středa 19. února 2014

RECENZE: BED HEAD TIGI OBJEMOVÝ ŠAMPON NA VLASY

Dnes je na programu blogu recenze na šampon, který mě opravdu moc mile překvapil. Jeho celý název je Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume a jak už název napovídá, jedná se o šampon, který má dodávat vlasům objem. Jak tedy u mě a mých neposedných vlasů obstál? Jelikož ho mám už na dně, možná tak na dvě až tři použití, myslím, že vám toho o něm můžu říct docela dost :)

Nejprve musím říct, že pokud máte problém s plihnoucími vlasy bez objemu, bude pro vás tento šampon to pravé ořechové, objem totiž opravdu dodá to mu prostě upřít nelze. Chce to ale opatrně a s rozmyslem dávkovat množství šamponu a nedávat ho na hlavu moc, jinak objem nebude nic moc, spíš si podle mě koledujete spíš o splihlé a takové ulepené vlasy, jestli víte co myslím. Šampon je totiž koncentrovaný a stačí ho opravdu maličko. Nemusíte se ale vůbec bát, že se toho na ruku vykydnete moc, šampon má totiž hodně úzké hrdlo a tak si množství můžete hodně snadno regulovat. Díky tomu, že ho stačí hodně málo, tak vydrží strašně dlouho. Takže myslím, že koupě se doopravdy hodně vyplatí. Vydrží určitě dvakrát déle než kdejaký šampon z drogerie se stejným objemem. Než jsem si šampon koupila, tak jsem si pročítala některé recenze a v některých jsem se dočetla, že se z vlasů špatně vymývá...já jsem si ale něčeho takového vůbec nevšimla, vymývá se mi hladce jako jiné šampony :)
zde můžete posoudit složení šamponu :)

Šampon má hodně sladkou, moc příjemnou tutti-frutti vůni, která krásně provoní vaší koupelnu i vlasy. Druhý den budou ještě krásně provoněné, to vám garantuji. Já jsem ho používala společně s 3 minutovým zázrakem od Aussie a to vám bylo hodně voňavé kombo pro moje vlasy to vám řeknu :D Co se týče konzistence, tak ta je taková gelovo-krémová, trochu zvláštní a řekla bych, že i trochu taková hutná a lepivá (i proto to chce nepřehánět s množstvím). Já osobně si jeho účinky vychaluji, musím říct že mým vlasům dost sednul. Hezky je od kořínků nadzvedl ale zároveň je nevysušil. Doporučit vám ho jednoznačně můžu. Jako plus považuji i to, že se dá kromě tohoto 250 ml balení koupit i velké 750 ml balení s pumpičkou, které vám snad musí vydržet rok a navíc bude hodně praktická do koupelny ;) K tomuto šamponu se dá samozřejmě koupit i kondicionér také na objem, který bych já osobně chtěla také vyzkoušet, četla jsem, že s ním je ten objem opravdu epický, to by mě tedy zajímalo :D I když já s plihnoucími vlasy problém nemám, objem který mi dodá tento šampon mi ke štěstí bohatě stačí :)

Pokud vás šampon zaujal - značka Tigi se dá pořídit v některých kadeřnictvích nebo třeba na parfums.cz, kde jsem ho pořídila i já. Cena za 250 ml balení je 181 kč, za velké s pumpičkou pak 297 kč.

Měly jste někdy tento šampon a jak vám vyhovoval? Jestli ne, tak mi alespoň napište zdali vás zaujal, mějte se fajn!

6 komentářů:

  1. tuhle značku vlasových produktů znám a už delší dobu chci něco vyzkoušet, hlavně tenhle šampon mě teď dost láká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já musím říct, že s ním mám přesně opačnou zkušenost :D Musím ho použít opravdu strašnou kupu, aby mi vlasy vůbec pokryl, navíc mám problém s jeho hutnou až lepivou konzistencí - musím přidat hodně vody, aby napěnil... Ten uzávěr mi taky přijde nešťastný, protože když je člověk na konci tuby tak už to s klouzavýma rukama skoro nejde vymáčknout:/ A ta nejhorší věc - mám po něm mastný vlasy. Takže za mě fakt ne :( Jedině co mi přijde super je jeho vůně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ale v pár recenzích četla, že nepění a že je ho potřeba hodně....nechápu to, mě ho stačí opravdu kapička a mám celou hlavu pěny :D Je to zvláštní no...

      Vymazat
  3. Šampon vypadá hrozně lákavě. Tuhle značku mám strašně ráda a jako jedna z mála mi dělá krásné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem se vydala na cestu čistě přírodních šampónů. Nevím proč, ale od té doby co je používám, když použiji nějaký z drogérie nebo prostě s chemickými látkami, svědí mě na druhý den hlava jako čert :(. Teď jsem si zamilovala šampón od Natura Siberica :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku vůbec neznám, dík za tip :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)