pondělí 4. srpna 2014

LETNÍ INSTAGRAMOVÁNÍ

Na konci června jsem úplně zapomněla na článek s fotkami z instagramu, proto dnes bude shrnutí rovnou za dva měsíce :) Pokud mě ještě na instagramu nesledujete, budu moc ráda když začnete, odkaz najdete v levém bočním panelu, mějte hezké pondělí!
Mimochodem - ve středu bude velký článek s nákupy z Berlína (především tedy z Primarku, no :D), takže jestli máte rádi new in, mrkněte ve středu na blog!
v červnu jsem hodně času věnovala výběru dovolené a nejlíp se mi hledalo po ránu, s velkou snídaní // smoothie naprosto zbožňuju, brzy bude článek o mých oblíbených kombinacích // udělala jsem si taky velkou radost bronzerem Bahama mama  // ....a na poslední fotce jeden z letních obědů, kdy není moc chuť na velké vaření :)
...a zase hledání dovolené, tentokrát se zmrzkou // byla jsem hodná a dostala jsem kytičku ♥ // dovču jsem nakonec vybrala a jelo se do Turecka! // užívala jsem si na pláži a konečně si trošku odfrkla
pohled z terasy na bazén a moře // a tady už jeden z domácích obědů, zapečená cuketa s nivou a mozarellou // tvarohový snídaňový koláč, který jste už na blogu viděly, recept bude ve snídaňovém článku, který chystám :) // Müllermilch limitka, kterou jsem kupovala v Německu ale koukala jsem, že dorazila i k nám a to je co říct :D
...byly z nich výborné knedlíky // náš nejkrásnější pokoj na výletě v Berlíně kam jsem vyrazila společně s přítelem // a samozřejmě také "menší" nákupy :D // proč zrušili Dunkin Donuts v ČR? Je to mňamka největší :)

7 komentářů:

  1. Aaaa už se nemůžu dočkat new in :-) Takové nákupy :-).Fotky máš krásné, pokochala jsem se

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se těším na středu, chci vidět, co krásného sis v Primarku nakoupila.. kéž bych se tam už konečně taky dostala! :(

    OdpovědětVymazat
  3. No tak New In se snad nedočkám, hrozně se těším :D :) !
    Ty lívance bych si zrovna dala, vypadají výborně.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno vypadá skvěle! těm donutům bych neodolala!

    OdpovědětVymazat
  5. Uuuu ty fotky jídla :3 Hrozně takový fotky miluju :D :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. jsem zvědavá, co sis nakoupila :). Tu cuketu taky dělám často a bronzer od theBalm mám též :). Zrovna včera jsem o něm psala, je super :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)