neděle 9. února 2014

PÉČE PŘED SPANÍM

Dnes článek o tom, kolik toho na sebe nanesu/napatlám před tím než ulehnu do hajan. Samozřejmě né že bych dané věci používala každý den, ale snažím se o to. Občas jsem ale tak unavená (nebo usnu u televize), že si prostě už na nějaký namazání ani nevzpomenu :)
Takže poté co se pečlivě odlíčím dvoufázovým odličovačem a micelárkou, namažu si obličej kozím nočním krémem od Ziaji, který je opravdu hodně hutný a docela dost mastný. Proto ho používám jen v zimě, v létě by na mě byl až moc hydratační. V tomhle zimním období si ho ale nemůžu vynachválit, je opravdu dobrý, rozhodně vám ho můžu doporučit. 

Oční okolí promažu krémem od Anatomicals (růžová tubička vlevo dole), který mám krátce, koupila jsem si ho v německém Douglasu za opravdu směšnou cenu. Zatím můžu říct, že mi vyhovuje, má takovou hodně lehkou konzistenci ale hydratuje dobře. Možná pro někoho se sušší pletí by to bylo málo, mě ale bohatě stačí.

Poté se většinou celá namažu krémem. Momentálně je to tělové mléko od Fleur de Santé, které bylo kdysi v nějakém beauty boxu ale došlo na něj až teď. Má velmi praktickou pumpičku, mám ho postavené na nočním stolku, takže si většinou vzpomenu na to, že bych se asi měla celá namazat, docela to totiž zanedbávám :(

Krém na nohy s ureou od Balei je vážně skvělá věc na kterou nedám dopustit. V létě ho používám úplně maximálně ale snažím se ho nezanedbávat ani teď v zimě. Nesnáším totiž když mám hrubé paty o které se akorát tak zadrhávají silonky :/ Jestli jste tento krém ještě neměly, tak ho vyzkoušejte, za těch pár korun je opravdu boží.

Na nočním stolku mi nemůže chybět ani krém na ruce, momentálně tam mám tento banánový od Essence. V zimě totiž hodně trpím na suché ruce a nyní mám i hodně vysušené okolí nehtů, takže musím mazat několikrát denně.

No a na závěr, těsně předtím než ulehnu, nanesu na pusu pěkně silnou vrstvu buď oblíbeného Carmexu nebo vazelíny v kelímku. To je pro mě naprostá nutnost bez které už ani neusnu :)

Přeju vám krásnou neděli!


6 komentářů:

  1. krémy na ruce od Essence krásně voní a ještě i hodně hydratují, mám je moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super máme to skoro stejný a bez balzámu na puse už bych taky asi ani neusla :D :D

    terezaslittleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super máme to skoro stejný a bez balzámu na puse už bych taky asi ani neusla :D :D

    terezaslittleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. U mňa to tiež funguje podobne, no nie vždy to striktne dodržiavam. Na dve veci ale nedám dopustiť a to nakrémované ruky a pery a zhodou okolnosti tiež používam Vaseline Rosy Lips :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče Ziaji, tak ho mám ve velkém jako tělové mléko, které používám v podstatě pokaždé po sprše před spaním. Jen mám možná trochu více krému na obličej (jsem moc náročný typ, vyloženě se v tom vyžívám:D) a vynechávám krém na ruce, který nosím přes den s sebou. :-)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)