neděle 20. října 2013

CO MILUJU NA PODZIMU?

Otázka je jasná. Věci, bez kterých by pro mě podzim nebyl tím správným, pro mě ideálním podzimem :)
Tmavé rtěnky!
Jednoznačně. Bez tmavých rtěnek by to prostě nešlo ať už na podzim nebo v zimě. Mluvila jsem tady o tom už několikrát a nic se na tom nezměnilo. Hlavně teda preferuju tmavší červenou a burgundy ale začínám pokukovat i po fialových....

zdroj: weheartit.com 
Svíčky!
Jelikož se už začínám brzo stmívat, tak já začínám ve velkém svíčkovat :D Takže jsou svíčky všude....svíčka v předsíni, v kuchyni, v obejváku....nejradši mám svíčky za pár korun z Ikei, což mi připomíná, že bych si tam měla zajet doplnit zásoby na zimu :)
Bižuterie!
Jakmile začínám být venku chladno, začínám se já vyžívat v různých cingrlátkách. V létě samozřejmě nejrůznější doplňky nosím taky, ale nebaví mě to tak jako na podzim a v zimě. Člověk se totiž v létě potí, je hic, všechno se na něj lepí...no znáte to :D Na podzim ke svetříku, ke kříváku se mi prostě náhrdelníky hodí a líbí víc :) Shodou okolností jsem nevyfotila ani jedny výrazný náušnice, ačkoliv je na podzim nosim taky hodně ráda.
Barevné listí!
Tak to je jasná věc, která prostě k podzimu neodmyslitelně patří. Díky bohu zatím moc deštivých dní u nás nebylo, za což jsem fakt ráda. Podzim má bejt slunečnej, suchej a s barevným listím!
Čtení knížek!
Konečně mám na to čas. V létě radši člověk běhá venku než aby četl, takže si to teď začínám vynahrazovat. Momentálně čtu Lady Fuckingham od Oscara Wilda, což je hodně peprný čtení, ale jo, ta knížka mě dost baví!
Tlumené barvy na očích!
S podzim jdou ruku v ruce i hnědý, zelený a fialový stíny. A nejenom stíny ale i linky...momentálně jsem nadšená z nové paletky od Sleeku - Ultra Mattes V2, která je naprosto úžasná! Obsahuje nádherné podzimní barvičky...určitě jí věnuju i samostatný článek, tahle paletka si ho zaslouží.
Teplé nápoje!
Ať už se jedná o nejrůznější čajíčky, horkou čokoládu, kafe (i když to teda piju celej rok, né jenom na podzim :D) tak i potom, když začne přicházet zima, tak i svařáček, punč....ježiš, jak já tohle období zbožňuju!
zdroj: weheartit.com
Čekání na Ježíška!
....v neposlední řadě je to právě těšení na Vánoce, co dělá z podzimu moje oblíbené období. :)

Doufám ,že se vám dnešní článek líbil, dejte mi vědět v komentářích, co milujete na podzimu vy! :)





10 komentářů:

  1. Paletku Sleek V2 jsme si zrovna objednala a hrozně moc se na ni těším! :) A jinak ti trošku závidím ty zelené gelové linky Essence. Hrozně jsem je chtěla, ale nějak jsem to propásla a už bohužel.. :(

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. můžu se zeptat jak dlouho máš tu paletku od Alverde a koupila jsi ji normálně v DM nb přes internet, byla jsem už dvakrát v DM jednou ve vankovce, jednou v tescu a neměli ji ani tam ani tam, jsem zoufalá moc bych ji chtěla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mám už jí asi tak rok a mám jí normálně z DMka ale z nějakého výprodeje asi za 70 korun....a vůbec nevím jestli jí ještě prodávaj vůbec :(

      Vymazat
  3. všechny body taky miluju na podzimu !! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky jsem si početla :). Přišlo mi, jakoby jsi psala o mé osobě :D. Mám to velmi velmi podobné! :) A ty rtěnky! A ty stíny! Prostě bomba!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, to je suprovej článek, fakt se mi moc líbil!!!!!!! <3333333333333

    http://handbagforladies.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tmavé rtěnky a tlumené stíny, to je také můj podzim :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)