




18 komentářů:

  1. Alverde máslíčka musím také sehnat, ani loni jsem je ale neviděla :/ Jinak mrkvový dost si zrovna také dávám, moc se mi povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se musím pochválit, že mě se taky hodně povedl ;) a s těmi máslíčky si pospěš, já je sehnala až v druhém Dmku, v prvním už byly vyprodané :)

      Vymazat
  2. jé, krásné vánoční dekorace, taky bych je pořád kupovala, haha :D
    a ten druhý náhrdelník je úplně úžasný <3

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké věci jsi pokoupila, úplně jsem při prohlížení těch vánočních dekorací získala vánoční atmosféru. A nutně musím v týdnu do drogerie ukořistit aspoň jeden ten krém na ruce od Essence! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Na ty krémy od Essence čtu v podstatě samé negativní recenze. Jsem ráda, že jsem se letos (vyjímečně) nenechala na tuhle limitku zlákat.
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, mám v plánu vyrazit do Kiku, tak se poohlídnu po tom tácku, protože nějaký takový právě na to podzimní lenošení s knížkou a čajem/kakaem/kávou/čokoládou hledám :D A ty vánoční ozdoby, miluji Vánoce ačkoliv letos jsem s "přípravami" začala na své poměry docela pozdě :D i když už brzy budu mít všechny dárky :D :D A ozdoby jsou už objednané...jen dorazit :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné maličkosti, bačkůrky, náhrdelníky jsou krásný :). Zrovna tento týden mají mít ty svíčky v Lidlu, viděla jsem je v letáku :) Zítra jdu do DM, tak doufám, že máslíčka ještě budou
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, tak Kiku jsem taky propadla a nakoupila tam dost blbůstek :)))

    Essence krémy jsem očuchala a nechala ležet, nějak mě neoslovily tento rok.... :(

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju Tvé články, tím spíš když se jedná o Vánoce :D !
    Pěnu jsem měla a já jsem si ji teda moc oblíbila :)) taktéž všechny vánoční novinky schovávám a vybalím je až přijde jejich čas.Dokonce už mám nakoupené i dekorace na vánoční truhlíky na okna, dveře a i vánoční svícen :D ... jsme blázni no :) ale co, je to pěkné se takhle na něco těšit a Vánoce mají největší kouzlo z celého roku :).

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za tip na svíčky, já je pálím ve velkém, takže si pro tyto z Lidlu hned skončím :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. Pudrová svíčka? :O tak na tu se musím mrknout. Nějak netuším, co si pod tím představit :)
    Ten černo-zlatý náhrdelník mám taky a jsem z něj naprosto nadšená. přijde mi, že se perfektně hodí téměř ke všemu:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  11. Samý skvělý věci :))
    Prosím nehodila bys sem odkaz na ty bělící pásky? :)

    OdpovědětVymazat
  12. skvělý tipy, miluju tyhle kravinky, voňavý blbinky a všechno, co člověk nepotřebuje, ale musí míííít :)

    OdpovědětVymazat
  13. ty svíčky v lidlu nemáme ;) Jinak tu pudrovou svíčku jsem otevírala s neuvěřitelným strachem, zda to nebude smradlavej blaf a byla jsem překvapena, jak to skvěle vystihli =) Na mě jsou ovšem strašně slabé, já si koupila zasněžené bobulové ovoce, to je moje linie =) Dárek nemám ani jeden =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  14. Amazing finds, dear! I love the post:)

    Theprintedsea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Super tipy :) http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)