úterý 11. února 2014

NOVÉ HAKURO ŠTĚTCE DO SBÍRKY!

Nedávno jsem si do své sbírky Hakuro štětců přidala další 4 přírůstky, za což vděčím svému příteli, který mi k Vánocům věnoval dárkový poukaz právě na tyto štětce :) Koho by zajímaly mé ostatní Hakuro štětce, tak se podívejte SEM na můj dubnový článek.
A začneme hezky prvním štětcem na tvářenku Hakuro H21. Tento štětec opravdu zbožňuju. Tvářenka se s ním nanáší výborně, je krásně jemný a zatím z něm nevypadl ani jeden chloupek. Jak vidíte, tak má bílé přírodní  štětiny, konkrétně z kozy. S těmito přírodními štětci se musí zacházet o něco opatrněji především při mytí, chce to je mýt šetrným dětským šamponem a poté třeba ještě použít trochu kondicionéru aby štětiny byly stále v dobrém stavu a netrčely každý na jinou stranu. Cena tohoto štětce je 195 kč.

Další je basic štětec na oční stíny Hakuro H70. Nechte se zmást barvou, štětiny jsou také přírodní, tentokrát z poníka. Je určen k nanášení stínů přes celé víčko a svou funkci plní na jedničku. Celkově se v tomto článku asi kritiky nedočkáte, já jsem z těchto štětců nadšená, protože za skvělou cenu dostanete štětce opravdu špičkové kvality. Jeho cena je 119 kč.

Třetím v pořadí je blendící štětec Hakuro H74. Štětinky opět přírodní a opět super kvalita. Používám ho k rozmazávání stínů a zapracovávání barev mezi sebe a jde to s ním skvěle a rychle. Jeho cena je krásných 165 kč.

Posledním je štětec Hakuro H76, což je takzvaný pencil brush. Tento štětec jsem potřebovala jako sůl, doma jsem totiž neměla do této doby žádný (!). Z tohoto štětce jsem nadšená asi nejvíc, za což ale může to, že jsem ho doopravdy hodně potřebovala. Určitě nejsou ostatní štětce kvalitově horší, to určitě ne. Strašně ráda ho používám na nanášení stínů pod dolní řasy, na to je úplně perfektní. Jde s ním ale skvěle stín nanést nad horní řasy nebo i do ohybu, kde ho pak rozblendíte ;) Prostě paráda. Jeho cena 125 kč.
Celkově vám tedy tyto štětce můžu určitě doporučit, já jsem z nich nadšená. Co se týče  těch 3 štětců, které už mám doma dýl, tak ty jsou pořád v naprosto špičkovém stavu, nevšimla jsem si že bych z nich vypadl jediný chloupek. Jsou nádherně hebké a husté, prostě super :D Jak vidíte tak mě vyhovují maximálně....pokud byste se na ně chtěly mrknout, podívejte se na Hakuro eshop.

Máte s nimi nějaké zkušenosti? Vyhovují vám? :)

6 komentářů:

  1. Štětce Hakuro jsou rozhodně jedny z nejlepších! Jen mě docela štve, že jsou na českém e-shopu pořád nedostupné :(

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo no to mě taky štve, chce to jednou za čas, když zrovna naskladní, udělat větší objednávku no :D

      Vymazat
  2. prídu mi vzhľadom docela elegantné, tie biele štetinky vytvárajú efekt čistoty... ja sa musím spokojiť zatial iba so štetcami Ebelin z dmka :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna si chci pořídit nějaké nové štětce a tyhle vypadají celkem fajn! díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. Štětce vypadají pěkně :) také jsem nad nimi přemýšlela, ale nakonec jsem si pořídila realTechniques


    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  5. Práve pokukávam po nových štetcoch:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)