úterý 22. října 2013

KOSMETICKÉ NÁKUPY V NĚMECKU!

Zdravím své čtenářky!

Minulý týden jsem zase byla v Německu a při té příležitosti, jsem samozřejmě zašla i do DMka a do drogérie Müller (což je mimochodem úplně úžasnej obchod, kde mají jak dražší značky, které mají třeba i v Sephoře, tak i levné, normální drogérkové značky...a dá se tam nakoupit fakt výhodně, občas mají supr akce)...To jen takový malý tip, kam zajít až budete v Německu na vánočních trzích :)

Takže dnes jen zase takovej ukazovací, kosmetický new in článek :) Musím říct, že mne tam zaujalo mnohem víc věcí, například ten nový makeup od Loreal, který ještě v Čechách není k dostání (asi jako většina věcí, které za něco stojí že), bohužel/dík se ale pomalu ale jistě blíží Vánoce, takže začínám šetřit, nedá se nic dělat :D
Tak především jsem si koupila další stojánek na kosmetiku. Mam z něho ohromnou radost, za necelý 4 eura jsem ho tam fakt nemohla nechat....měli jich tam spoustu, jenom ten stojánek jsem vybírala asi půl hodiny :D
Konečně jsem sehnala gel na obočí od Alverde! Jupí! Sháněla jsem ho tady u nás tak dlouho...navíc jsem se dočetla, že se bude vyřazovat ze sortimentu, tak jsem fakt ráda, že jsem ho ještě sehnala :) Další je matná rtěnka od značky P2, o které jsem tu už párkrát mluvila...Pak jsem neodolala a musela si koupit i slavný balzámek od Maybelline Baby Lips. No a dále pak nový odstín Color Tattoo, který u nás opět ještě není. Je to odstín Parmanent Taupe. Recenze by měla být ke konci týdne :)
No není krásná? Na podzim ideální tmavě fialová barvička....se super názvem :)
Zubní pasta od značky Swissdent. Četla jsem na ní docela fajn recenze, tak uvidíme, jak mi vybělí zoubky :D Pak jsem si koupila ještě deodorant od Dove Maximum Protection. Ten co byl v Senzaboxu od Rexony mi už došel, tak chci vyzkoušet i ten od Dove. Zkoušely jste ho už?
Tříminutový zázrak od Aussie si vezmu sebou na dovču. Další jsou cestovní balení sprchového gelu a tělového mléka od značky Treackle Moon. Musim říct, že tu značku neznám ale všechno to tak nádherně voní! Až tam zase pojedu určitě si přivezu něco v plném balení :) no a pak už jen miniaturka ústní vody, taky na dovolenou.

7 komentářů:

  1. Teda, pěkné věci sis koupila, ta rtěnka je úžasná a ten balzámek Ti závidím :).

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka má fakt nádhernou barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten rúž nemá chybu ! :) je tak krásny fialovy

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. V Německu se úžasně nakupuje :) Rtěnky od P2 jsou dobré. Teď přesně nevím která, ale jedna mi vydrží i dvě hodiny.

    OdpovědětVymazat
  5. skvělé nákupy! O gelu na obočí jsem četla a chtěla si ho koupit, snad to stihnu ještě než ho vyřadí:-D a tna těch produktech Treakle Moon úplně vidím, že musí krásně vonět!:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)