úterý 1. října 2013

RECENZE: KOMPLETNÍ ODLIČOVACÍ MLÉKO A PLEŤOVÁ VODA GARNIER ESSENTIALS

Jelikož za nedlouho tyto dva produkty na odlíčení pleti spotřebuji (mám už na dně), tak jsem se rozhodla, že vám o nich trochu poreferuju :) 



Za úkol má důkladně odlíčit obličej a oči. Dále vyčistit,, osvěžit a v neposlední řadě také hydratovat pleť. Obsahuje vodu z hroznů, která zanechává pleť osvěženou a hladkou. Toť oficiální popis, ale co na toto mléko říkám já? :)

musim říct, že toto je už asi moje druhý nebo třetí lahvička, takže se může zdát, že je to taková moje stálice už :) A ona je, mám to mléko ráda, ale mám k němu pár výhrad na které vás prostě musím upozornit. Především si s nim nemůžu odličovat oči. Nejenom, že si s né každou řasenkou poradí (spíš mám takovej pocit jako že řasenku a linky spíš rozmatlává než aby je odlíčilo) ale hlavně mě osobně hodně štípe v očích. Na oči jsem ho zkoušela několikrát a vždy byl výsledek stejný - zarudlé a podrážděné oči. A to upozorňuju, že jinak citlivé oči ani nijak moc nemám. 

Doporučuji tak mléko používát spíše jen na obličej, jak to dělám já :) Co se týče obličeje nemam pro němu žádnou výtku, Makeup odlíčí bez problémů, navíc krásně voní a co je hodně super - nezanechává na pleti žádný mastný film. Konzistence tohoto odličovacího mléka je totiž spíše taková gelovo-krémová, mastné díky bohu opravdu není. Ještě jsem zapomněla dodat, že mléko je určeno pro normální až smíšenou pleť.

Takže toto mléko vám mohu doporučit tak na půl, pokud si s ním budete plánovat odličovat i oči tak vám nejspíš zklame, obličej ale zvládne v pohodě :)

Seženete ho v každé drogérii nebo na parfums.cz za 90 korun.


zde ještě fotka mléka na ruce :)

Pleťová voda Garnier Essentials

Stejně jako odličovací mléko tak i tato voda obsahuje vodu z hroznů + provitamin B5 k tomu. Neobsahuje alkohol a za úkol má osvěžit, tonizovat pleť a také pleť zbavit úplně těch posledních nečistot.

Musím říct, že vše co jsem popsala výše, pleťová voda splňuje na jedničku. Používám jí na střídačku s micelárkami od Biodermy a Mixy a rozhodně si na ní nemůžu stěžovat. Pleť skvěle dočistí a nezanechá jí ulepenou (je určená opět na normální až smíšenou pleť), což hodně uceňuju, nesnáším když něco zanechává takový ten ulepený stahovací pocit (dělá mi to například micelárka od Lirene). Naopak mám hodně ráda ten efekt, který voda zanechá na pleti. Je pak taková jakoby osvěžená, po ránu vás to určitě trochu nakopne :)

Stejně jako mléková kolegyně tak i voda moc hezky voní po hroznech, což je už jen taková pomyslná třešinka na dortu. Sečteno podtrženo vám určitě tuhle vodu můžu doporučit, zklamat by vás rozhodně neměla. Já jí používám už dlouho a mám jí rozhodně radši než mléko, z téhle dvojky je určitě voda lepší, to stoprocentně.

Koupit jí můžete opět buď v každé drogerii nebo na parfums.cz za 93 korun.


A otázka na závěr: zkoušely jste někdy tuhle zelenou dvojku?





4 komentáře:

  1. Zrovna tohle duo si plánuju koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. oba produkty jsem kdysi používala a byla jsem s nima moc spokojená:) i když to mléko jsem taky nemohla používat na oči, to mi nebylo příjemný, ale obličej odlíčil úplně v pohodě:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já je nezkoušela, ale ke Garnieru nemám poslední dobou moc důvěru :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)