pondělí 6. října 2014

OBLÍBENCI ZA ZÁŘÍ

Nejprve bych vám chtěla poděkovat za reakce k minulému článku, udělaly jste mi velkou radost a zároveň mě i překvapilo, že se vám můj "outfit" líbil :D Psali jste si o další a já se pokusím vám tohle přání splnit, i když rovnou říkám, že focení outfitů asi nebude úplně můj šálek kávy....ale zase jako takové oživení blogu to myslím snad nebude špatné :)

Druhou věcí, kterou vám chci říct a která se týká dnešního článku je to, že jsem vymyslela nové pojetí oblíbenců, to jak jsem to dělala doteď mi už přišlo docela suchý a tak přicházím s novými, vylepšenými oblíbenci :D Dejte vědět, jestli se vám to takhle líbí víc, nebo spíš preferujete to staré pojetí :)
1. nejoblíbenější nový produkt - tak v této kategorii je to úplně jasné. V září jsem si totiž konečně pořídila tuhle skvělou tužku na obočí od Catrice. Četla jsem na ní chválu všude možně, takže jsem prostě podlehla a pořídila si jí. A teda rozhodně nelituju! Nejdřív teda moc nepsala, ale rozepsala se a teď se s ní maluje jedna báseň. Jestli hledáte něco čím budete mít obočí domalovaný raz dva, sáhněte po ní :)
2. nejoblíbenější starý produkt - tak tady to taky nebyla těžká volba. Tyhle linky ve fixu od Essence mám moc ráda a i když už je mám dost dlouho a už to i vypadalo, že brzy vyschnou, malují furt skvěle a já po nich poslední dobou sahám hodně často :)

3. nejoblíbenější produkt na rty - tak tady jsem si moc nevěděla rady, protože produkty na rty hodně střídám. Ale tenhle lesk na rty, jsem používala opravdu hodně hodně často a proto zmíním právě ten. Sice není ničím moc výjimečný, ale jelikož já jsem lesky několik let vůbec nepoužívala, tak jsem si září s ním docela užívala. A navíc má moc hezkou nenápadnou meruňkovou barvičku ;)
4. nejoblíbenější lak na nehty - glitrové laky mám moc ráda, akorát je moc často nepoužívám protože mě extrémně nebaví je odlakovávat. Tehle od Catrice se mi ale moc líbí třeba jen na prsteníček, ozvláštní to každičkou obyčejnou barvu :) Konkrétně je to odstín 41 Two Million Dollar Baby. Možná víc než ten lak miluju ten název, jeden z mých nej filmů :)
5. nej produkt na vlasy nebo tělo - září bylo ve znamení máslíček od Alverde! Tyhle mini roztomilé kelímky donutily se namazat i takového chronického nemazače jako jsem já :D Občas je používám i místo krému na ruce a doufám, že Alverde zase přijde s nějakou vánoční limitkou ;)
6. nejoblíbenější random produkt - v této kategorii se může objevit úplně všechno, cokoliv co mě v tom daném měsíci zaujalo nebo co se do jiné kategorie nevešlo, třeba jako tenhle antiperspirant od Dove, který je naprosto perfektní! Musím říct, že asi nejlepší antiperspirant ve spreji jaký jsem kdy vyzkoušela ;) Brzy bude recenze.
7. nejoblíbenější kousek oblečení - jednoznačně tohle tričko s kočkou! Kočky sice dvakrát nemiluju ale tohle tričko mě prostě dostalo na první pohled a přijde mi prostě úplně super :D Navíc je tak strašně pohodlný, prostě ho poslední dobou tahám furt....kupovala jsem ho v Gate asi za 2 stovky :)
8. nejoblíbenější doplněk - tuhle kategorii vyhrává tenhle obyč náhrdelník z Primarku, který sice nosím málokdy, protože po stříbru sahám míň než po zlatu, ale moc se mi líbí a na krku vypadá moc hezky. Můžete se kouknout, mám ho na sobě v minulém článku :)
9. film/seriál, který mě nejvíce zaujal - asi jako poslední člověk na světě, ale konečně jsem viděla Hvězdy nám nepřály. Co říct, strašně se mi to líbilo a i když jsem tak ňák věděla co mě čeká, stejně jsem byla na konci úplně hotová. Doporučuju se podívat, pokud jste ještě neviděly (což si teda nemyslim...:D), já se chystám na knížku :)
10. nejposlouchanější písnička - a jsme u poslední kategorie! Tuhle písničku si jedu furt dokola a furt mě děsně baví, taková správně melancholická....jdu si jí zase poslechnout :D

Mějte fajn týden!

12 komentářů:

  1. To mě tak štve, že nemám Catrice nikde poblíž, takových super věcí mají :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Fix od Essence mám taky a je super, akorát když jsem ho měla v létě a jela jsem třeba na kole, tak jsem to pak měla obtisklý
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ziadnu z tych veci som este neskusala, ale s poslednými dvoma kategoriami s tebou suhlasim. Hviedzny nam nepriali som sice najprv citala ako knihu, ale film som si aj napriek tomu uzila a plakala som ako mala :)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/10/prague-wishlist.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle pojetí je super, mám ráda takové články ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky mě Tvé články potěší :) !
    Film Hvězdy nám nepřály jsem viděla taktéž nedávno, sice byl hezký ale vím že se na něj už asi nikdy nepodívám, nemám ráda tyhle smutné konce..

    OdpovědětVymazat
  6. antiperspiranty dove su celkovo dobre vydržia cely den:)

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, to tričko s kočkou je fakt skvělé :D To bych taky pořád nosila:)
    Na film "Hvězdy nám nepřály" se chystáme se spolubydlou dneska večer:) Tak jsem zvědavá:)


    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle písničku taky miluju! ♥ a super triko, kočky jsou nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  9. Docela mě štve, že Catrice nemám nikde v okolí, protože ten lesk vypadá vážně skvěle. Asi kouknu na internet na nějaký e-shop. A to tričko s kočkou se bomba. :)
    eliskamala.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)