čtvrtek 29. srpna 2013

RECENZE A SROVNÁNÍ: LOREAL GELOVÉ LINKY, LINKY VE FIXU A TUŽKA NA OČI

Zdravím své čtenářky!

Dnes jsem si pro vás přichystala recenzi a porovnání několika různých produktů od Loreal, které slouží na namalování horní nebo dolní linky :) Já osobně bez linek skoro nevycházím z domu (zas mě neberte tak doslova, když jdu nakoupit nebo s košem tak namalovaná být opravdu nemusím :D) ale prostě produkty na linky, ať už se jedná o gelovky, tužky, fixy...to je moje, v tom se opravdu vyžívám :) Sice mi občas trvá namalování rovné linky pěkně dlouho ale stejně mi prostě horní linka se zobáčkem a výrazněji namalovaná pusa připadá jako nejhezčí a přitom rychlé líčení :)


Omluvte prosím trochu zhoršenou kvalitu fotek, venku začíná být pomalu le jistě podzim a to znamená jediné - pěkně blbý světlo na focení :D Snad brzo bude ta zrcadlovka O:)


1. Loreal Paris Super Liner Gel Intenza - jako první vám ukážu tyhle gelové oční linky se štětečkem. Mám už je nějakou dobu a opravdu jsem si je zamilovala. Gelové linky od Essence už skoro vůbec nepoužívám (to ale neznamená že jsou špatný, to určitě ne ;))...Každopádně tyhle linky jsou vážně parádní. Drží na oku celý den jako přibité, nikam se nehnou, neobtiskávají se na víčko - a to mě se 90 procent linek většinou obtiskává :) Zkoušela jsem je vzít i do bazénu a taky skvěle obstály. Co ale oceňuji snad nejvíce je, jak snadno se přiloženým štětečkem nanáší. Je to opravdu záležitost několika vteřin...nikdy bych nečekala, že může být k linkám přiložený tak dobrý štěteček ;) Pokud jde o odlíčení, vše hravě zvládne micelárka, odlíčit jdou dobře.
Cena: 225 kč


2. Loreal Paris Super Liner Blackbuster - tento fix na oči asi většina z vás dobře zná, byl totiž v minulém Ladyboxu. Já jsem za něj byla upřímně opravdu ráda páč jsem po něm pokukovala docela dlouhou dobu :) Bohužel ve výsledku je zas až tak často nepoužívám...nějak nejsem schopná si s nimi namalovat hezkou linku. Asi mi nevyhovuje ten tlustší hrot, možná ani to tlustší balení, špatně se mi drží. Další problém s ním mám ten, že se mi prostě vždycky linka obtiskne na víčko...a stává se mi to jen na pravém oku, nevím proč :D Každopádně nedrží tak dobře jako linky předešlé, k večeru už linky vypadají prostě neupraveně. Četla jsem něco o málo výrazné černé, s tím já ale problém nemám...barva mi vyhovuje. Odlíčení micelárkou jde na jedničku s hvězdičkou.
Cena: 189 kč


3. Loreal Paris Super Liner Silkissime - nejlepší tužka na oči jakou  jsem kdy měla v ruce! Nutno říci, že horní linku si s ní moc často nemaluji, na to mám buď fix nebo gelovky (ale jde to samozřejmě taky a jak dobře! :D) Spíš jí používám na waterline nebo na kouřovky (na ty je obzlášť vhodná, jde perfektně rozmazat, dokud "nezaschne" - pak už se nehne). Tužka je krásně měkoučká a krémové, až jakoby do gelova...oko s ní v žádném případě nedřete, klouže to jako po másle. Výdrž je taky exceletní, i na waterline vydrží neskutečně dlouho. Problém mám akorát trochu co se týče odlíčení, nejde to už tak hladce....micelárkou to trvá déle, pokud ale použijete nějaký olejový, třeba dvoufázový oční odličovač, neměly byste mít problém. 
Cena: 166 kč

1. gelové linky, 2. fix, 3. tužka na oči

Určitě bych vám tedy mohla s klidným srdcem doporučim gelové linky i tužku na oči, já už na tuhle dvojku opravdu nedám dopustit :) Co se týče fixu, s tím moc spokojená nejsem bohužel :(

A teď mě zajímá jestli máte s nějakým z těchto produktů zkušenost a jak vám vyhovují? A nosíte vůbec linky nebo dáváte přednost stínům nebo jenom řasence? :)

5 komentářů:

  1. Jééé a já chtěla linky ve fixu a jiné než essence jsem v drogerii nemohla najít... a ty essence stojí teda za houby...mrknu po těchto :) jinak na tyhle gelové se už taky chystám dýl :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Tá ceruzka vypadá perfektne :) asi sa po nej popozerám

    OdpovědětVymazat
  3. tu tužku na oči si chci už delší dobu koupit:) po přečtení jsem zjistila, že jí teda potřebuju no:-D a fix jsem taky chtěla, ale do toho teda nepůjdu:)

    OdpovědětVymazat
  4. zbožňujem linky tak dakujem veľmi pekne za inšpiráciu :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Já si teď koupila ty linky ve fixu a teda nic moc :( musím to několikrát přetáhnou aby ta linka byla hezky černá...

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)