neděle 6. října 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE ZÁŘÍ

Je začátek října, takže pravý čas na to, ukázat vám moje zářijové favority :) Pochlubte se mi v komentářích, jací jsou vaši oblíbenci, jsem zvědavá ;)


1. Loreal Professionnel Absolut Repair cellular - tento krém na suché a poškozené vlasy jsem začala používat právě na začátku září. Používám ho nejčastěji na mokré vlasy po umytí před tím než je začnu foukat :) A nebo - možná ještě lepší způsob použití je na suché a rozlítané vlasy. Moc hezky vonní a krásně vlasy uhladí. Mám k němu i šampon a masku, ty jsem ještě ale ani neotevřela, mam tu haldu produktů, které musím dodělat....každopádně na tenhle krém bude stopro recenze co nevidět :)

2. Štětec na pudr od Real Techniques - tohle je můj miláček. Nic tak jemňoučkýho jsem snad ještě na tváři neměla. Jelikož mám velkej nedostatek štětců, tak si postupně pořizuju nový a nový....a právě s tímhle jsem začala. Od Real Techniques bych chtěla ještě nějaký další štětce, tak třeba mi je přinese Ježíšek :D Jo abych nezapomněla - mám ho z eshopu od Plum Foolery.

3. laky na nehty - P2 a Gabriella Salvete - jelikož jsem si v září dávala oraz od gelovek, aby si nehty drobet odpočinuly, začla jsem opět používat klasické laky na nehty. Nejvíce asi právě tyto dva - první jsem koupila v Německu a je od super značky P2, kterou jsem si strašně oblíbila, blbý je, že se nedá koupit u nás...Druhý je matná klasika od Gábiny - Stars Enamel. Škoda jen toho pracného odlákovávání, nemam na to moc nervy :D

4. Make-up Rimmel Match Perfection - jelikož už jsem od léta značně zbledla, musela jsem zase sáhnout po tomto makeupu, který mám v docela světlém odstínu. Vyhovuje mi opravdu hodně, sice to krytí není nic moc, spíš takové slabší střední bych řekla, ale já nějaké moc velké krytí momentálně nepotřebuju. Co mi trochu vadí je, že se po něm docela lesknu, musím pudrovat :)

5. "Chubby stick" od Astoru - tuhle pastelku mám v odstínu 015 Cheeky Cherry, což je výraznější červenorůžová barva, fakt moc pěkná, hezky šťavnatá. Momentálně už přecházím na rtěnky, ale určitě si tento balzámek vezmu sebou na dovču. Podrobnosti prozrazovat nebudu, chystám recenzi :)


Co se týče doplňků, moc ráda teďka nosím tento nový zlatý náhrdelník z eBay, který stál kolem 40 korun. Moc se mi líbí třeba k džínové košili :) 


V září jsem začala koukat na Pretty Litlle Liars. A pěkně bych kecala, kdybych řekla, že mě to nechytlo :D Sice jsem zarytej odpůrce všech seriálů na který koukaj všichni, ale už jsem opravdu nevěděla na co mam koukat, tak jsem ze zvědavosti zkoukla první díl a stala se z toho docela závislost :D Moc se mi líbí všechny lhářky, jsou tak strašně krásný a hezky se oblíkaj, že jo? :D


7 komentářů:

  1. skvelé vecičky! Astorku mám aj ja, a je skvelá, a match perfection by som chcela skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé...z 5 výrobků máme 3 stejné :)) a to make-up, astor tužku a štětec. Všechny 3 naprosto zbožňuju! :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám rimel makeup, ale jakýsi krycí.. v podobné flašce. :D A pll jsou boží! <3

    OdpovědětVymazat
  4. krásný náhrdelník, takový jemný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci :) a ten náhrdelník :))

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)