pondělí 28. října 2013

NOVÝ ODSTÍN COLOR TATTOO: PERMANENT TAUPE

Krásný sváteční den!

Při nedávné návštěvě Německa jsem si konečně pořídila další odstín mých oblíbených CT. Jsou to jedny z mých nejoblíbenějších stínů a hrozně ráda rozšiřuju jejich sbírku - už mám 5 odstínů :) Tento odstín mně zaujal na první pohled, je to krásná, nenápadná světlejší hnědá MATNÁ barvička, která se skvěle hodí na podzim.

Jinak - podle posledních informací by už dva nové odstíny - tento a burgundy měly být k dostání v DM drogériích, tak se na ně běžte mrknout :) Já osobně mám na ten burgundy odstín taky zálusk...
Co se týče vlastností tak je odstín Permanent Taupe stejně skvělý jako ostatní odstíny. Možná se mi zdá ještě o trochu více krémový než jeho kolegové. Prostě se nanáší fakt dobře, nešmouhuje, nic takovýho....Já pod něj používám bázi a bez problému vydrží celý den a neslévá se do vrásek. Koho by zajímaly i další odstíny CT, psala jsem o nich článek TADY.
Barvička je to opravdu krásná, nenápadná, vždy když ráno nestíhám jenom máznu obě oči a vypadá to skvěle :) Navíc je opravdu matná, neobsahuje žádné třpytky ani shimmer...a to vy už moc dobře víte, že jakmile je něco matné, tak jsem z toho v sedmém nebi :D
Fotku jsem vyfotila venku aby jste odstín viděly reálně, přesně takhle vypadá i na oku. Brzy bych vám s tímhle stínem chtěla ukázat nějaké líčení, tak snad mi to vyjde ;) 
Co se týče odličování, tak s ním nemám žádný problém - jde to lehce jak očním odličovačem, tak i micelárkou (momentálně používám micelárku od Mixy)

Cena v Německu byla poněkud vyšší, stály mě myslím necelých 7 euro. Tady v Čechách se je snažím kupovat ve slevě za 99 kč - většinou v Rossmannovi nebo v Tetě.

2 komentáře:

  1. Ahoj, rada by som vedela ako CT nanášaš na oko? Prstom alebo nejakým štetcom? Teda ak to neni tajné :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tajné to určitě není :D Nanáším je normálně prstem.

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)