sobota 30. srpna 2014

SPOTŘEBOVÁNO IV.

Pro dnešek jsem si pro vás připravila rekordně velké spotřebováno! Pár vypotřebovaných produktů jsem dokonce musela odložit na příští spotřebovací článek, ani by se mi to všechno nevešlo do záběru :D Přeju vám krásný zbytek soboty♥
Nivea tělové mléko do sprchy - Nivea tělová mléka do sprchy mám moc ráda, jsou rozhodně o třídu lepší než mléka od Baley. Konkrétně tenhle druh jsem kupovala v Německu a popravdě ani nevím jestli se dá tohle světle modré koupit tady? Každopádně příště si koupím zase to klasické modré, které podle mě o trošku lépe hydratovalo ;) Ale jinak bylo moc fajn.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, ALE NEJSPÍŠ JINÝ DRUH

Balea sprchový gel po opalování - tenhle sprchový gel je prostě pecka. Je určený speciálně na sprchování po opalování, má pokožku osvěžit a odstranit i zbytky opalovacích krémů apod. Měla jsem ho hrozně ráda protože jsem ho měla sebou na dovolené u moře, takže s ním mám spojené samé krásné zážitky :) A ta vůně je také nepřekonatelná, kokos a vanilka ;)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Dove sprchový gel Purely Pampering - s Dove sprchovými gely prostě nelze šlápnout vedle. Mám je moc ráda, jsou krásně krémové a jako jedny z mála spchových gelů, pokožku i zhydratují. Konkrétně tahle vůně s mandlemi byla fajn, mám doma ještě verzi s pistáciemi na kterou se teda moc těším, vůni pistácií zbožňuju!
Koupila bych si tento produkt znovu? STOPROCENTNĚ!

Micelární voda Loreal - jaký na ní mám názor si můžete přečíst ve velkém srovnání micelárních vod ZDE. Ve zkratce - nebyla špatná ale mám jiné favority.
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ

Lak na vlasy Taft - laky na vlasy skoro vůbec nepoužívám, opravdu jen když si dělám takový ten donutový drdol ale jinak vůbec. Tenhle jsem tedy měla doma hodně dlouho a konečně také došlo k jeho vypotřebování. Neslepoval, příjemně voněl takže v pohodě. Ale na laky na vlasy nejsem moc velkej expert tak to prosím vemte na vědomí :D
Koupila bych si tento produkt znovu? KLIDNĚ

Dove antiperspirant maximum protection  - pokud máte s pocením problémy, tohle bude pro vás to pravé ořechové! Nic z drogerie vás před potem neochrání tak moc jako právě tato věcička (když opomenu Rexonu, která je naprosto totožná svými účinky). Momentálně mám doma i novou vůni s granátovým jablkem, tak se taky těším až jí začnu testovat :)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ, VÝBORNÝ PRODUKT

Loreal Elseve total repair extreme šampon - šampony Elseve jsou podle mě jedny z těch lepších, na které lze v drogerii narazit. Jeden čas jsem dokonce nepoužívala nic jiného než červenou řadu Elseve určenou na barvené vlasy. Tuhle řadu total repair (mám ještě kondicionér) jsem dostala od sestry a musím říct, že špatná určitě není. Na druhou stranu jsem si nevšimla, že by mi vlasy nějak obnovila nebo tak něco....ale šampon byl fajn, hezky voněl a měla jsem po něm hezky nadýchané vlasy :)
Koupila bych si tento produkt znovu? ASI NE, V DROGERII UŽ MOC ŠAMPONY NEKUPUJI

Krém na ruce Ziaja - výborný, výborný krém za pár korun! Škoda, že značka Ziaja je tak špatně dostupná, protože bych od nich chtěla asi všechno :D Plánuji velkou objednávku z internetového eshopu ruzova10.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Maska na vlasy Kallos Latte - o této masce jsem psala recenzi, koho zajímá, najde ji TADY. Ve zkratce - mě nevyhovovala vůně, jinak průměrná maska.
Koupila bych si tento produkt znovu? NE

Mixa dvoufázový oční odličovač - pro mě zatím nejlepší odličovač očí jaký jsem prozatím vyzkoušela. Momentálně jsem se do zkoušení odličovačů docela opřela a pokaždé si kupuji jinou značku, ale tenhle od Mixy je prostě pořád nejlepší. Recenze TADY.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO

Rimmel Match Perfection korektor - můj oblíbený korektor. Výborný na kruhy pod očima, které moc hezky vyzmizíkuje ;) Cena také přijatelná, vydržel i docela dlouho....určitě doporučuji vyzkoušet!
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO


6 komentářů:

  1. Já jsem zkoušela lak na vlasy Taft a Dove sprcháč :). Na e-shop růžová 10 jsem se koukala taky a moje srdce tam touží po hodně věcech :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taft používám skoro pořád :) Masku na vlasy mám doma taktéž a mě hrozně voní, jak vaječný likér :) a micelárka mi vyhovovala na maximum :) Krém na ruce od Ziaji mám taktéž ale s kakaem a je výborný, skvěle se vstřebává i když za mě teda ta vůně nic moc :). U nás v drogérii mají zase od Ziaji dost věcí ale také tam nejsou věci které bych zrovna chtěla zkusit, na net jsem koukala několikrát, ale nedokážu si vybrat :D

    OdpovědětVymazat
  3. tento dvoufázový odličovač očí od Mixy určitě vyzkouším :) měla jsem od této značky micelárku
    a byla jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju jsem si taky hrozně oblíbila, nově mám Ziaja obchůdek u baráku, takže si asi dokážeš představit, jak často se tam vyskytuju :D
    Korektor používám stejný a jiný už nechci. Přijde mi, že na kruháče pod očima je nejlepší:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak asi hned poletím pro ten Dove antiperspirant, protože mně nefunguje zatím žádný :( A to už jsem fakt vyzkoušela kde co, ale vždy to končí stejně.. Tak snad! :D děkuji za doporučení!

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)