pátek 1. srpna 2014

BERLIN!

Doufám, že mezi všemi těmi Radox gely a laky Sally Hansen oceníte i článek z trochu jiného soudku, tentokrát z toho cestovatelského. Pokud čtete blog pravidelně tak vám jistě neuniklo, že jsem v červenci navštívila Berlín, ve kterém jsem byla úplně poprvé. No a určitě bych se tam někdy ještě podívala znovu, opravdu moc se mi tam líbilo :) 
Dnešní článek bude plný fotek, ale nějaké berlínské tipy vás určitě také neminou ;) Přeju vám krásný první srpen! (ty prázdniny nám utíkají nějak rychle, co?) 
 V Berlíně se prý furt něco staví a opravuje, no musím souhlasit :)
 Ještě se v tom metru tak vyznat :D
 Co vidíte? Já vidím obří Primark :D 
 Bylo potřeba se trochu zchladit, není nic náročnějšího než ve vedru pobíhat po městě :)
 Dunkin Donuts!
Poslední večer a výýýborná večeře!

6 komentářů:

  1. Nádherné fotky :) ! Hrozně se mi líbí ta posprejovaná zeď, i když to moc neschvaluji, tím spíš když to vidím na vagónech a fasádách domů ale když je to jen občas k zahlédnutí tak proč ne, je to příjemné oživení třeba nudné cesty s dlouhou zdí.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky, v Berlíně jsem ještě nebyla. Mňam ty donuty :) dala bych si
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super! cestovatelské články mám moc ráda! v Berlíně jsem ještě nikdy nebyla, dle fotek vypadá opravdu zajímavě. Já jsem teď sdílela jeden ,,cestovatelský" z Francie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si vždycky myslela, že Berlín je docela nudný město. A přítel byl z Berlína taky nadšenej! Asi tam musim zajet a zahodit předsudky... :))

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)