pondělí 11. srpna 2014

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC ČERVENEC!

Pojďte se společně se mnou podívat, jaké produkty jsem si v červenci oblíbila a které jsem používala nejvíce :)
Korektor Fit Me! od Maybelline - tenhle korektor jsem si koupila ve výbrodeji v Rosmannnu za opravdu směšnou částku a stal ze z něho můj velký oblíbenec ;) výborný je hlavně na kruhy pod očima, které umí výborně vyzmizíkovat. Používám ho momentálně opravdu každý den. Doporučuji! 
Růžičková tvářenka Milani - v červenci jsem vytáhla tuhle nádhernou tvářenku, která má ještě nádhernější barvu :) Je to odstín "love potion" a jedná se o fakt krásnou fuchsiovou barvičku, která hodně sedne opálené pleti. Co se týče vlastností, tak ty jsou skvělé, vydrží na tváři celý den, proste můj velký letní oblíbenec! 
Suchý šampon Batiste - jdu s proudem a když si všichni tento suchý šampon pochvalovali, tak jsem ho prostě musela vyzkoušet taky, to je přece jasný :) no a musím uznat, že je fakt skvělej. Vlastně proti němu nemůžu říct vůbec nic negativního - nedělá bílé fleky, hezky voní, funguje a navíc je levnej! Já říkám tomuto šamponu velké ano a jdu si koupit velké balení ;)
Řasenka One by One od Maybelline - je to k neuvěření ale tuhle vychvalovanou řasenku jsem si prvně pořídila právě v červenci. A musím ji hodně pochválit, děla opravdu moc pěkný řasy, hlavně co se objemu týče ;) Manipuluje se s ni dobře a skvěle se odličuje, micelárka si s ni hravě poradí. No, asi jsem našla jednu ze svých top řasenek ;) 
Micelární voda Nivea - v poslední době mi ty micelárky přijdou na jedno brdo, všechny jsou prostě dobrý :D ale musím říct, ze tahle mi přijde o kapánek lepší než ta od Lorealu, je taková hodně lehoučká, nedráždivá, ale odličuje skvěle. Škoda, že jí neprodávají ve větších flaškách, tahle malá je opravdu na chvilku. 
V červenci jsem taky hodně sledovala pátou řadu Pretty Little Liars. Koukáte se taky? Já netrpělivě ocekávám každý nový díl, i když popravdě mi celej ten seriál přijde dost přehnanej :D Už se v příběhu začínám docela ztrácet....nejhorší je, že nás čekají ještě asi 2 řady než se konečně dozvíme kdo je A :D  
Tentokrat mám pro vás i malý tip na supr film. V červenci jsem byla v kině na Úsvitu planety opic, který se mi teda neuvěřitelně líbil. Líbil se mi první dil a tenhle byl taky skvělej. Jako malá jsem ty starý planety opic ze srdce nenáviděla, ale tyhle nový, to je úplně neco jinýho, skvělý efekty a prostě všechno!  Rozhodně vám doporučuju na tenhle film zajít nebo ho pozdějš zkouknout, stojí za to :)  

11 komentářů:

  1. Tvářenku od Milani mám taky a PLL sleduju ! už se nemůžu dočkat středy ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. One by one je moje nejoblíbenější řasenka už asi dva roky :) PLL taky sleduju a myslím si, že v nejlepším by se mělo přestat :D jak říkáš, taky se v tom už trošku ztrácím

    OdpovědětVymazat
  3. PLL sleduju poctivě, ale už mi to přijde strašně přehnané, mám to spíš na vyplnění středečních večerů :D jinak ten korektor jsem měla a tak šíleně mi lezl do vrásek, to se mi ještě s žádným jiným nestalo, takže za mě nee

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Milani tvářenka je boží, naprosto nádherná! :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  5. PLL naprosto zbožňuju! Sice je pravda, že už je to hodně přehnaný, a zbytečně to jakoby celé protahují (i když si vůbec nestěžuju, protože nechci, aby ten seriál skončil), ale nevadí. :D :) Je to skvělý seriál. :)
    A ten suchý šampon od Batiste mám taky a nemůžu si ho vynachválit. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenka od Milani by mi udělala radost velkou :). Šampon od Batiste jsem si koupila taky, ale ještě jsem ho nezkoušela. Micelárku od Nivei mám doma taky, ale ještě je na čekačce :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. PLL som kvôli tomu preháňaniu prestala pozerať a keď sa od kamarátok dozvedám, čo všetko sa tam deje, som rada, že som tak urobila. :) a ten suchý šampón mám doma tiež, ale zatiaľ som ho skúšala asi len raz, no myslím, že súhlasím s tebou. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  8. Ja nemam vubec na serialy nebo filmy cas :D
    Milani tvarenka je super a stejne tak i Batiste :)

    OdpovědětVymazat
  9. na tento suchý šampon z Douglasu mám zálusk už delší dobu :) a PLL taky zrovna sleduji, ale minulé řady byly lepší teda :D

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý oblíbenci, nad tou micelárkou od Nivei taky přemýšlím a suchý šampon od batiste si už taky musím jít konečně koupit :D Já jsem minulý týden vidět ten minulý díl s Jamesem Francem, a musím říct že mě vůbec nebavi, konec mi přišel předvídavý a vlastně se tam ani nic moc nedělo mi přišlo. Ale na další díl se v budoucnu určitě taky podívám ;) A PLL užmi příjdou docela jako slátanina, spousta dílů už je takovejch těch 'vycpýávkovejch' ve kterých se ani moc nedozvíme a už je to prostě dlouhý ..

    OdpovědětVymazat
  11. batiste jsem chtela dlouho vyzkouset ale u nas v zadne drogerce neni az jednou jsem na neho narazila v uplne zapadle drogerii coz jsem nepochopila :D a je fakt skvely

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)