pátek 18. října 2013

RECENZE: KOREKTOR CATRICE CAMOUFLAGE CREAM

Jsou dny, kdy nemám náladu na makeup, nemám na něj čas nebo jednoduše chci, aby si pleť trochu odpočinula....v tom případě sahám po korektoru, kterým zamáznu kruhy pod očima (v případě, že jsem nevyspalá, jinak na ně díkybohu moc netrpím) a pak také červené fleky kolem nosu (na ty naopak trpím hodně!), popřípadě ještě když mi "něco" raší na bradě, zamaskuju i to.
 
Dneska bych vám tedy ráda ukázala korektorového pomocníka, kterého už nedám z ruky. Jedná se o Catrice Camouflage korektor, který ač stojí kolem stovky a seženete ho v drogérii (né v každém Rosmannu mají Catrice bohužel - absolutně nechápu, Essence mají všude a o 100% lepší Catrice jen někde...:-/) tak je pravdu dobrý a vše plní tak jak má :)
Jediné k čemu mám trochu výhrady je balení. Jelikož je korektor v kalíšku tak ho musíte nanášet prsty nebo popřípadě štětcem (já ho většinou štětečkem jenom nanesu, vklepat ho ale musím prsty, ty jsou prostě na tenhle korektor nejlepší). Takže je lepší na takové to domácí použití, kdy si můžete hned potom umýt ruce, jinak si černé balení hned pěkně zapatláte. Ale to je samozřejmě vedlejší, primární jsou vlastnosti, to je jasný :)
Korektor mám v odstínu č. 030 Rosy Beige - nejsem si teď popravdě jistá kolik odstínů je k dostání a mám tušení, že čtyři. Já, jelikož jsem si korektor kupovala jseště v létě, jsem zvolila trochu tmavší, takže na mě už začíná být trochu tmavý ale doufám, že né na dlouho, plánuji se totiž letos ještě trochu opálit O:)
A teď už k vlastnostem - korektor je krémový a co je super, je opravdu hodně krycí. Zamaskuje dá se říct všechno. Akorát u větších pupínků/beďarů to chce trochu šikovnosti aby jste pupínek opravdu zamaskovaly a on na sebe naopak nestrhával víc pozornosti než kdyby jste ho nechaly tak jak je, že :D Nejlepší je podle mě metoda vklepávání - tzn. korektor nenatírat ale spíš jemně poklepávat aby splynul s pletí.

Jak už jsem psala, já ho nejčastěji používam na červené flíčky a také na kruhy pod očima. Využít ho ale můžete i na žilky, pupínky, prostě cokoliv co potřebujete zakrýt. Prostě dokonalý pomocník, který musíte mít!
 
Máte s ním nějakou zkušenost? :)


6 komentářů:

  1. Já už si ho chci pořídit delší dobu, ale vždycky, když jdu do Rossmanna, ve kterém je Catrice tak mají můj odstín vyprodaný...
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  2. Chci si ho pořídit, ale nikde u nás není :( Jsem z toho už zoufalá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě napadá jedině ho objednat tady: http://babybaby.cz/c-kryci-krem-camouflage--010-detail-N8C1000101.aspx

      Vymazat
  3. Můj oblíbený korektor...dokonce i v tomhle odstínu si myslim, že je nejlepší, protože dokáže nejlíp vyzmizíkovat kruhy pod očima...
    asawa

    OdpovědětVymazat
  4. jé, tak ten si připisuji na wishlist! :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)