pondělí 20. října 2014

NICHE PARFÉMY

Naskytla se mi možnost ozkoušet 3 Niche parfémy, takže bych vám dnes o nich chtěla něco říct a třebas i vysvětlit, co to vlastně ty Niche parfémy jsou, protože ani já jsem je předtím vůbec neznala :)

Takže Niche parfémy, jsou exkluzivní, osobité a originální parfémy, které navazují na tradici starého parfemářského řemesla. Jsou to, alespoň pro mě a myslím, že i pro vás by to určitě byly hodně silné a těžké vůně, já sama na takové typy vůní nejsem vůbec zvyklá, spíš volím svěžejší a jemnější vůně. Každopádně tyhle parfémy se spíše řadí do té dražší kategorie. Jsou tak drahé především kvůli luxusním ingrediencím a také kvůli složitému systému výroby. Niche parfémy také neseženete jen tak někde, vyrábí je spíše jen menší kosmetické značky a jsou tak většinou k dostání jen online nebo ve specializovaných obchodech. Rovnou říkám, že tyto parfémy nebudou určitě pro každého, hodí se pro někoho kdo vyhledává silné vůně a nebo třeba jako dárek pro maminku nebo babičku :)
Nu_Be Helium parfemovaná voda unisex - jako první jsem vyzkoušela tuhle vůni vhodnou pro ženy i muže. Tato vůně se řadí mezi ty hodně kořeněné vůně, což mému nosu docela lahodí abych pravdu řekla :) Navíc parfém obsahuje skořici, kterou teda cítím hodně výrazně. Spíše mi ale vůně evokuje takové ty mužské parfémy, takže třeba jako vánoční dárek pro tatínka, pro ne?
Co bych vám o těchto parfémech ještě celkově chtěla říct je to, že opravdu stačí jen maličko, protože je opravdu velmi snadné to s těmito parfémy přehnat a to určitě nechcete :D Vydrží vonět opravdu celý den, na to můžete vzít jed.

Dueto Parfums Golden Boy parfemovaná voda unisex - další unisexovou vůní je tato, v černozlatém flakónu. Tohle je zase trochu jiná vůně, sice cítím také koření ale hodně i květiny. Konkrétně nejvíc v tomto parfému cítím cedrové dřevo, které obsahuje. Celkově bych tuhle vůni zařadila spíše na zimu, v létě bych si něco takového asi netroufla nosit. Popravdě mě ale tento parfém příliš nezaujal, po chvíli mě z něj docela bolela hlava...nee, tohle není můj šálek kávy.

Dueto Parfums Lady Cool parfemovaná vůně pro ženy - a přichází můj největší favorit ze všech, konečně nějaká ženštější vůně ;) I když poměrně hodně sladká, tak i přesto má něco do sebe a zaujala i mě, i když nejsem moc fanda sladkých vůní.  Má to být vůně pro moderní, kosmopolitní a sebevědomou ženu, cítím z ní květiny jako jsou jasmín nebo růže ale i santalové dřevo, které mám v parfémech obecně ráda.

Co říci na závěr, pokud vás nějaká z těchto vůní zaujala, mrkněte na parfums.cz, tam jsou totiž parfémy Niche exkluzivně k dostání. Na výběr jich tam je velká spousta a můžete se tam dočíst i nějaké další informace o těchto parfémech, kdyby vás to třeba zajímalo :) Pro dnešek je to tedy vše, doufám, že vás článek bavil a do komentářů mi můžete třeba napsat jaký druh vůní preferujete vy, jestli spíše svěží, sladké nebo třeba právě tyhle těžší a silnější parfémy ;)

4 komentáře:

  1. Taky slyším o parfémech poprvé, líbí se mi ty poslední 2 svým designem. Já preferují vůně svěží a sladké :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. ta Lady Cool vypadá skvěle, jak podle popisu vůně, tak flakonku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo, jenže by mě zajímalo, kdo si to u nich koupí, když nemají vzorkové balení :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no na to jsem taky koukala, ale oni ty vzorky určitě mají, takže je podle mě doplní :) Taky nevím jestli by si takhle drahý parfém koupil někdo jen tak, když vlastně ani neví jak voní....

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)