neděle 26. října 2014

EBAY TIPY NA VÁNOČNÍ "NEZBYTNOSTI"

Vánoce jsou tady za necelé dva měsíce a to je akorát tak ten správný čas na poslední objednávky na dárky nebo jiné kravinky z eBay. Pošta bude mít před Vánoci hodně práce a tak opravdu raději počítejte s delší dobou dodání, aby vám pak nějaké dárky nedorazily až v lednu :D Dneska to ale nebudou tipy tak úplně na dárky ( i když některé by určitě darovat šly), ale spíš na takové ty pomůcky k balení dárků, věci s vánočním motivem a prostě takové ty "nezbytnosti", které já nakupuji opravdu ve velkém :D
Jako první tu pro vás mám vánoční svetr, který jste tak moc obdivovaly v minulém článku :) Já ho tedy koupila v sekáči ale našla jsem ho i na eBay tady. Vybrat si můžete z černé nebo červené barvy a svetr vás vyjde na cca 350 kč. Navíc se posílá z Anglie, tudíž by čekací doba neměla být ta dlouhá, jo a pošta je zdarma!


Pro milovníky vánoční bižuterie tu mám buď jen vánoční náušnice, nebo set náušnic a náhrdelníku s vánočním motivem. V obou případech si můžete vybrat z několika variant, k dispozici jsou třeba stromečky, sobíci a spousta dalšího.  Jedny náušnice jsou za dvacku, set váš vyjde na cca 70 kč - co ale platí pro všechny odkazy tady, koukněte se ještě než koupíte, jestli nějaký prodejce třeba nenabízí tu samou věc levněji ;)
Jestli si rády zdobíte nehtíky, líbit se vám budou i tyhle zlaté ozdůbky na nehty, odkaz na ně je zde a přijdou vás na 55 kč.

Věcí, kterou jsem musela mít i já, jsou rolničky, ty prostě k Vánocům patří. Na výběr máte různé barvy, já si pořídila klasickou zlatou. Jen pozor, rolničky jsou o dost menší než vypadá na obrázku :) Cena za 100 kusů mini rolniček je 22 korun.
Tyhle vánoční ponožky se sobíky vám moc doporučuju, protože je mám doma i já :) Koupila jsem si červené a jsou moc hezké a příjemné. Přemýšlím, že jich ještě pár objednám a dám je třeba mamině nebo ségře pod stromeček. Vybrat si zase můžete z několika barevných variant a zaplatíte za ně cca 35 korun.
Dál tu mám tyhle krásná vánoční vykrajovátka, o kterých teda hodně přemýšlím a furt nevím jestli mám nebo nemám :D stojí cca 75 korun a prodejce má na výběr tyhle vánoční nebo i Halloweenské, i když na to už je tedy určitě pozdě, ale tak alespoň tip pro vás třeba na příští rok :)
Tahle věc mě teda docela pobavila, ale věřím, že někomu se bude určitě líbit. Jsou to Santovy kalhoty, do kterých můžete dát nějaké dárky nebo třeba Mikulášskou nadílku :) Cena je cca 58 korun.
A posledním vánočním tipem dnes bude tohle mini vánoční "vystřihovátko" nebo jak to nazvat :D Prostě do toho strčíte papír, zmáčknete a vypadne vám motiv jaký si vyberete. V nabídce je jich opravdu hodně, vánoční i nevánoční. Za 20 korun je to opravdu super věc třeba pro ty z vás, které rády vyrábíte vánoční přáníčka ;)



17 komentářů:

  1. Moc pěkné tipy! Já už mám z ebay na vánoce objednáno :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy... třeba ty "vystřihovátka" jsem nikdy neviděla :) paráda

    OdpovědětVymazat
  3. To je blbůstek :) Já už nakupuji, jsem jak šílená. Jen pro sebe mám vánoční svetr, chlupaté ponožky, vánoční krabičku na cukroví, vánoční tác atd.. :D A dárky už máme s přítelem taktéž skoro všechny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta to seš dobrá Romčo, já spíš teď nakupuju takové ty vánoční dekorace, stuhy, světýlka a tak :D dárků už pár mám taky ale zatím opravdu dost málo :)

      Vymazat
  4. Přesně ten set náušnic a náhrdelníku s vánočním stromekm mám! :))
    A teď chci ten sveeeeetrrrr!

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto jsem se zamilovala do těch ponožek!
    Jeanne's World

    OdpovědětVymazat
  6. Moc díky za tip na ty vánoční vystřihovátka, přesně to teď potřebuji. Jdu už objednávat :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy ! Tp aby som uz zacala nakupovat darceky :D

    OdpovědětVymazat
  8. krásné věcičky! líbí se mi ponožky, svetry a ta bižuterie! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ten svetr chci! Sice bych si ho nikdy asi neoblíkla, ale je fakt úžasný..a neskutečně vánoční :D
    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  10. Ty svetry se sobem jsou prostě boží :) A Santovy kalhoty se mi taky líbí, ty asi objednám
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Ten sveter som videla v Sekáči v detskom oddelené a rozhodovala som sa, či si ho mám kúpiť, nakoniec som ho tam nechala ale premýšľam, že ak na ňho niekedy nabudúce natrafím tak to bude moja nutnosť! :-)
    Super typy! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  12. Super! Musím začít shánět! :) http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. ty si bůhhhh!!!!! díky díky díky za ten svetr!!!!
    Jinak ty "vykrajovátka" nejsou vykrojovátka, ale formičky a musela by si jich mít kvantum aby si v nich mohla upéct nějaké množství ;) na ty halloweenské jsem taky koukala ;) vyřešila jsem to silikonovou formou s dyněma z lidlu za 80,- ;)
    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si říkala, že to budou asi spíš formičky ale myslela jsem, že by to možná šlo i s tim jakoby vykrojit to těsto :D Ale díky za info každopádně ;) a za svetr nemáš vůbec zač ;)

      Vymazat
  14. cute!

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)