sobota 15. února 2014

NOVINKY

Jen pár věcí, které mi za poslední dobu udělali radost :) Nejdřív trochu té kosmetiky a na konci článku i oblečení, které jsem si původně vůbec nechtěla kupovat, protože příští víkend budu nakupovat ve Vídni (jupííí) ale docela mě překvapilo, že bylo v obchodech ještě hodně slev, takže jsem pár věcem neodolala no :D
V první řadě jsem si konečně pořídila vysněnou paletku UD Naked Basics, kterou jsem si přála už opravdu hodně dlouho. No jsem z ní vedle, co vám budu povídat :D Někdy v blízké budoucnosti vám jí ukážu hezky zblízka :)
Sprcháč od Radoxu jsem dostala od mamči a micelárku od Loreálu jsem si už pořídit musela, protože mi došla moje oblíbená micelárka od Mixy :) Jsem na ní hodně zvědavá.
Rozšiřuju i svou sbírku těchto tužek na oči od Milani. Už mám tři a příští týden o nich bude článek, abyste si kdyžtak ještě stihly nějakou pořídit, je to totiž limitka, tak nevím jak dlouho bude ještě k sehnání. Tahle je konkrétně v krásném fialovém odstínu Plum Amour.
O mé závislosti na nových odstínech rtěnek už asi víte, ale když jsem viděla tento odstín, tak jsem prostě neodolala. Jedná se o matnou rtěnku Sleek v odstínu Amped, no není krásná? 
Konečně jsem si koupila i paletku Garden of Eden od Sleeku. Její koupí jsem si původně nebyla moc jistá, ale swatche od ostatních blogerek mě přesvědčily, že jí prostě asi budu potřebovat :D A nelituju, naživo je totiž ještě o sto procent hezčí!
A teď už se dostáváme k tomu oblečení. Jednoduché námořnické tričko s tříčtvrtečním rukávem s Mohita s pěkným detailem zipu na zádech.
Největší radost mám z téhle parky. Čekala tam na mě poslední v Mku za 400 kč, tu jsem tam prostě nechat nemohla, byl to osud - Pimkie.
A na závěr náušnice a náramek, obojí za 50 kč :) Cropp Town.

7 komentářů:

  1. všetko tak krásne veci! ale najviac ma dostala farba rúžu :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvělé věci, moc se mi líbí ta paletka a parka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne vecičky. Najviac ma zaujal rúž a paletka Naked. Sleek paletky mám dve a som s nimi strašne spokojná ;)
    Pozývam ťa do mojej giveaway:
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sleek paletka je naprosto nádherná! jedna z mála, kde se mi líbí všechny odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naked ! co bych za to dala <3 :D Jinak ta rtěnka a paletka od Sleeku jsou taky krásné ! :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)