pondělí 11. srpna 2014

ČERVENCOVÝ OBJEV: SPRCHOVÝ GEL DOVE

Dnes bude řeč o naprosto skvělém produktu, který musíte všichni bezpodmínečně vyzkoušet! Jedná se o nový krémový sprchový gel Dove Caring Protection. Původně jsem si myslela, že tento sprcháč bude stejný jako všechny ostatní od Dove, ale on je ještě o třídu lepší. Jestli vás zajímá v čem tkví jeho kouzlo, čtete dál ;)
Především je to úžasná ale opravdu úžasná hydratace. Tenhle sprchový gel pokožku opravdu vyživí, dokonce tak, že ani nemusím použit moje oblíbené telové mléko do sprchy od Nivei. Skutečně to neni vůbec potřeba, pokožka je krásně heboučká a jemná i tak. Nic nemůžu vytknout ani vůni, která je jemná, nevtiravá a hodně příjemná. Příjemné plus je i to, že na pokožce docela dlouho vydrží ;) co se týče konzistence gelu, tak ta je spíš hutnější ale na pokožku se aplikuje dobře, prostě takový jakoby krém to je, no :D S tou konzistencí ale souvisí i fakt, ze gel opravdu hodně málo pění. Právě proto mi taky hodně připomíná to tělové mléko do sprchy. 
Ačkoliv jsem si to původně vůbec nemyslela, tenhle gel mě hodně překvapil a rozhodně se v mojí koupelně nevyskytuje naposledy :) jak vyhovuje vám? Jestli jste ho ještě nezkoušely, tak vřele doporučuju, zklamané rozhodně nebudete! 

Ještě jedna "technická" - kdo jste se ještě nezapojili do giveaway o paletku očních stínů od Essence, tak šup šup, pravděpodobně zítra nebo v sobotu soutěž ukončím ;) stačí kliknout na obrázek v levém panelu! 

5 komentářů:

  1. Dove sprcháče mám ráda, tento jsem ještě nezkoušela, tak jak ho uvidím v akci, tak hned vyzkouším :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to skvěle. Mám tyto hutné krémové sprcháče ráda. Až trochu minimalizuji svou zásobu, tak si tento pořídím :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. V Tetě je na Dove akce -40% tak jsem si ho vzala, mám raději oleje ale třeba budu překvapená :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak na ten v drogérce mrknu, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Supr článek :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)