pondělí 17. února 2014

TAG: NEŽIJU JEN MAKEUPEM!

Na tagy mě moc neužije i když mě moc baví, akorát mam tak trochu pocit, že na ty moje žvásty o mě není nikdo moc zvědavej :D Každopádně tenhle tag byl "in" před pár měsíci a já ho nějak prošvihla, tak se k němu dostávám až teď...snad vás bude bavit! Přeju vám hezké pondělí! :)

1. Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?
Na televizi se moc nedívám, mnohem radši si pustím nějaký pěkný film na dvd nebo kouknu na Pretty Little Liars, které mě už teda nebaví tak jako na začátku, ale stejnak je chci dokoukat :) Jinak pravidelně si každý večer pouštím Sex ve městě na Prima Love, i když ho znám prakticky nazpaměť tak bez něj už neusnu :D
2. Vaříš? Jaké je tvé oblíbené jídlo či dezert?
Vařím jenom o víkendech, přes týden chodím na jídlo k mamince :D Ale baví mě to, nejradši zkouším nové recepty, zrovna včera jsem si objednala Deník Dity P., takže budu vařit ostošest :D Jinak oblíbené jídlo a dezert....mám hodně ráda těstoviny a dezerty mám ráda všechny kromě pudingu, ten nesnáším.
3. Vysněné povolání?
Vždy když letím letadlem, tak si říkám jak bych hrozně ráda byla letuškou, to by mě doopravdy hodně bavilo. Každopádně momentálně bych nepohrdla nějakou pěknou prací v kanceláři.

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým cizím jazykem by ses chtěla dorozumět?
Bohužel musim říct, že na jazyky vůbec nemám buňky :( nikdy mi moc nešly a dost mě to teďka štve. Každopádně když musím tak se anglicky domluvím. Učila jsem se i němčinu, kterou se momentálně chystam učit znova, zjišťuju totiž že je fakt potřebná.

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?
Za nejrůznější kraviny. Nejradši utrácím v Ikee, kde jsem schopná utratit opravdu hodně peněz...a pak taky v papírnictvích, různý sešítky a diáře, to je moje :D 

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Myslím, že seznamování mi problém nedělá vůbec. Ráda poznávám nové lidi ;)

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?
Jak ráda bych zase začala pravidelně číst, tak jako dřív. Není nic lepšího než relaxovat s pěknou knížkou :) Škoda, že na to poslední dobou nemám vůbec čas. Každopádně upřednostňuju normální knížky, nechápu jak nikdo může číst z tabletu nebo z čteček, to přeci vůbec nemá to kouzlo jako papírová kniha :)

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
Nejhorší vlastnost je asi to, že občas dokážu bejt trochu hysterická, i když to nerada říkám :D a tou dobrou bude asi můj smysl pro humor, ráda se směju každej kravině když to tak řeknu :D

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komornější společnost?
Čím jsem starší, tím víc jsem pohodlnější a ráda trávím poklidné večery doma s přítelem :D Domácí puťka ale nejsem, ráda se občas jdu někam vyblbout a popít, i když se druhej den většinou proklínám :D
10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila svůj volný čas, kterého by bylo nejspíš mraky?
Určitě bych se konečně začla učit tu němčinu, kterou už mám dlouho v plánu. A taky bych chodila častěji cvičit, třeba klidně každý den když bych na to měla čas :)

Jestli jste tento tag dělaly taky, klidně mi hoďte dolů odkaz, moc ráda si počtu :)

2 komentáře:

  1. Souhlasim s těma čtečkama, nechápu je a pro mě to neni kniha. Pěknej tag a odpovědi :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Na PLL koukám také ale musím říct že ten poslední díl mě strašně zklamal :( vůbec mě to nebavilo jak najednou jsou ve staré době..
    Knížky, knížky :) taky si nedovedu představit čtení jinak než prostě k knihy :) ! Moc pěkné odpovědi.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)