pátek 21. února 2014

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA JAM STUDIO

Radost si dělat musíme, to je jasné. Novou kosmetickou taštičku už jsem si přála dlouho a konečně jsem si jí pořídila. Nakonec jsem zvolila taštičku korejské značky Jam Studio, která mi přijde jak kvalitně zpracovaná tak i strašně moc roztomilá :) Nejtěžší asi bylo zvolit barvu...rozhodovala jsem se mezi fialovou a černou. Nakonec jsem se rozhodla pro fialovou protože černé už bylo dost a chtěla jsem si pořídit taky něco v jiné barvě než v černé. Černá se sice hodí ke všemu ale já jsem se svou fialovou nakonec opravdu spokojená, je to krásná barva ;)
Musím říct, že taštička je opravdu pevná, vypadá kvalitně. I zip je hodně pevný, myslím, že by se jen tak rozbít neměl. Co je obzvlášť super, je to, že je taštička omyvatelná jak zvenku, tak zevnitř. To hodně oceňuju, protože většinou jsem svoje taštičky musela vyhazovat právě z toho důvodu, že byly zevnitř špinavé od makeupu, rtěnek atd. :)
Co by vás tak ještě mohlo zajímat...tato značka se dá sehnat na eBay nebo třeba na eshopu Plum Foolery, kde jsem svou taštičku objednala i já. Co jsem se tak koukala na ceny tak myslím, že se to i víc vyplatí objednávat od Plum, ceny na eBay jsou buď na stejné (zase ale čekáte měsíc než vám to dorazí domů), nebo na vyšší úrovni. 
Značka Jam Studio ale nabízí třeba i peněženky, diáře, obaly na pas ale i pouzdro na tužky do školy, na to se popravdě chystám i já :) Abych nezapomněla, taštička mě stála 282 kč.

Jakou kosmetickou taštičku máte vy?


8 komentářů:

  1. je krásna :) ja nemám žiadnu taštičku pretože vždy mám všetko len tak v kabelke alebo po bočných vačkoch :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc pěkná! taky bych potřebovala nějakou novou ,ta moje je v šíleném stavu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada hrozne krasne a mas mega super blog :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Clinique růžovou, byla zdarma a jsem škrt a tolik bych za taštičku nedala :-) Ale rozumím, udělat si radost je taky občas třeba!

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám penálek v hnědé, objednala jsem ho na zkoušku, abych zjistila, jak to bude vypadat. A teď se chystám taky na kosmetickou taštičku...opět v hnědé, abych to měla do setu :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)