středa 12. listopadu 2014

CO SI PŘEJU POD STROMEČEK?

Nastal čas zamyslet se, sepsat a vytvořit takový virtuální dopis pro Ježíška :) Advent začíná za dva týdny, už se nám to blíží přátelé! Máte už taky svůj dopis nebo aspoň wishlist jako já?
1. Nový mobil - nejnutnější věc z celého wishlistu. Den kdy třísknu svým Samsungem o zem se totiž nezadržitelně blíží. Nenávidím ho, je pomalej, prakticky nefunguje....a ani ho nezachrání to, že je celej růžovej.
2. Šála - velká, huňatá šála. Na podzim a zimu je zbožňuju. Ta na obrázku je parádní ale mě by se hodně líbila i tahle kráska ze Zootu.
3. Kvalitní štětce na makeup - ty se přeci hodí vždycky, ne? Neříkám, že by se mi nelíbily ty od Zoevy, ale chtějí za ně pálku, tak uvidíme :) Real Techniques nebo Hakuro jsou taky dobrý :)
4. Vans kabelka - jednu Vansku už mám a vím, že to jsou opravdu kvalitní kabelky, takže by mi nový kousek udělal úplně maximální radost. Tahle je mého srdce šampionka :)
5. Lak na nehty od Opi - mluvím o něm už asi ve třetím wishlistu a stále ho nemám :D  Nějakou tmavší barvičku prosím!
6. Ponožky - bez ponožek a pohádek nejsou žádné Vánoce. To ví přece každý.
7. Prádlo - každoroční položka. Prádlo u mě na wishlistu prostě nesmí chybět, na pěkný prádlo si potrpím a vždy mi udělá radost.
8. Rtěnky - moje velká závislost. Líbila by se mi nějaká z té nové řady od Narsu, ale trochu se obávám, že jí Ježíšek nesežene. Není to totiž moc velký odborník přes kosmetiku :D Mac rtěnkou bych ale taky nepohrdla.
9. Polaroid - moje velké přání už nějakej ten pátek. Polaroidový fotky mají svoje velký kouzlo podle mě....konkrétně se jedná o Fujifilm Instax mini.
10. Taška na cvičení - ta by se mi šikla taky, moje stará je na pokraji rozpadu bohužel.
11. Knížka - a to Hvězdy nám nepřály. Film byl pecka, tak bych si ráda přečetla i knížku. Nejdřív jsem přemýšlela o anglické verzi ale nevím jestli bych to zvládla, takže bych asi raději uvítala tu českou :)
12. Mac paletka z vánoční kolekce - a nakonec jsem si nechala tuhle krásnou paletku, která mě naprosto dostala už na první pohled. Už dlouho jsem neviděla tak nádherné balení! Jednu si snad po stromeček nadělím, udělám si takovou malou velkou radost sama sobě :)

19 komentářů:

  1. Skvelý wishlist :) Tiež by sa mi pár vecí z toho tvojho hodilo :) Hlavne z tej dekoratívky
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám žádný wishlist, nemáme s mamkou moc peněz tak si každá koupíme věci tak do tisícovky a čau :D stejně ani nic moc nechci, jen nějakou knížku, nebo možné taky koupím nějaké pěkné spodní prádlo. V M&S mají krásné :) víc nepotřebuju. Pro mě jsou Vánoce už spíš o atmosféře, než o dárcích.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný wishlist :) Máme hodně podobný, ovšem já jsem v celku nohama na zemi a vím, že z toho nedostanu ani polovinu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný wishlist, nový mobil bych pomalu ale jistě taky potřebovala, akorát mě hrozně nebaví vybírat jaký :))

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný wishlist. Nový mobil potrebujem aj ja. S mojím Samsungom tiež nie som vôbec spokojná. Zaujala ma aj kabelka od Vans, o ktorej som ešte nepočula. Ostatné veci sú mi známe a niečo z nich si tiež prajem. Dúfam, že si pod stromčekom nájdeš všetko, čo si praješ :)).
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Tak přát si to můžu viď, jestli to dostanu, to uz je věc druhá :D

      Vymazat
  7. Ta paletka je krasna. Take bych se pomalu mohla vrhnout na wishlist :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  8. Polaroid bych si taky přála! ty rtěnky jsou boží !!

    OdpovědětVymazat
  9. Já si dělám jen pomyslné wishlisty, popřípadě napíšu do pc nebo na papír a do peněženky :)
    Po pořádné velké šále se začnu taky poohlížet, není nad to se v takové zimě do ní pořádně zachumlat. A knížky a ponožky pod stromeček, to je klasika :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý wishlist :)
    Spodní prádlo a ponožky bych taky ráda našla pod stromečkem :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  11. joo, už jsem sepisovala na blog taky :) a kromě toho chci nějaké knížky a jídlo... OPI laky jsem už dostala, úplně jsem se do nich zamilovala, mají krásné odstíny a boží názvy. a Instax je úžasná věc, mám ten mini v růžové a dokonce i malé album a nálepky na ty fotky. akorát pak jsou docela drahé ty papíry, ale zas s ním nefotím pořád, jen při výjimečných příležitostech

    OdpovědětVymazat
  12. Jééééé! Zrovna tahle šála je úplně úžasná :-) Já jsem dřív taky měla samsung a bylo to strašné :P Teď mám iPhone a nemůžu si ho vynachválit. Za rok se mi seknul jen jednou :-) Samsung se mi sekal několikrát denně :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, já už bych si Samsung nikdy nekoupila, jsou to hrozný telefony....

      Vymazat
  13. moc pěkné věci! také potřebuji nový mobil :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super věci si přeješ! :) http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Mas moc pekny wishlist ... ja si na vanoce budu prat asi nejakou kosmetiku od 100% pure, penize za ktere si pak koupim nejake obleceni ve slevach a napul se segrou dostaneme smoothiemaker

    OdpovědětVymazat
  16. na tie štetce Zoeva si môžeš uplatniť ako blogerka 10% zľavu:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)