pátek 22. srpna 2014

VELKÉ SROVNÁNÍ MICELÁRNÍCH VOD

Hezký den,

dnes se konečně po dlouhé době zase zaměříme na kosmetiku, máte radost? :D Mám pro vás srovnání pár micelárních vod, které jsem zatím vyzkoušela....doufám, že omluvíte, že mnou vyfocené fotky jsou jen u dvou, ostatní obaly jsem už bohužel vyhodila :( Jinak komu už články o micelárkách lezou krkem, ten může dnešní článek přeskočit a počkat si na další, který bude zase pro změnu o jídle! ;)
Začneme micelárkou, kterou používám momentálně, a která je mým úplně největším oblíbencem ze všech micelárních vod které jsem kdy vyzkoušela. Je určena přímo na citlivou pleť, pomáhá redukovat červenání  a napínání pleti a zabraňuje vysušování. Obsahuje dexpantenol a olej z hroznových jadérek. A proč jsem si jí tak moc oblíbila? Protože skvěle odličuje. Jak víte, tak já oči micelárkou nikdy neodličovala, na to mám své olejové dvoufázové odličovače. Tuhle micelárku ale klidně na oči použít můžu! Nedělám to sice pravidelně ale občas s ní prostě stáhnu i řasenku ;) Jde to fakt skvěle a hlavně rychle, nemusim oko šmrdlat 5 minut, to mě fakt neba. Navíc absolutně vůbec nelepí a hlavně nevysušuje! Jestli něco nesnáším tak je to takové to pnutí obličeje....Možná jedinou mini výtku kterou k ní mám je to, že mi přijde, že rychle ubývá. Možná by jí mohli začít vyrábět i v nějaké větší flašce, já bych to určitě ocenila ;) Jinak co se týče obalu, ten mi připadá perfektní, jednoduchý ale funkční a ta kombinace bílé a fialové se mi moc líbí.
Verdikt - doporučuju všema deseti!
S touhle micelárkou vedle rozhodně nešlápnete. V podstatě proti ní taky nic nemám, až na jednu malou věc....když si přičichnu k lahvičce tak mi prostě smrdí. Na tampónku nebo na obličeji ale nic necítím, takže to moc nechápu. Na obalu píšou, že voda je neparfémovaná ale já prostě "něco", né moc voňavého cítím. Co se týče vlastností, tak ty jsou super, žádný ulepený pocít nebo vysušená pleť, nic takového se naštěstí nekoná. Oči s ní ale neodličuji, přijde mi, že to trvá příliš dlouho a prostě jí to nejde tak dobře jako micelárce od Nivei. Ta je v tomhle ohledu pro mě prostě lepší. Navíc - musím zmínit příšernej ale naprosto příšernej obal. A teď nemyslím obal z té vizuální stránky ale spíš z té funkční. Jak je totiž obal hranatý tak je docela těžký dostat vodu jen na tamponek a né všude kolem. Chce to trochu cviku ale za mě prostě ne, jestli si jí někdy zase pořídím, tak si jí určitě přeleju jinam :)
Verdikt - doporučuji! Já se ale asi porozhlédnu jinde ;)

Kdo by neznal legendární Sensibio od Biodermy? Tahle micelárka byla úplně první, kterou jsem kdy vyzkoušela. Co k ní tak říct....je prostě skvělá. Myslím, že asi neexistuje nikdo komu by nevyhovovala....já si jí určitě zase někdy pořídím, momentálně chci ale vyzkoušet zase nějaké nové :) Odličovala skvěle a to i oční makeup, dokonce si poradila i s voděodolnou řasenkou. Je určena na citlivou pleť. A já můžu potvrdit, že je opravdu jemná, nedráždivá, pokud máte citlivou pleť, můžete po ní bez obav sáhnout. Jediné co mi trochu udivilo, byl fakt, že jsem z ní cítila nějakou vůni a to i přesto, že má být neparfémovaná. Bylo to ale cítit i tamponku....co jsem ale tak četla, tak jsem asi jediná, která to tak má :D Jinak zkoušela jsem i její zelenou verzi Sébium, která je určená na mastnou pleť, která je taky výborná ;) Jinak co se týče ceny, tak na parfums.cz jí mají za 238 kč za 250 ml, což mi přijde hodně slušná cena, ale přeci jenom je to trochu víc než dáte za micelárku z drogerie ;) Ještě bych ráda řekla, že se mi moc líbí i obaly Biodermých micelárek a také je super, že vyrábějí i malé cestovní balení za cca 150 korun :)
Verdikt - doporučuji, stopro!
 MIXA ČISTICÍ MICELÁRNÍ VODA
Také moje oblíbená micelárka. Po té od Nivei je mojí druhou nejoblíbenější ;) Zezačátku jsem trochu bojovala s pumpičkou (lepší by asi přeci jenom byl normální uzávěr...), ale naučila jsem se s ní pracovat a už jsem jí vůbec neměla co vytknout. Opět super odlíčení očí, žádné pnutí ani štípání, jak jsem četla v některých recenzích. Samozřejmě každá máme jinou pleť, já jí mám téměř bezproblémovou, pamatujte na to ;) Momentálně přišla Mixa s další, novou micelárkou určenou přímo proti nadměrnému vysušování pleti. Uvidíme, třeba jí taky vyzkouším ;)
Verdikt - doporučuji, nemám co bych vytkla ;)

Nejvíc mi tedy vyhovuje Nivea, Mixa a Bioderma, Lorealka taky dobrá, ale jsou i lepší podle mě....Málem jsem zapomněla zmínit, že jsem zkoušela i micelárku Lirene, která byla ale úděsná a já vám jí fakt nedoporučuju. O žádném odlíčení očí nemůže být ani řeč a navíc opravdu hodně lepí. Takže od ní raději dejte ruce pryč :)
Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o vaše dojmy z micelárek, která vám vyhovuje nejvíc a která třeba zase vůbec. Já chci ještě určitě vyzkoušet micelární vodu od Garnier, která je jedna z těch dostupnějších, která mi ještě chybí vyzkoušet. Pak by mě taky zajímala micelárka od Vichy a od Bourjois, máte s nimi zkušenosti?

14 komentářů:

  1. mě hodně vyhovuje tahle micelárka od Mixy, ale chci zkusit tu od Nivei a Garnieru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma Niveu, zatím zabalenou a právě používám Eucerin :). Tak jsem ráda, že jsi s Niveou spokojená
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárky na obličej nepoužívám...je to strašně zdlouhavé, ale na oči mám fialový garnier a je nepřekonatelný!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. píšeš fakt skvěle, už hodněkrát jsem na Tvém blogu našla nějakou radu, nebo doporučení, která nikdy nezklamala :-)!
    Mixu plánuji pořídit, momentálně používám garnier a je totálně super, úplně stejná jako bioderma :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já vlastním tu od L'Oréalu, ale kouknu brzy po micerálce od Nivei. :-)
    lucysshortblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám nejraději od Lorealu a potom taky Garnierku, Bioderma mi neseděla a mixa no nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  7. pekný článok :) micelárky sú teraz dosť populárne :) ja som mala zatiaľ len takú od garnier ale určite vyskúšam aj iné značky :) najviac by ma potešila bioderma

    OdpovědětVymazat
  8. Z těchto recenzovaných jsem vyzkoušela Biodermu a Mixu. A musím říct, že Mixa je můj miláček, zatím nejlepší micelárka co jsem měla, už mám druhé balení. Ještě bych chtěla vyzkoušet Garnier a po tvé recenzi taky Niveu.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Takový článek taky chystám :-D. Bioderma u mě pořád jasně vede :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nedávno jsem si koupila micelárku Garnier. Není špatná, ale na voděodolný oční make-up nestačí. Na oči proto musím používat garnier odličovací mléko. Ale i tak jsem s ní spokojená:))
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  11. Micelární vodu používám už řadu let, začínala jsem s Biodermou, kterou mi doporučila dermatoložka, ale nějak jsem s postupem času zjistila, že mi vlastně nevyhovuje a trochu mě z ní pálí a svědí obličej, takže jsem asi jedný člověk na světe, který ji nemá rád :D A ted používám střídavě od Avene a od La Roche Posay a musím říct, že těm zase nemám co vytknout já :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě zkusím novou micelárku od Nivei :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Skúšala som Niveu a bola fajn, ale oči sa mi s ňou neodličovali veľmi dobre, to ale dokážem prežiť, no na mojej pleti zanechávala po odlíčení taký povlak, asi to bude tým, že je primárne určená pre citlivú pleť, moja je mastná, takže si úplne nesedíme. Obal je ale fakt super, krásny, jemný a čistý. Biodermu som skúšala tiež, Sensibio opäť zanechávalo povlak a to dvakrát horší ako Nivea, ale zelená Bioderma Sébium to je už iná káva, tá je super, moja srdcovka, naviac aj vonia.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)