pondělí 24. února 2014

MILANI JUMBO TUŽKY NA OČI 2v1 - LIMITOVANÁ EDICE

Hezký den,

o víkendu zde nepřibyl žádný článek, za což se velice omlouvám, ale užívala jsem si krásného jarního počasí ve Vídni, které bych ráda věnovala jeden z příštích článků :) Dneska se ale společně podíváme na "zoubek" tužkám na oči od Milani, které lze použít jak obyčejnou tužku na oči, ale i jako oční stíny. Jedná se o limitovanou edici ale koukala jsem, že na eshopu Milani jich mají ještě docela dost v hodně odstínech, tak pokud se vám zalíbily, určitě neváhejte!
Tyto tužky jsou voděodolné a dlouhodržící, což opravdu mohu potvrdit. Hrozně moc se mi na nich líbí především to, že tužku nanesete, můžete jí rozmazat jak chcete (třebas udělat kouřovky), necháte jí chviličku zaschnout a pak už s ní nic nehne. Já tyhle tužky používám hlavně v ty dny, kdy vím, že budu celý den někde lítat, takže potřebuju aby mi líčení vydrželo.
Co se týče ořezávání, tak toho se bát taky nemusíte. Stačí si pořídit nějaké jumbo ořezávátko (já mám od Essence). Jde to opravdu hladce, někdy dám i tužky na chvilku do mrazáku a pak to jde opravdu suprově i přes to, že tuha je dost měkká. Díky té měkkosti se ale tužkou opravdu perfektně kreslí, žádné drhnutí oka se nekoná. A pigmentace? Ta je bombová, stačí jednou přejet a máte přesně tu barvu jako je v tužce. Paráda.
A teď už jednotlivým barvám, které jsem si pořídila. Fialovou 17 Plum Amour, jsem si pořídila jako poslední, ale zálusk jsem na ní měla už opravdu dlouho. Většinou si s ní dělám silnou linku na horním víčku, pak už stačí jen řasenka a je hotovo. Škoda, že fotka barvu trochu zkreslila, ve skutečnosti je ještě krásnější. 
09 Café Au Lait, je taková středně hnědá, která má trošku jinou konzistenci než ostatní dvě, což je asi i trochu patrné z fotky. O trochu víc se maže ale není co nic hroznýho, tenhle odstín stejnak moc ráda používám přes celé víčko a trochu ho rozblendím, je to rychlovka a vypadá to dobře.
Poslední je vůbec můj nejpoužívanější odstín 10 Almond Cream, který je naprosto ideální na waterline, kde drží jako přibitý a navíc nádherně otevře oko. Použít lze ale také jako podklad pro nějaké výrazné stíny, lépe tak vyniknou.
Tady alespoň malá ukázka jak vypadá Plum Amour na oku :) Cena těchto tužek se pohybuje okolo 115 kč za kus.

Líbí se vám tyto jumbo tužky? Vlastníte některou?

8 komentářů:

  1. Taky mám na ně zálusk. Určitě jsou moc fajn!

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy som nechcela nič od Milani a ani ma nenapadlo, že by som mohla chcieť.. ale Almond cream sa mi páči! :3

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo, nemůžete nechat alespoň chvíli mou peněženku nechat na pokoji?:D Mimochodem, co má za řasenku, dělá ti krásné řasy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju, je to ta zelená Scandal Eyes Lycra Flex od Rimmelu :)

      Vymazat
  4. Na to, jak mě kosmetika Milani neoslovila, musím uznat, že ty tužky jsou boží :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné, už jsem je jednou chtěla objednat, ale neměli Almond, tak teď to asi zkusím znovu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně doma leží už skoro rok odstín Almond Cream a ještě jsem ho ani neotevřela :) Zato jsem od Milani vyzkoušela oboustranné tužky na oči a obočí a ty už se mi tak skvělé nezdají. Mají špatnou výdrž, slévají se. Jinak konzistence pěkně krémová, měkkoučká, velmi příjemná, to zas jo :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)